Gość: GH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:19 ile z was nie mialo nigdy orgazmu albo ma go bardzo rzadko? tylko szczerze prosze, jestesmy tu anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wcalenietakimaly Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. 02.12.04, 18:38 a ty miales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 19:04 Szczera? Zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyska Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:08 A ja dam szczera odpowiedz!! Ja nigdy nie mialam orgazmu i sie tego nie wstydze bo to nic zlego jesli jakas dziewczyna nie miala orgazmu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 04.12.04, 11:51 Oslupialem. Jednak sa uczciwe kobiety na tym swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. 05.12.04, 18:01 zapominasz ze pozornie jednak łatwiej o szczerosc tu niż gdzie indziej, no chyba ze ktos sie zaczyna przechwalać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: 80.53.11.* 03.12.04, 18:19 Wsółżyję już ponad 3 lata, i teżjeszcze nie miałam orgazmu. Oczywiście ciągle nad tym pracuję z partnerem, ale to nie jest dsola mnie problem, skoro go kocham. Nie to jest dla mnie najważniejsze! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.12.04, 11:42 ja kocham sie z factem od 2 lat alee dopiero po okolo pol roku dostalam pirwszy orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.petrus.com.pl 04.12.04, 16:51 hej ja podobnie jak poprzedniczka kocham sie od okolo 2.5 lat ze swoim chlopakiem i po pol roku dostalam orgazm tez sie martwilismy ale spoko to przychodzi z czasem grunt to o tym nie myslec i sie nie denerwowac a teraz jest juz tylko lepiej(to takze zalezy od pozycji)pozdrowienia i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 23:15 Ja mam go zawsze, ale wiem że jestem niesamowitą szczęściarą. Bardzo łatwo mnie pobudzić, jestem bardzo wrażliwa. Osiągam je czasem nie zdejmując nawet bielizny ;)tak, może Cię to zdziwić, ale z odpowiednim facetem, dla którego jest się imponującą jest to możliwe. Poza tym szczypta zdrowego egoizmu moje drogie siostrzyczki, skupcie sie na sobie i wymagajcie zamiast interesowac się jego współrzędnymi i iść na żalosne udawanie. Można to przeżyć nawet w samotności i bez gadżetów, nie dalej jak dzis rano praktykowałam ;). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baby1girl Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. 04.12.04, 23:44 nigdy. chociaz raz byly zaczatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Prezzywacz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Debil IP: *.pai.net.pl 05.12.04, 19:31 Marnie sie podszywasz, matolku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yenna Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:36 coz ja tez odpowiem szczerze. orgazm osiagam tylko lechtaczkowy... dlatego kocham oral :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: MILE PANIE PROSZE O SZCZERA ODP. IP: *.chello.pl 06.12.04, 14:06 ja tylko podczas orala i stymulacji lechtaczki palcem. podczas stosunku nie. Odpowiedz Link Zgłoś