Gość: Magda IP: 80.48.119.* 12.11.04, 16:16 Ile srednio kosztuje wizyta u ginekologa? Zupelnie nie mam pojecia w jakich granicach moze sie ta kwota miescic... Lepiej isc prywatnie czy do przychodni? do kobiety czy do faceta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teenage Re: Do dziewczyn!! IP: *.aster.pl 12.11.04, 16:19 Ja chodzę do instytutu matki i dziecka- za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinka Re: Do dziewczyn!! IP: *.one.pl / *.one.pl 12.11.04, 16:20 Ja chodze do PANI ginekolog, ktora jest baardzo mila i delikatna :)) Wizyta u niej kosztuje 60 zl :( Czesto sie mowi, ze panowie sa bardziej delikatni i takie tam, ale ja trafilam na super babke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Do dziewczyn!! IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 12.11.04, 17:54 Sama wizyta kosztuje w granicach 40-70 zł, przeważnie 50 zł. Cytologia 15-30zł USG ok 40-60zł Cena zależy od specjalisty. Ja tylko raz byłam u baby ginekolog, a tak zawsze chodzę do faceta. Poprostu wolę do facetów, bab się obawiam, nie wiem czemu. Pozdrawiam .Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-P Re: Do dziewczyn!! IP: *.retsat1.com.pl 12.11.04, 20:13 Idź do faceta! Ja na początku nie chciałam, ale mama mnie przekonała i nie żałuję. Teraz za nic nie poszłabym do babki. Faceci są naprawdę delikatni. Ja nie poszłam prywatnie i było spoko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: Do dziewczyn!! IP: *.tkchopin.pl 13.11.04, 01:56 ja poszlam pierwszy raz do ginekologa, to trafil mi sie facet (bardzo chcialam pojsc, bo sie obawialam infekcji i chcialam jak najszybciej) Okazal sie byc chamem i prostakiem. Na dodatek robil wszystko nawet bez uprzedzenia mnie,co chce robic. Mysle, ze to dlatego, ze nie spodobalo mu sie, jak mu powiedzialam, ze nie jestem dziewica (mialam 16 lat). Nie jest to fajne, gdy obcy facet bez uprzedzenia wklada Ci palce do pochwy:/ Skutecznie zrazil mnie do ginekologow- facetow... Teraz tylko kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Do dziewczyn!! 13.11.04, 10:32 Mój zarys historyczny ginekologów przedstawia się następująco - pan nr.1 - miły ale w ogóle mnie nie słuchał - pan nr.2 - niemiły, nic go nie obchodziło, zapisał mi pigułki bez wcześniejszego zbadania - pan nr.3 - konserwatysta! (takich trzeba się wystrzegać) - PANI nr.1 i ostatnia zarazem - jest naprawdę świetna, wysłucha cię i wszystko wytłumaczy, odpowie na każde pytanie, nie krępuję się przy niej, wszystko robi delikatnie. Tak więc ja polecam jednak kobietę. Ona przyjmuje akurat i w przychodzi i prywatnie, a ponieważ jakość usługi w przychodni nie odbiega od tej jak się idzie prywatnie to chodze do przychodzi i zaoszczędzam koło 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka Re: Do dziewczyn!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:22 skad sie bierze prywatnego ginekologa za 60zl???? chyba nie w warszawie :( Odpowiedz Link Zgłoś