IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:20
Drogie Panie piszę gdzyż nie wim czy zdajecie sobie sprawę z niby banalnej codziennej rzeczy a mianowicie....chodzi o e wasze szałowe koaczki na obcasie z czubeczkiem...doprowadzają nas do szału....Czy zastanawiałyscie się kiedyś nad tym? Pozdrawiam wszystkie cosmofanki...
Obserwuj wątek
    • Gość: romek Re: kozaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:28
      czuby doprowadzaja cie do szalu? :/
      przeciez to pozbawione smaku groteskowe dziwadlo

obcisle kozaki na obcasie z normalnym ksztalem sa super

udziwnione cyrkowe kozaki z marszczonego materialu z czubem jak u clowna sa passe.
    • Gość: karola1984 Re: kozaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:43
      sorki ale piszac nas to kogo ty tak wlasciwie masz na mysli? Ja wlasnie mam
      kozaczki na obcasie ze zwezanymi czubkami i mi sie one bardzo podobaja i mojemu
      facetowi tez takze moze najpierw sie zastanow co piszesz i wypowiadaj sie w
      swoim imieniu a nie ogolu, bo kazdy ma inny gust i to co sie jednemu podoba
      komus innemu nie musi sie podobac, ale o gustach sie nie rozmawia dlatego
      nastepnym razem nap ze to ciebie denerwuje
      • Gość: daga Re: kozaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:55
        nas......a co to stado facetów sie odezwało...a mnie doprowadzają do szału
        wasze sandałeczki a pod spodem dziurawe skarpeteczki
        • Gość: aleksandra7777 Re: kozaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:39
          Swięta prawda.Straszne są te trendy laski w tych meszto pasztetach.To strasznie
          deformuje sylwetkę.Czy te damy tego nie widzą .Najstraszniejszym wynalazkiem są
          te z czubkiem zadartym do góry.No to teraz się nasłuczam,.....że jestem brzydka
          i mam kompleksy...no i oczywiście jestem zazdrosna .A to nieprawda...hahahah
          • Gość: daga Re: kozaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:42
            ja chodze cały czas w adidaskach,bo są wygodne i wogóle nienosze szpilek bo
            jestem wysoka,ale takie kozaki są super i jeśli bym sie ubirała elegancko
            napewno bym sobie takie sprawiła....tylko że niektóre wiśniaki sie nie znają
    • Gość: Maleńka Re: kozaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:17
      :( Echh rada nie rada muszę słuchać głosu większości facetów i zakupic ,,nieszałowe'' buty z okrąglutkim czubkiem na niziutkim obcasie. Ps opisane przez ciebie kozaczki są śliczne jesli dziewczyna nie ma ogromnej stopy, są czyste i niezdarte(brr okropieństwo) i najlepiej skórkowe w czarnym kolorze
    • Gość: Maleńka Re: kozaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:17
      Acha mam jeszcze pytanie: wiec jakie buty podobaja sie facetom?
      • Gość: satine_168 Re: kozaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:41
        ja mysle..ze najlepiej bez butow:)w decydujacym momencie nawet seksowne szpilki
        troche przeszkadzaja ;)wole nikogo wtedy nie pokluc :P
      • Gość: Blurp Re: kozaczki IP: *.man.polbox.pl 11.01.05, 09:40
        Patrząc na ulicach, to dresiarzom podobają się kozaczki ze zwężanym, zakręconym do góry czubkiem (ciekawe kiedy zaczną montować na czubku dzwoneczek).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka