Dodaj do ulubionych

jestem suką '' i co mi zrobisz??

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.02.05, 23:27
jestem suką bo wyrażam głośno swoje opinie.

Bo nie owijam w bawełnę chcąc wyrazić opinię na jakiś temat. Owszem staram
się częściej chwalić, aniżeli bezmyślnie krytykować.

jestem suką bo dążę do celu.

Bo wyznaczyłam sobie cel (studia) do którego chce dążyć będąc najlepszą. To
nic , że daję spisywac prace domowe, że zachowuję się grzecznie w stosunku do
innych.Jestem suką , bo jestem lepsza. bo chcę się rozwijac, a nie tkwić w
jednym miejscu tak jak wszyscy

jestem suką bo się różnię od innych.
jestem suką bo mam terapię u psychologa, gdyż jestem na tyle słaba, że boję
się ciemności i własnego ojca.

jestem suką
jednak co mi zrobisz??

ps. ten post nie jest napisany w celu poszczycenia się swoim życiem, lecz po
to , aby móc pokazać, że być lepszą (ładniejszą kobietą, mądrzejszą ) to
często bycie suką..
Obserwuj wątek
    • Gość: qrka Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: 195.136.118.* 24.02.05, 23:44
      nie no nie przesadzaj
      • Gość: Anga Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.02.05, 23:51
        chciałabym przesadzać , jednak zawiść i zazdrość (nie tylko w stosunku do mnie,
        lecz do innych , którzy chcą umiec czy wiedzieć więcej)występuje i to bardzo
        często

;-(
        • Gość: kaska Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.zetosa.com.pl 25.02.05, 09:35
          zgadzam sie, czesto sie tajk dzieje bo gdy sie w czyms jest chociaz troche lepszym od innych. to ludzie zazdroszcza i tak cie nazywja, spotkalam sie z tym
          • Gość: bajka228 Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:01
            ja tez sie spotkalam (i spotykam) z zazdroscia innych... to niestety jest
            prawda.
            • kathathea Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? 25.02.05, 11:07
              zazdrosc jest czesto wystepujacym uczuciem wsrod ludzi, nigdy nie zginie
              bozawsze beda dysproporcje pomiedzy tym co rozni ludzie maja, co chcieli by
              miec,a ma ktos inny.
            • Gość: qrka Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: 195.136.118.* 25.02.05, 11:08
              no, ok. Ale nie rozumiem co tutaj jest takiego do zazdroszczenia? To że leczysz
              się psychiatrycznie?
              • Gość: morduśka Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.chello.pl 25.02.05, 11:18
                Chcialam sprostowac,ze wizyty u psychologa to nie leczenie
                psychiatryczne.Jedynie pomoc psychologiczna.Kazdy ma dni zalamki!!!nie martw
                sie:)postaraj sie byc dobra dla kazdego,ktorego tylko spotykasz...a niech sobie
                gadaja!jesli Ty postarsz sie pokazac,ze uprzejmoscia wobec drugiego czlowieka
                zdzialasz wiecej,moze ulepszysz swiat:D!!ja zaczelam sie wiecej usmiechac,dawac
                wiecej od siebie innym ludziom i wkrotce okazalo sie,ze otacza mnie mnostwo
                zyczliwych ludzi:)POWODZONKA:p
                • Gość: angela głowa do góry mała IP: 80.51.237.* 28.02.05, 16:50
                  nie martw się, olej tych ludzi bez poziomu,ambicji, honoru i kultury....
                  zmień srodowisko, idź do najlepszej szkoły, gdzie nie ma takiego chamstwa. w
                  elitarnych szkołąch to zaszczyt dążyć do swoich ideałów i osiągać je..
                  ludzie kulturalni, z klasą myślą tak jak ty, wieć otaczaj się takimi osobnikami.

i nie przestawać ! rób na co masz ochote.
    • Gość: lysyadam Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:26
      zalecam, po przeczytaniu posta, zmienic psychologa.

Wizyty u tego, jak widzie, nie odnoszą żadnego pozytywnego skutku. Brak
      poprawy - jak widać powyżej.
    • Gość: szczęśliwy-naczej Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 25.02.05, 12:08
      Pomodlę się za Ciebie...
    • Gość: dżaga Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:39
      wiele nas łączy, w takim razie ja też jestem suką... ambitną, zaradną, pewną
      swej wartości, i zasługującą na wszystko, co najlepsze... suką, której życie
      nie raz pokazało swe różne oblicza i nie raz nauczyło pokory...
      moje ziomówki to takie same suki jak ja, więc może powinnyśmy założyć jakiś
      klub? ;-) niech ci, którzy nie potrafią spojrzeć prawdzie w oczy, wstydzą się
      swych słabości i nie eksponują swych zalet, nauczą się od nas czegoś!!!
      pzdr
      • Gość: Artur Przezywacz Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.02.05, 23:44
        > moje ziomówki

wlasnie sie osmieszylas
    • Gość: me Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.05, 14:49
      w sumie glupi ten post co ma okreslenie "suka" do zazdrosci??to polowe kobiet
      musialabym tak nazwac bo podoba mi sie w nich to albo tamto co sie rowna ze
      czegos im troche zazdroszcze...
    • Gość: Emi Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.ld.euro-net.pl 25.02.05, 15:59
      no wlasnie wszyscy patrza na ladne madre dziewczyny ktore sa szczesliwe i maja
      to czego chca, bo walcza o to i pracuja na to za suki:/
      ja tez jestem spostrzegana jako suka:/ bo ludzie zamiast skupic sie na swoich
      wadach patrza ze ktos jest lepszy, a jak ktos jest zbyt idealny to musi byc
      wredny itpe... ludzka wyobraznia:/ bo przeciez nikt nie moze byc lepszy:/
      • Gość: G. Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:26
        Bosh jak czytam o panienkach ktore uwazaja sie az niewiadomo co wiec sa sukami
        to mnie normalnie w zolondku skreca. odrbina samokrytyki, pokory. zawsze tak
        tak powtorze ZAWSZE sa lepsi i gorsi nei kazdy jest wszechstronnie uzdolniony
        wiec pisanie czegos w stylu jestem zaje****, ladna, madra, inteligentna i
        wogole, jeski powiedzialo CI to wiecej niz 50% ludzi z ktorymi rozmawials to
        pewnie tak jest ale skoro sama tak twierdzisz to sory jestes..... osobliwa to
        najłagodniejsze slowo jakei mi przyslo do glowy wiec najpierw pomysl zanim cos
        na piszesz nigdy odwrotnie
        Pozdro
        G.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.02.05, 23:43
          > jeski powiedzialo CI to wiecej niz 50% ludzi z ktorymi rozmawials to
          > pewnie tak jest

No niekoniecznie. Moga to mowic przez grzecznosc, hue hue
          • szept_ciszy Artur przezywacz 02.03.05, 18:49
            Jeszcze nigdy nie widziałam, abyś w pozytywny sposób chodź raz się
            wypowiedział. Zawsze wytykasz komus błędy, wyśmiewasz itp.
            Oczywiście, ja tez to robie, ale częściej odpowiadam na pytania poważnie, czego
            życze i Tobie :)
            Nie traktuj tego co napisałam jako atak :) :*
            Pozdrawiam

Gosia
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Artur przezywacz IP: 195.69.82.* 02.03.05, 22:05
              > Jeszcze nigdy nie widziałam, abyś w pozytywny sposób chodź raz się
              > wypowiedział

Iiitam. Czytasz zatem wybiorczo, albo dopatrujesz sie w kazdej mojej wypowiedzi
              zlosliwosci.
    • Gość: bt zignoruję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:27
      • Gość: yuet Re: zignoruję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:39
        matko ale schiza,
    • Gość: xxx ladna i madra kobieta nie IP: 80.51.250.* 01.03.05, 15:26
      musi chodzic do psychologa nie boi sie ojca i ciemnosci nie jest rozdarta
      psychicznie jak ty i nie pisze takich glupot na forum :PPP
    • Gość: Maleńka Re: jestem suką '' i co mi zrobisz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:44
      No to obie jesteśmy sukami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka