jozek202 11.11.04, 23:08 Dziewczyny jak sadzicie meżczyzna powinien sie golic w miejscu intymnym czy nie .Co o tym sadzicie ,wy wolicie jak jest wydepilowany czy ma kszaczory?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
businesswoman Re: dziewczyny!!!!!!!! 11.11.04, 23:10 dla mnie facet powinien być owłosiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:59 A mnie sie podoba jak facet jest tam ogolony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włochaty Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 12.11.04, 11:48 no to mamy różnicę zdań czekamy na kolejne opcje może pół na pół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 12.11.04, 12:16 ogolone :) przynajmniej nie zostana mi wlosy w zebach zreszta nie lubie wlosow tam na dole i u siebie i u mojego misia ale na szczescie oboje mamy tak przystrzyzone trawniczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.xtra.pl 12.11.04, 12:26 a ja lubie "podgolonych" czyli przystrzyzonych , nie lubie jak jest calkiem ogolony ani naturalnych lokow hehe tak samo z pachami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:55 a ja lubię te kudełki;) wydepilowany facet jest dla mnie nieco ciotowaty.. nie ma to jak zanurzyć palce w gęstym futerku.. aha, żeby nie było niedomówień- własne owłosienie usuwam... Odpowiedz Link Zgłoś
andres Re: dziewczyny!!!!!!!! 12.11.04, 14:38 no i bardz dobrze nie ma to jak pojezdzic jeyczkiem po gladkiej powierzchni takim goracym lodowisku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.238.78.1.adsl.inetia.pl 12.11.04, 14:51 golenie się(poza twarza) jest niemęskie, ja wyśmiałabym wygolonego kolesia, to wstrętne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:18 a w czym to takie wsterne?? Wg mnie wstrente jest to jak facet matam na maxa dużo włosów. Mężczyzna który się tam goli widocznie dba o to aby obie strony czuły się komfortowo.Przyjemniej jest poczuć na swoim języku gładkość lub bardzo delikatny zarost... A gdy dotykam palcami wolę poczuć od razu męskość moijego faceta a nie plątać się w buszu... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś