Dodaj do ulubionych

Sponsoring

IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 16:04
Jak to jest z tym sponsoringiem?? na czatach jest pełno takich ogloszeń, facet
utrzymuje laske i płaci jaj co tydzien kasę, czytak to wygląda? czy oni sa
choc troche przystojni czy może to sami starzy i obleśni faceci...??? prosze o
odpowiedx bo zastanawiam sie jak by to było spróbowac??? czy jest jakas
kobieta która z tego kozystała??? prosze o wpisy z góry dzieki, pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Sponsoring IP: *.pai.net.pl 14.11.04, 17:02
      > czy jest jakas kobieta która z tego kozystała???

Mysle ze nawet wiecej, skoro owo zjawisko dorobilo sie wlasnej nazwy
    • Gość: Spoza Re: Sponsoring IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 12:54
      Nie jest to w niczym bardziej moralne od zwykłej prostytucji.
    • Gość: Ech tam.... A ja IP: 212.247.232.* 15.11.04, 12:59
      myslalem, ze chodzi o jakis 3 ligowy klub pilki noznej...

• Gość: jula Re: Sponsoring IP: 83.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:56
      Czytałam ostatnio artykuł na ten temat w gazecie. Był to wywiad z laskami, które
      z tego kożystrają w Warszawie. One piszą, że to nie starzy i obleśni faceci,
      tylko często młodzi (tzn. koło 30} i bogaci, którym źle się układa w domu. Tki
      sponsor ponoć umawia się z tobą, patrzy czy mu pasujesz, ustala warunki i jak ok
      to zostajesz jego utrzymanką.
      W tym wywiadzie wypowiadało się ich 5, oraz 2 chyba sponsorów. Wszystkim
      dziewczynom ich sponsor wynajmuje kawalerkę, opłaca studia, rachunki za telefon
      i kieszonkowe od ok 2 tyś zł. (było też 5 tyś jak pamiętam). Przychodzi na
      odwiedziny taki sponsor 2-3 razy w tygodniu i nie zawsdze na sex ponoć. Zawsze
      przynosi dodatkowo prezenty (ok 200zł). Po ok 2 latach zmienia dziewczynę a ta
      była zostaje sama bez dochodów i z przyzwyczajeniem do rozrzutnego życia
      (chociaż właściwie ja bym odkładała miesięcznie trochę kasy:)) Ale jeden taki
      sponsor twierdził, że jak zmienia dziewczynę to kupuje jej mieszkanie "na
      otarcie łez".
      Nieżle więc to z tych opowiadań wygląda- kusząco, ale to już kwestia sumienia
      czy się na to pisać.
      Artykuł o tym był w którymś z wrześniowych nr Angory.

P.S. Jak bym była wolna i to sama bym się nad tym zastanowiła.
      • stephanie_s Re: Sponsoring 15.11.04, 17:42
        hmm no to skoro chcesz sie skusic na sponsora to moze od razu zatrudnij sie w
        agencji tam ponoc tez sie niezle zarabia...to załosne naprawde dla mnie
        maksymalnie załosni sa tacy ludzie ok rozumiem ,ze nie układa im sie w
        zwiazku,ale zeby musieli sobie od razu kupowac kobiete...nawet jesli sa
        niektórzy przystojni to chyba musi byc z nimi cos ewidentnie nie tak...
    • losiu4 Re: Sponsoring 15.11.04, 14:16
      spotkałem się z jednym takim przypadkiem "na żywo". Skończyło się małżeństwem
      mężczyzny liczącego trzydzieści parę lat i kobiety dwudziestokilkuletniej. Ale
      z tego co się słyszy, to bywa różnie.

Pozdrawiam

Losiu
    • nadal-jestem Masz na mysli ku..two ? 15.11.04, 16:08
      to stare jak swiat , o co tu pytac ? faceci sa wiekowi i oblesni :)
      bo tylko tacy musza za to placic.
    • kohinor Re: Sponsoring 15.11.04, 21:09
      sponsoring. Coż za uroczy, delikatny, quazinaukowy i wyszukany eufemizm na
      kurestwo...
    • Gość: Ania Re: Sponsoring IP: *.crowley.pl 16.11.04, 12:16
      hej:) do wiadomosci dla wszytskich: sponsorig to nie kurestwo. dziewczyna
      sopnsoropwana nie koniecznie uprawia sexu z mezczyzna, ktory ja utzrymuje, a
      poza tym to jesli juz kocha sie, to z jednym facetem. Nie zawsze sa to obelsni
      faceci. ja bylam w zwiazku z facetam 38-letnim, przystojnym, zadbanym,
      kulturalnym i miedzy nami bylo rowniez uczucie. do dzisiaj z usmiechem na
      twarzy go wspominam, a czasami nawet tesknie. a nie jestesmy razem, gdyz ja
      wyjechalam za granice na studia. zawsze dzieki sponsoringowi mozna pozwolic
      sobie na wiele rzeczy lub zaoszczedzic, np. na studia. jesli ktos ma duzo
      pieniedzy i chce je wydac, to dlaczego ich nie wziazc? pozdrawiam - Ania
      • Gość: tez ania Re: Sponsoring IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.04, 12:51
        Ania, a mozesz napisac, gdzie takiego fajnego sponsora mozna znalezc? Przyznam,
        ze chetnie bym skorzystala ;)
        • Gość: Jackass Re: Sponsoring IP: *.mac.pl 16.11.04, 13:41
          Jak sponsoring to nie kurestwo Mickiewicz byla kobieta.
          Gosc Ania pisze:
          "dziewczyna sopnsoropwana nie koniecznie uprawia sexu z mezczyzna, ktory ja
          utzrymuje, a poza tym to jesli juz kocha sie, to z jednym facetem."

Pytam sie a jakie ma wyjście? Przecież po to się z nim spotkała żeby jej płacił
          a ona mu dawała dupy kiedy ON chce! To taka podręczna kurewka bogatych facetów
          A mogłaby nie dać, to już niebyłaby jego utrzymanką.

Ania:
          "ja bylam w zwiazku z facetam 38-letnim, przystojnym, zadbanym,
          kulturalnym i miedzy nami bylo rowniez uczucie. do dzisiaj z usmiechem na
          twarzy go wspominam, a czasami nawet tesknie."
          Pewnie, że teskisz za jego kasa:) Z twojej strony wyglada to na uczucie, ale
          czy z jego też ? Jak miał takich jak Ty pewnie kilkanaście. Pewnie ładnie
          słodził że pała do ciebie uczuciem a w tygodniu rżnął się z piecioma, ha !

Ania:
          "jesli ktos ma duzo pieniedzy i chce je wydac, to dlaczego ich nie wziazc?"

Nie no pewnie, że czemu nie wziąść. Otóż dlatego nie, że są pewne zasady
          moralne. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i dla Ciebie to nic sypiać z
          facetem dla jego pieniędzy i wmawiać sobie, że łączy was uczucie. Ciekaw
          jestem, czy gdyby Ci nic nie zapłacił sypiałabyś z nim??? Z punktu widzenia
          większości ludzi z zasadami to czyste kurestwo niczym nie różniące się od tego
          co sie odprawia przy ulicach albo w burdelach.
          I możecie wmawiać, że to co innego ale mi i mysle wielu jeszcze porządnym
          ludziom na tym świecie

Regards
          • Gość: CezaR ładnie powiedziane Jack! IP: 217.153.179.* 16.11.04, 14:48
            ;-)) Nic dodac nic Ujac!
            • Gość: Ssskorpionica Re: ładnie powiedziane Jack! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:30
              dokłądnie! trafiłeś w samo sedno :D
        • kohinor Re: Sponsoring 16.11.04, 13:58
          kolejny ku..szon
        • Gość: arka Re: Sponsoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:44
          ja mysle ze sponsor spotyka sie ze sponsorowana w celu prowadzenia dyskusji na
          wysokim poziomie intelektualnym.... taaa zdycodowanie, inaczej byc nie
          moze ://///
          • Gość: iza Re: Sponsoring IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 16.11.04, 17:36
            każdy uklad jest o.k. jeśli nikomu nie dzieje się krzywda
            • kohinor Re: Sponsoring 16.11.04, 17:37
              Gość portalu: iza napisał(a):

> każdy uklad jest o.k. jeśli nikomu nie dzieje się krzywda

Zgadzam sie :)))
              Facet ma zdrowa (bo malo ruszana przez innych) kurewke, ona ma szmal. A oboje
              nieco przyjemnosci.
    • Gość: angel Sponsoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:07
      Dziewczyny, która jest utrzymanką nie powinno się nazywać jakąś kur*** bo ona
      nie sypia z wieloma facetami i sponsorink różni się bardzo od pracy w burdelu,
      a widzę, że niektórzy tej różnicy nie widzą. Jeśli chodzi o facetów - sponsorów
      to nie są to obleśni goście. Czasami może to być ktoś "za stary", ale nie muisz
      się na nic godzić, często można znaleźć fajnego młodego faceta, który potrafi
      zadbać o kobietę. Taka dziewczyna nie musi się o nic martwić to fakt. Dostaje
      dużo kasy do tego prezenty i mieszkanie. A jeśli mieszkasz gdzieś dalej, czyli
      musisz dojechać do "swojego faceta" to pokrywa on koszty twojego dojazdu i
      płaci za hotel. Taki układ jest dobry, oczywiście można tu mówić, że nie dla
      każdego...to zależy od człowieka. Tu nie chodzi tylko o sex...ale o to, żeby i
      jej i jemu w danym "związq" który można nazwac układem - było dobrze. Sądzę,
      że warto spróbować...w każdej chwili możesz się z tego wycofać. I nie musisz
      mysleć o sobie w zły sposób jeśli to zrobisz.
      Pozdrawiam i powodzenia życzę :)
      PS napisz później co zdecydowałaś, jeszce tu wejdę :]
      • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 10:40
        coz za wzruszajace wyjsnienie....
        coz za subtelnosci...
        tak - dawno takie dziewczynki w odroznieniu od kurew zwano kurtyzanami

Ale licza sie FAKTY:

Sponsoring to dawanie dupy za pieniadze, czyz nie?
        • madziapoznan Re: Sponsoring 17.11.04, 11:29
          lepsze dawanie dupy za duza kase, jednemu facetowi, ktory jest pociagajacy i
          ktorego pociaga sie fizycznie, niz dawanie dupy za darmo, jak robi to wiekszosc
          lasek. i to nie nazywa sie wtedy kurestwo? tylko jak... aaaaa prowadzenie
          rozwiazlego trybu zycia.
          • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 11:33
            madziapoznan napisała:

> lepsze dawanie dupy za duza kase, jednemu facetowi, ktory jest pociagajacy i
            > ktorego pociaga sie fizycznie, niz dawanie dupy za darmo, jak robi to
            wiekszosc
            >
            > lasek. i to nie nazywa sie wtedy kurestwo? tylko jak... aaaaa prowadzenie
            > rozwiazlego trybu zycia.

Jesli nie widzisz roznicy miedzy „prowadzeniem rozwiazlego trybu zycia”
            a „dawaniem dupy za pieniadze” to prawdopodobnie nie widzisz roznicy miedzy
            polowaniem na dzika a swiniobiciem. W koncu wg. Ciebie i tu i tu zdobywa sie
            mieso, nie?

I gratuluje mentalnosci :)
            Sprawdza sie stare przyslopwie: ksiedzem i ku.. sie nie zostaje tylko RODZI
            • Gość: Dzoana Re: Sponsoring IP: 80.51.180.* 17.11.04, 12:22
              Sorry, ale to jest prywatna sprawa każdego człowieka co robi ze swoją dupą i
              dlaczego i tu nie twoja rola żeby się czepiać.
              Pomyśl o ttym w drugą strone: Może kobiety korzystają z tego bo zwykli faceci
              nie są w stanie ich zaspokoić i zabezpieczyć ich potrzeb. Z tego co wiem to
              każdy facet chce mieć atrakcyjną i zadbaną kobiete, a to kosztuje i to troszke
              dużo. A więc coś za coś
              • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 13:23
                Gość portalu: Dzoana napisał(a):

> Sorry, ale to jest prywatna sprawa każdego człowieka co robi ze swoją dupą i
                > dlaczego i tu nie twoja rola żeby się czepiać.

Ależ ja się nie czepiam!!! (inni też - najlepszy dowód, że prostytucja -
                jakkolwiek ja nazwać - jest w naszym kraju legala). Niech robią co chcą!
                Ale niech taka czy inna kur..a (przepraszam - SPONSOROWANA) nie twierdzi mi, że
                dawanie d..y za pieniadze to nie kur..stwo!!!
                Ja co prawda nie musze korzystac z uslug prostytutek, ale wiem, ze inni faceci
                tak. Wiem też, że te prostytutki często studiują, uczą się, pracują zawodowo.
                Ale niech mi nie wmawiają, że nie są kur...mi
                Tego sie czepiam. Tylko tego
                • Gość: CezaR Re: Sponsoring IP: 217.153.179.* 17.11.04, 13:46
                  Własnie! Tak trudno sie do tego przyznac...? Tylko caly czas sie oslaniac
                  argumentami bezsens.
                  (sobie moga wmawiac - jak sie lepiej z tym czuja- ale innym niech NIe probuja!)
              • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 14:04
                Gość portalu: Dzoana napisał(a):

> Pomyśl o ttym w drugą strone: Może kobiety korzystają z tego bo zwykli faceci
                > nie są w stanie ich zaspokoić i zabezpieczyć ich potrzeb. Z tego co wiem to
                > każdy facet chce mieć atrakcyjną i zadbaną kobiete, a to kosztuje i to
                troszke
                > dużo. A więc coś za coś

Mysle, ze wiekszosc facetow woli miec pod dachem czysta kobiete w jeansach i
                polskimi kosmetykami na twarzy niz utrefiona kurwe w najdrozszych ciuchach.
                Cos za cos?
                Zastanow sie, jakie totalne glupoty wypisaujesz :))))))))))))))))))))))))
            • madziapoznan Re: Sponsoring 17.11.04, 13:38
              poziom twojej moralnosci i tolerancji obrazuje doskonale stereotyp krazace na
              temat polakow, teraz juz wiadomo z jakiego zrodla
              • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 13:43
                madziapoznan napisała:

> poziom twojej moralnosci i tolerancji obrazuje doskonale stereotyp krazace na
                > temat polakow, teraz juz wiadomo z jakiego zrodla

z jakiego zrodla? No z jakiego?
                I co ma moralnosc do prostytucji? Tolerancja? _ napisalem, ze NIC NIE MAM do
                prostytucji.
                Mnie chodzi TYLKO o jedno - chcesz, sprzedawaj swoja dupe za kase, ale PRZYZNAJ
                SIE DO TEGO ze jestes kur...wa a nie zawijaj w papierki podpisane Sponsoring.
                Licza sie FAKTY
                • madziapoznan Re: Sponsoring 17.11.04, 14:17
                  jesli myslisz ze sponsoring+=kurestwo, to powienies ejszcze poczytac i dorosnac
                  • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 14:22
                    madziapoznan napisała:

> jesli myslisz ze sponsoring+=kurestwo, to powienies ejszcze poczytac i
                    dorosnac

Nie tylko ja tak mysle. I cokolwiek przeczytam i ile jeszcze lat mi przybedzie,
                    nie zmienie mojego toku myslenia

dawanie du.y za pieniadze = kurestwo. Jakkolwiek je nazwac: prostytucja,
                    sponsorowanie, pomoc materialna itd.

Spytalem cie w innm wpisie: PRZYZNALABYS SIE swojemu potensjalnemu mezowi, ze
                    sie sprzedawalas za szmal? Ze na kazdy telefon dawalas du.y?

No?
                  • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 14:36
                    madziapoznan napisała:

> jesli myslisz ze sponsoring+=kurestwo, to powienies ejszcze poczytac i
                    dorosnac

I nie kompromituj sie juz :)
                    • Gość: sSSKORPIONICA Re: Sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:53
                      spoko z nią nie ma co dyskutować, jest już stracona umysłowo a może i cieleśnie:///.

"jesli myslisz ze sponsoring+=kurestwo, to powienies ejszcze poczytac i
                      dorosnac" LUDZKA DURNOTA CZASEM NIE ZNA GRANIC :-((((
              • kohinor Re: Sponsoring 17.11.04, 13:46
                madziapoznan napisała:

> poziom twojej moralnosci i tolerancji obrazuje doskonale stereotyp krazace na
                > temat polakow, teraz juz wiadomo z jakiego zrodla

I jeszcze jedno: skoro jestes taka MORALNA i TOLERANCYJNA ciekaw jestem, czy
                swemu mezowi bys sie przyznala: wiesz? Jak bylam mloda, nie mialam pieniedzy,
                to dawalam d..y za kase.
                Stac cie na taka TOLERANCJE (hi, hi)???
              • Gość: Ssskorpionica Re: Sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:50
                przez takie pusto-głowe jak ty ten stereotyp się zmienia. już w gazetach zagranicznych wypisują jak to te Polki się szmacą! i to głównie o sponsoring chodzi... dla Ciebie czystość i szanowanie ciała to zacofanie????? no to niezła laska z Ciebie ://///
          • Gość: Ssskorpionica Re: Sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:45
            debilko nie mów że większość lasek się daje za darmo bo tak nie jest. no chyba że obracasz się w takim towarzystwie i nie widziałaś świata poza nim:/...
            • Gość: Ssskorpionica Re: Sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:56
              chodziło mi o to że wogóle się dają. jakoś ja spotykam więcej kobiet które się kochają tylko z ukochanym...
            • kohinor Re: Sponsoring 18.11.04, 19:03
              Gość portalu: Ssskorpionica napisał(a):

> debilko nie mów że większość lasek się daje za darmo bo tak nie jest. no
              chyba
              > że obracasz się w takim towarzystwie i nie widziałaś świata poza nim:/...

Widocznie zyje w jakims koszmarnym swiatku. Niestety, coraz czesciej jest on
              propagowany w tej uzywce dla mas, jakim jest TV. Wystarczy spojrzec chocby na
              ten koszmarek dla imbecyli, jakim jest BAR
              :((((
      • adam825 Re: Sponsoring 21.03.15, 14:03
        Zgadzam się, sponsoring jest bardzo różniący się od kur***. Sponsoruje pewną kobietę od jakiegoś czasu i ona jest mi oddana, nie sypia z nikim innym. Fakt, ciężko znaleźć teraz źródło, gdzie ogłoszenia towarzyskie są realne i dyskretne. Nie interesuje mnie skok w bok z przypadkową dziewczyną, dlatego szukałem długo kandydatki dla mnie, bo też mam wymagania... Udało mi się znaleźć jedną taką wspaniałą dziewczynę na sponsoruje.pl i utrzymuje z nią kontakt do tej pory. Nie uważam się za obłudnika i mojej sponsorki (utrzymanki) za ladacznice. Pozdrawiam
      • aniarakieta93 Re: Sponsoring 10.06.15, 10:40
        dokładnie, sama zarejestrowana jestem na www.piekneibogaci.pl i sama decyduje z tym z kim sie umawiam
    • Gość: EXPERT Re: SPONSOR TO FRAJERRRRRRRR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:33
      kazdy sponsor to je..yy w dupee frajerr m, jak mozna tak trwonic kase na
      glupie k..., lepiej rozdalby biednym, 20 tys dla glupijj sukii nie4 wieze ,sa
      tacy idioci??? przeciez tp latwiej znalesc sobie kobiete i za darmo, nawet
      mniej atrakcyjna a tak jestes z k... ktora rzniee si ez toba dla kasy, j atam
      bym takiej manto spuscil y wyslal n asibir szmate jedna.
      • kohinor Re: SPONSOR TO FRAJERRRRRRRR 17.11.04, 13:37
        zgadzam sie z Toba.
        Ale widac na tym swiecie dosc jest frajerow. I wystarczajaca ilosc ku..ew,
        ktore do nich pasuja. Trafil po prostu swoj na swego :))))
        • Gość: CezaR Re: SPONSOR TO FRAJERRRRRRRR IP: 217.153.179.* 17.11.04, 13:49
          Tiaaaa! :-))
        • kominiara Re: SPONSOR TO FRAJERRRRRRRR 17.11.04, 16:41
          No i jak tu sie nie zgodzic.
          Sponsoring to ku...wo jakich malo. Koles daje kase i wymaga. Wymaga, ze kiedy
          mu sie zachce to zadzwoni i bez dyskusji taka 'sponsorowana' przyjedzie. I
          napewno nie licza sie zadne uczucia, tylko $$. W sumie taka dziewczyne mozna
          nazwac ekskluzywna dziwka. Zostala wynajeta przez kasiastego cymbala i chodzi
          wg jego wskazowek.
          Z drugiej strony nie rozumiem, po co placic za cos, co mozna miec za darmo. I
          chyba wieksza satysfakcja, jak sie uda cos 'upolowac' niz przyjsc na gotowe.
          Lepiej smakuje :]
    • duza.kobietka Re: Sponsoring 12.11.13, 00:16
      Sponsoring to zwykła prostytucja tylko ładniej nazywana, zresztą i małżeństwo w większości przypadków też- zwłaszcza w dzisiejszych czasach.Dziewczyny sponsorowane najczęściej nie lubią gdy porównuje się je do cór Koryntu bowiem uważają się za lepsze od pań stojących na drogach. Moim osobistym zdaniem jednak na większy szacunek zasługują właśnie prostytutki bo są przynajmniej uczciwe i niczego nie udają. Panie sponsorowane z tytułu bycia pod "opieką" finansową jednego pana uważają, że są na pozycji narzeczonej. A to jedno i to samo :-)- dawanie dupy za kasę, tyle że kasa przychodzi okresowo. Dziewczątka za pieniążki sponsora kształcą się, stroją a później nauczają w szkółkach, są sędzinami, adwokatkami, ekonomistkami itp. :-) Ale oczywiście one są te porządne :-)))... wszechobecna hipokryzja.

Gość portalu: Miss 20 napisał(a):

> Jak to jest z tym sponsoringiem?? na czatach jest pełno takich ogloszeń, facet
      > utrzymuje laske i płaci jaj co tydzien kasę, czytak to wygląda? czy oni sa
      > choc troche przystojni czy może to sami starzy i obleśni faceci...??? prosze o
      > odpowiedx bo zastanawiam sie jak by to było spróbowac??? czy jest jakas
      > kobieta która z tego kozystała??? prosze o wpisy z góry dzieki, pozdro.
    • duza.kobietka Re: Sponsoring 12.11.13, 00:17
      Sponsoring to zwykła prostytucja tylko ładniej nazywana, zresztą i małżeństwo w większości przypadków też- zwłaszcza w dzisiejszych czasach.Dziewczyny sponsorowane najczęściej nie lubią gdy porównuje się je do cór Koryntu bowiem uważają się za lepsze od pań stojących na drogach. Moim osobistym zdaniem jednak na większy szacunek zasługują właśnie prostytutki bo są przynajmniej uczciwe i niczego nie udają. Panie sponsorowane z tytułu bycia pod "opieką" finansową jednego pana uważają, że są na pozycji narzeczonej. A to jedno i to samo :-)- dawanie dupy za kasę, tyle że kasa przychodzi okresowo. Dziewczątka za pieniążki sponsora kształcą się, stroją a później nauczają w szkółkach, są sędzinami, adwokatkami, ekonomistkami itp. :-) Ale oczywiście one są te porządne :-)))... wszechobecna hipokryzja.

• aniarakieta93 Re: Sponsoring 10.06.15, 10:42
      To są często zapracowani młodzi biznesmeni, którzy oczekują by partnerka była atrakcyjna wizualnie ale i potrafiła rozmową umilić spotkanie sponsorowane, sami nie mają czasu na randki a wiadomo każdy potrzebuje bliskości. Chyba najciekawszym przykładem portalu zrzeszającego takie osoby jest www.piekneibogaci.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka