Dodaj do ulubionych

dziewczyny!!!!!!!!

11.11.04, 23:08
Dziewczyny jak sadzicie meżczyzna powinien sie golic w miejscu intymnym czy
nie .Co o tym sadzicie ,wy wolicie jak jest wydepilowany czy ma kszaczory??
Obserwuj wątek
    • businesswoman Re: dziewczyny!!!!!!!! 11.11.04, 23:10
      dla mnie facet powinien być owłosiony
      • Gość: JotKa Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:59
        A mnie sie podoba jak facet jest tam ogolony:))
        • Gość: włochaty Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 12.11.04, 11:48
          no to mamy różnicę zdań
          czekamy na kolejne opcje
          może pół na pół?
          • Gość: gosia Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 12.11.04, 12:16
            ogolone :) przynajmniej nie zostana mi wlosy w zebach zreszta nie lubie wlosow
            tam na dole i u siebie i u mojego misia ale na szczescie oboje mamy tak
            przystrzyzone trawniczki :)
            • Gość: Monia Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.xtra.pl 12.11.04, 12:26
              a ja lubie "podgolonych" czyli przystrzyzonych , nie lubie jak jest calkiem
              ogolony ani naturalnych lokow hehe tak samo z pachami!
    • Gość: mia Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:55
      a ja lubię te kudełki;) wydepilowany facet jest dla mnie nieco ciotowaty.. nie
      ma to jak zanurzyć palce w gęstym futerku.. aha, żeby nie było niedomówień-
      własne owłosienie usuwam...
      • andres Re: dziewczyny!!!!!!!! 12.11.04, 14:38
        no i bardz dobrze nie ma to jak pojezdzic jeyczkiem po gladkiej powierzchni
        takim goracym lodowisku :))
        • Gość: dziewczynka Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.238.78.1.adsl.inetia.pl 12.11.04, 14:51
          golenie się(poza twarza) jest niemęskie, ja wyśmiałabym wygolonego kolesia, to
          wstrętne!!!
          • Gość: JotKa Re: dziewczyny!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:18
            a w czym to takie wsterne?? Wg mnie wstrente jest to jak facet matam na maxa
            dużo włosów. Mężczyzna który się tam goli widocznie dba o to aby obie strony
            czuły się komfortowo.Przyjemniej jest poczuć na swoim języku gładkość lub
            bardzo delikatny zarost... A gdy dotykam palcami wolę poczuć od razu męskość
            moijego faceta a nie plątać się w buszu...
            Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka