Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn!!

IP: 80.48.119.* 12.11.04, 16:16
Ile srednio kosztuje wizyta u ginekologa? Zupelnie nie mam pojecia w jakich
granicach moze sie ta kwota miescic... Lepiej isc prywatnie czy do
przychodni? do kobiety czy do faceta?
Obserwuj wątek
    • Gość: teenage Re: Do dziewczyn!! IP: *.aster.pl 12.11.04, 16:19
      Ja chodzę do instytutu matki i dziecka- za darmo
    • Gość: dzinka Re: Do dziewczyn!! IP: *.one.pl / *.one.pl 12.11.04, 16:20
      Ja chodze do PANI ginekolog, ktora jest baardzo mila i delikatna :)) Wizyta u
      niej kosztuje 60 zl :(
      Czesto sie mowi, ze panowie sa bardziej delikatni i takie tam, ale ja trafilam
      na super babke ;)
    • Gość: Aneta Re: Do dziewczyn!! IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 12.11.04, 17:54
      Sama wizyta kosztuje w granicach 40-70 zł, przeważnie 50 zł.
      Cytologia 15-30zł
      USG ok 40-60zł
      Cena zależy od specjalisty. Ja tylko raz byłam u baby ginekolog, a tak zawsze
      chodzę do faceta. Poprostu wolę do facetów, bab się obawiam, nie wiem czemu.
      Pozdrawiam .Pa pa
    • Gość: :-P Re: Do dziewczyn!! IP: *.retsat1.com.pl 12.11.04, 20:13
      Idź do faceta! Ja na początku nie chciałam, ale mama mnie przekonała i nie
      żałuję. Teraz za nic nie poszłabym do babki. Faceci są naprawdę delikatni. Ja
      nie poszłam prywatnie i było spoko :-)
      • Gość: Anya Re: Do dziewczyn!! IP: *.tkchopin.pl 13.11.04, 01:56
        ja poszlam pierwszy raz do ginekologa, to trafil mi sie facet (bardzo chcialam
        pojsc, bo sie obawialam infekcji i chcialam jak najszybciej) Okazal sie byc
        chamem i prostakiem. Na dodatek robil wszystko nawet bez uprzedzenia mnie,co
        chce robic. Mysle, ze to dlatego, ze nie spodobalo mu sie, jak mu powiedzialam,
        ze nie jestem dziewica (mialam 16 lat). Nie jest to fajne, gdy obcy facet bez
        uprzedzenia wklada Ci palce do pochwy:/ Skutecznie zrazil mnie do ginekologow-
        facetow... Teraz tylko kobiety.
    • caprice83 Re: Do dziewczyn!! 13.11.04, 10:32
      Mój zarys historyczny ginekologów przedstawia się następująco
      - pan nr.1 - miły ale w ogóle mnie nie słuchał
      - pan nr.2 - niemiły, nic go nie obchodziło, zapisał mi pigułki bez
      wcześniejszego zbadania
      - pan nr.3 - konserwatysta! (takich trzeba się wystrzegać)
      - PANI nr.1 i ostatnia zarazem - jest naprawdę świetna, wysłucha cię i wszystko
      wytłumaczy, odpowie na każde pytanie, nie krępuję się przy niej, wszystko robi
      delikatnie.

Tak więc ja polecam jednak kobietę.
      Ona przyjmuje akurat i w przychodzi i prywatnie, a ponieważ jakość usługi w
      przychodni nie odbiega od tej jak się idzie prywatnie to chodze do przychodzi i
      zaoszczędzam koło 60 zł.
      • Gość: arka Re: Do dziewczyn!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:22
        skad sie bierze prywatnego ginekologa za 60zl???? chyba nie w warszawie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka