olivier4 02.03.05, 07:20 Po długich namowach moja żona dała się uprosić i ogoliła cipkę.Jest super! Cieszę się jak dziecko z zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: żona ogoliła IP: 213.199.193.* 02.03.05, 09:01 Ja też się dałam namówic i co?? Wczoraj było bosko. Nawet nie przypuszczałam, że aż tak się to spodoba mojemu facetowi Odpowiedz Link Zgłoś
olivier4 Re: żona ogoliła 02.03.05, 12:25 Dziewczyny golcie sobie :) naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: żona ogoliła 02.03.05, 12:34 A ja to robie prawie od zawsze dla wygody, dla higieny, dla swoich doznan, a moj facet sie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blond23 Re: żona ogoliła IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:48 Słyszałam,że można się chorób przez to nabawić?? to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: żona ogoliła 02.03.05, 14:00 tak samo jak przez golenie pod pachami :D Odpowiedz Link Zgłoś
little26 Re: żona ogoliła 02.03.05, 14:46 łatwiej wtedy o infekcję, upławy-włosy są nie jako ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: żona ogoliła 02.03.05, 15:27 No nie przesadzajmy! To raczej włosy są niehigieniczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: żona ogoliła IP: 83.16.133.* 02.03.05, 17:13 depilator. brzmi strasznie, ale po kilku minutach nie boli wcale. efekt na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: żona ogoliła IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.03.05, 17:16 tak to ciekawe.....to po jaką cholerę ktoś je tam umiejscowił...w nosie to też pewnie są po to by poprzeszkadzać... może są mniej estetyczne ale nie zgodzę z tym, że niehigieniczne bo mają funkcję ochronną Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: żona ogoliła 02.03.05, 18:02 wlosy jak sie je myje sa higieniczne nic w naturze nie ma bez przyczyny one sa tam wlasnie po to zeby chronic jesli sie ogolisz na lyso prawdopodobienstwo zlapania czegos jest wieksze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: żona ogoliła IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.03.05, 17:18 ażebyś wiedziła...od golenia pod pachami robią się guzy...zapychają się gruczoły...i możesz się z tego śmiać ale ta przypadłość dotyka wiele osób Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: żona ogoliła 02.03.05, 19:10 dziewczyny z jakiej wy epoki jestescie. ja wiem,ze kiedys czlowiek mial na calym ciele o wiele wiecej wlosow bo ubran nie nosil albo trudno bylo zdobyc skory ale to chyba dawno bylo. Jezeli uwazacie,ze wlosy powinny byc bo po cos tam sa to po jaka cholere golicie nogi??? Gruczoly??? To sa zarosniete mieszki wlosowe z skreconym wlosem w srodku, niektorym robi sie to rowniez na nogach jezeli uzywaja maszynki ale jezeli dbasz o siebie i robisz peeling ciala ew. uzywasz szosrstkiej gabki do ciala wloski nie beda zarastac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: żona ogoliła IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.03.05, 19:19 słuchaj ja golę nogi i paszki i miejsca intymne też...ale to nie znaczy, że wszystko to ma same superlatywy... niestety te guzki (ogólnie to najadałm się niezłego strachu bo to niedaleko piersi) to prawda ....miejsca intymne no cóż są tak wrażliwe , że niewiele kobiet nie ma później podrażnień i nie zna bólu odrastających i wrastających włosków (a golenie całości to niestety narażanie się na infekcje) co więcej nie każdą stać na kosmetyczkę albo depilator (mimo XXI wieku) a pianki i kremy uczulają... Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: żona ogoliła 02.03.05, 23:56 Ja nie powiedzialam,ze cokolwiek ma same superlatywy ale jak sie chce to mozna. Ja wiem,ze nie wszystkie kobiety dbaja o siebie bo to ozanaczaloby wlozenie zbyt duzego wysilku i wola sie glupio tlumaczyc-" Ja biedaczka nie ma wyjscia Nie ogole sie bo moga wystapic krostki, kosmetyczka, depilator odpada bo za drogo, krem uczula i dlatego nie moge nic z soba zrobic" Jest tyle sposobow,ze mozna wybrac cos dla siebie, a jak ktos woli siebie zarosnieta bo tak mu sie podoba,dobrze sie z tym czuje a przy tym stosujesie do podtsawowych zasad higieny to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: żona ogoliła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:03 cipki ogolone sa super,tylko niechlujki maja afro.w tym afro moga wam perszingi sie wychodowac wic nie przesadzajcie....do golenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian wlosz na cipce sa oblesne, IP: 80.51.237.* 03.03.05, 00:22 tak samo jak na nogach i pod pachami bleee Odpowiedz Link Zgłoś