Dodaj do ulubionych

MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:19
ile z was nie mialo nigdy orgazmu albo ma go bardzo rzadko? tylko szczerze
prosze, jestesmy tu anonimowi.
Obserwuj wątek
    • wcalenietakimaly Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. 02.12.04, 18:38
      a ty miales?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 19:04
      Szczera? Zapomnij
      • Gość: martyska Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:08
        A ja dam szczera odpowiedz!! Ja nigdy nie mialam orgazmu i sie tego nie wstydze
        bo to nic zlego jesli jakas dziewczyna nie miala orgazmu!!
        • Gość: Artur Przezywacz Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 04.12.04, 11:51
          Oslupialem. Jednak sa uczciwe kobiety na tym swiecie?
          • the_nevermind Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. 05.12.04, 18:01
            zapominasz ze pozornie jednak łatwiej o szczerosc tu niż gdzie indziej, no chyba
            ze ktos sie zaczyna przechwalać
    • Gość: Bianka Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: 80.53.11.* 03.12.04, 18:19
      Wsółżyję już ponad 3 lata, i teżjeszcze nie miałam orgazmu. Oczywiście ciągle
      nad tym pracuję z partnerem, ale to nie jest dsola mnie problem, skoro go
      kocham. Nie to jest dla mnie najważniejsze! Pozdrawiam
      • Gość: magda Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.12.04, 11:42
        ja kocham sie z factem od 2 lat alee dopiero po okolo pol roku dostalam
        pirwszy orgazm
        • Gość: izka Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.petrus.com.pl 04.12.04, 16:51
          hej
          ja podobnie jak poprzedniczka kocham sie od okolo 2.5 lat ze swoim chlopakiem i
          po pol roku dostalam orgazm
          tez sie martwilismy ale spoko
          to przychodzi z czasem grunt to o tym nie myslec i sie nie denerwowac
          a teraz jest juz tylko lepiej(to takze zalezy od pozycji)pozdrowienia i
          powodzenia:)
    • Gość: Kasia Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 23:15
      Ja mam go zawsze, ale wiem że jestem niesamowitą szczęściarą. Bardzo łatwo mnie
      pobudzić, jestem bardzo wrażliwa. Osiągam je czasem nie zdejmując nawet
      bielizny ;)tak, może Cię to zdziwić, ale z odpowiednim facetem, dla którego
      jest się imponującą jest to możliwe. Poza tym szczypta zdrowego egoizmu moje
      drogie siostrzyczki, skupcie sie na sobie i wymagajcie zamiast interesowac się
      jego współrzędnymi i iść na żalosne udawanie. Można to przeżyć nawet w
      samotności i bez gadżetów, nie dalej jak dzis rano praktykowałam ;). Pozdrawiam
    • baby1girl Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. 04.12.04, 23:44
      nigdy. chociaz raz byly zaczatki
    • Gość: Artur Prezzywacz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Artur Przezywacz Debil IP: *.pai.net.pl 05.12.04, 19:31
        Marnie sie podszywasz, matolku.
    • Gość: yenna Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:36
      coz ja tez odpowiem szczerze. orgazm osiagam tylko lechtaczkowy... dlatego
      kocham oral :P
      • Gość: J. Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.chello.pl 06.12.04, 14:06
        ja tylko podczas orala i stymulacji lechtaczki palcem.
        podczas stosunku nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka