Gość: estka IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 21:03 Czy aby zacząć brać pigułki antykoncepcyjne musze miec recepte od lekarza, czy moge kupic pigułki sama bez wizyty u ginekologa, czy musza byc dobrane specjalne dla potrzeb mojego organizmu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cała ona Re: antykoncepcja IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.05, 21:06 tak ,tak ,tak... Bez recepty nie dostaniesz ich ,pozatym musisz miec dopasowane do siebie. A no i ginekolog musi sprawdzic czy możesz w ogóle je brać. Moja przyjaciółka ostatnio była u ginekologa ,okazało się ,że ma jakies problemy gdyby wzieła teraz tabletki to mogłaby zostać nawet bezpłodna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Najlepsza antykoncepcja -szklanka wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_rela Stary kawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:19 Kobieta na spowiedzi mówi do księdza: -Proszę księdza, ja już nie mogę, szóstka dzieci w domu, siódme w drodze, jak ja je z mężem utrzymam...Co mam robić, żeby nie zachodzić w kolejne ciąże? -Trzeba pić zimną Pepsi. -Przed czy po? -Zamiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:15 ja za pierwszym razem brałam microgynon który załatwiła mi siostra. Skutki- rozzsrtojony okrropnie bilący żołądek przez 2 tygodnie. NIE RÓB GŁUPSTW i nie ryzykuj Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: antykoncepcja 20.01.05, 18:50 nie bierz sama bo pigułki trzeba dopasowac odpowiednio do organizmu. fachowy ginekolog powinien cie dokładnie zbadac przed zapisaniem pigułek. ale jesli chcesz uprawac sex to bierz je koniecznie bo to jeden z najbezpieczniejszych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E@kiss Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:14 Niestety musisz udac się do lekarza.Farmaceuta nie sprzeda Ci tabletek anty,bez recepty.Lekarz natomiast morze Ci dobrać odpowiednie do Twojego organizmu tabletki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estka Re: antykoncepcja IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 20:08 bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi, zastosuje się, nie jestm małą dziewczynką mam 21 lat ale nigdy nie było mi to potrzebne , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś