Dodaj do ulubionych

Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymisty?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:34
Witam prosze napiszcie czy uwazacie podobnie jak i ja ze osoby z pod tego
znaku charakteryzuje oprocz niesmialosci i dobrego serduszka wlasnie ten
pesymizm...pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: koziorozec Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: 193.201.167.* 27.12.04, 10:48
      to nie jest pesymizmy, tylko realistyczne podejście do życia.przecież cokolwiek
      sobie założymy, to nam się udaje, więc gdzie tu pesymizm??gdyby tak było nic
      byśmy nie robili, nie planowali, nie obmyślali strategii działania, nie dążyli
      do celu uparcie.....
    • Gość: marcin kozior. Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:02
      To jest właśnie realistyczne podejście do życia. Niektórzy twierdzą inaczej,
      ale co mamy mówic jak nam się prawie zawsze sprawdza ta rzeczywistość.
      Nięsmiałość, zewnętrzny chłód (czasami bardzo mylący ludzi), nieufność, ale
      ukryty wulkan...zgadza się. Nie tylko po sobie zauważyłem - Koziorożce są
      trochę perwersyjne i bezpruderyjne, bez zahamowań. Ale tu trzeba się pochwalić -
      Koziorożce mają duży temperament seksualny z tym że potrafimy to nieźle
      ukryć...szczególnie panie koziorożce...
      • Gość: KASIA Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:22
        Jako pani Koziorozec powinnam sie tu wypowiedziec....:D No wiec: kazdy człowiek
        ma cos z pesymisty, ale zachowania koziorozców (niektórych) moze mylic innych
        ludzi...to jest poprostu racjonalne spoglądanie na zycie.

Gość portalu: marcin kozior. napisał(a):
        > Koziorożce mają duży temperament seksualny z tym że potrafimy to nieźle
        > ukryć...szczególnie panie koziorożce...
        No cóz....hmmm..moze jeszcze tylko dodam ze koziorozce nie lubią byc
        stereotypowi i jesli chodzi o łózkowe sprawy to partner moze liczyc na swietną
        zabawe i duzo pomysłów.... :D :*
        • Gość: ASIA Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:44
          Mój kolega tez koziorożec zawsze mi powtarzał"ja nie jestem pesymistą,jestem
          realista".

Tak naprawde koziorożce sa bardzo ciepłymi ludzmi.O mnie wszyscy przyjaciele
          tak mówią,tylko dla nowo poznanych chłopaków jestem zimna jak lód ;-) ale jesli
          ktoś zdobędzie moje serce,to zamieniam się w gorący wulkan,w łóżku również ;-)
          • Gość: Sara Moi Drodzy Koziorozcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:39
            Moi Drodzy Koziorozcy wiec moze podpowiedzcie mi jak zdobyc serce niesmialego
            Koziorozca...lepiej czekac czy tez przejąc inicjatywe...w tym wszystkim
            chcialabym zachowac jednak klase i zbytnio sie nie narzucac ale wiem ze On jest
            niesmialy i sama nie wiem jak postepowac...na razie jestemy tylko para dobrych
            znajomych jednak ja juz wiem ze chcialabym cos powazniejszego...On ze swej
            strony takze angazuje sie w ta znajomosc tyle ze wyczuwam jakby stal obok.
            Bardzo prosze podpowiedzcie mi. Za wszelkie rady z gory serdecznie dziekuje!!
            • Gość: JohnMalkovitch Re: Moi Drodzy Koziorozcy... IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 13:09
              To ja też się przyznam...
              Otóż będąc lata temu o wiele bardziej nieśmiałym koziorożcem niż teraz
              byłem w sytuacji podobnej do tejże...
              A teraz realizm:
              Trochę konkretów na wasz temat, a mniej gdybania będzie...
              • Gość: KASIA Re: Moi Drodzy Koziorozcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:10
                Powiem tobie tak: ja jako kobieta koziorozec uwielbiam byc zdobywana, ale
                prawda jest taka ze koziorozce jak juz sobie wczesniej kogos wypatrza to nie
                zwracaja uwagi na innych.... Ale musisz sie niezle starac aby wzbudzic w
                koziorozcu uczucie.... Na pierwszym miejscu najczesciej jest praca i ją musisz
                przebic. Twardy orzech do zgryzienia.... ale niekiedy sie udaje.... POWODZENIA:)
            • Gość: koziorożec Re: Moi Drodzy Koziorozcy... IP: 193.201.167.* 27.12.04, 14:16
              no więc koziorożce lubią ludzi, którzy się nie zniechęcają, mimo początkowych
              trudności w nawiązaniu kontaktów. grunt to być zmotywowanym i nie poddawać się.
              koziorożce nie lubią słabości i u siebie i u innych, wymagają od ludzi
              zdecydowania i stanowczości; a szczerość przede wszystkim. nie lubią też nudy i
              stagnacji...
              • Gość: Sara Oj jak trudno zrozumiec mezczyzn:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:20
                Dziekuje za dotychczasowe rady:)
                Tak latwo sie nie poddam bo mi na Nim zalezy...wlasnie niedawno zaprosil mnie
                po raz pierwszy do swojego domu Hm... czy to moze byc jakis znak czy tez robie
                sobie jakies zludne nadzieje...Pozdrawiam cieplutko!
    • paool Capricorno to najgorszy znak zodiaku! 27.12.04, 13:56
      no, może jeszcze ryby..
      • Gość: KASIA Re: Capricorno to najgorszy znak zodiaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:26
        droga Saro jak juz Cie zaprosił to juz cos... Ale pamietaj ze nie zawsze warto
        liczyc na horoskopy i gwiazdy (znaki zodiaku) Zaufaj intuicji i przede
        wszystkim własnemu sercu... Mozesz stracic ale mozesz tez duzo zyskac.....:)
    • Gość: dziewczyna kozioro Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:27
      zgadza się Koziorożce to realiści,nie bujają w obłokach, można zawsze na nich
      liczych, pracoholicy, odpowiedzialni,bezpruderyjni.Ogólnie good, tylko trochę
      za mało spontaniczni. Ja swojego wypatrzyłam i upolowałam.Co ceni do
      dzisiaj.Także nie czekaj tylko działaj...
    • Gość: Agniecha Koziorożec jak dobre wino ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:22
      ...im starszy tym lepszy !!!!

ale co do pesymizmu zgadzam sie z przedmówcami,
      to nie pesymizm, tylko zdrowy racjonalizm
      no i troche wrodzonej paniki :-))
      jak tylko coś nie układa mi się jakbym sobie zamarzyła .... to
      biedne i cudne te moje przyjaciółki, ze mają tyle cierpliwości dla mnie.

A potem i tak wszytko wychodzi na prostą

Pzdr, Aga
    • Gość: Sara Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:00
      Bardzo dziekuje za dotychczasowe odpowiedzi i czekam na kolejne...pozdrawiam
      bardzo cieplutko:)))
    • Gość: KIS . Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:36
      Mój facet to koziorozec i tak sie złowzyło ze wiekszośc moich kolezebek równiez.Koziorożce są okrutnie pesymistyczni ale z drugiej strony to dobrze bo ja jestem spod znaku blizniat i to oni zatrzymuja mnie na ziemi;P
      • Gość: KASIA Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:46
        No i co Saro? spotkałas sie z nim?? Jak tak to jak było? Czy nadal uwazasz ze
        Koziorozce to pesymisci?? Jeszcze jedno, jak Koziorozec sie zakocha to całym
        swoim wielkim serduchem!! Odda wszystko za odwzajemnienie uczuć.... Pozdrawiam
        i wszystkim zycze udanego Sylwestra....;)
      • Gość: Kleopatra Re: Czy kazdy Koziorozec ma w sobie cos z pesymis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:47
        może pozostac pesymistą, jest tak rewelacyjny w łózku, ze wszystkie jego wady
        ida na bok ;).
    • Gość: ona21 Kozka + Koziołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:01
      Witam jestem REALISTYCZNĄ kozą która od ponad 2 lat jest w szceśliwym w związku
      z równie realistycznym koziołkem. Moje 2 przyjaciółki to też kozki. Wiec
      napewno moge zagwarantowac że to co na pierwszy rzut oka wydaje się być
      pesymizmem to REALIZM(jak juz pisano wyżej)
      ps. Jeśli chodzi o chłopaka, to wykaż sie cierpliwością, bo dla koziorożca nie
      liczy sie chwilowy romas lecz związek który zapowiada coś pieknego co opiera
      się na przyjażni. BUZIAKI!!
      • Gość: zaharias A CZY KAŻDA BLONDYNA MA W SOBIE COS Z KELLY BUNDIE IP: *.chello.pl 30.12.04, 14:31
        jak w temacie, każdy człowiek jest inny, więc nie widzę sensu w szukaniu powiązań..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka