Dodaj do ulubionych

piękna cera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:01
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na piękną i nieskazitelną cerę? Jeśli
tak to proszę podajcie. THX.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karin Re: piękna cera IP: 80.51.57.* 06.04.05, 15:03
      tabletki antykoncepcyjne poprawaiaja znacznie stan cery wiem bo wyprobowalam:P
      poza tym zalezy jaka masz cere jesli jest tlusta i z wypryskami to stosuj
      toniki zele kremy antybaktaryjne tylko regularnie efekt murowany,na drobne
      krostki pryszcze stosuj masc cynkowa do kupienia za grosze w aptece albo
      Davercin ale to juz musisz miec na to recepte:)pozdrawiam
      • Gość: h Re: piękna cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:14
        świetna jest maseczka drożdżowa:
        łyżke drożdży świeżych rozrzedzasz letnim mlekiem, a jeśli masz mrożone
        podgrzewasz w mikrofali i dodajesz mąke ziemniaczaną, na mordke aż zastygnie,
        zmywasz letnią wodą i włala, ale działa jedynie wtedy jeśłi jest stosowana
        systematycznie czyli co tydzień
    • Gość: karo Re: piękna cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:27
      jesli mjasz zdrowa cere- wystarczy dobry tonik i krem mysle.jesli sa
      jakiekolwiek problemy polecam wizyte u dermatologa!to naprawde lepsze niz
      kosmetyczka.i darmowe:)
      ps po tabletkach anty mi sie cera pogorszyla.dlatego nie stosuje...a to byly
      diane35 wiec niby najlepsze na cere...no ale oczywiscie kazdy organizm inaczej
      reaguje.
      • Gość: -kamilka- Re: piękna cera IP: 82.177.80.* 06.04.05, 15:34
        Niekoniecznie dermatolog jest darmowy! U mnie w mieście jest tylko dwóch
        darmowych i to kompletnych konowałów!!! Ale mam jedną świetną dermatolożkę,
        płace 55 zł miesiecznie, ale jest rewelacyjna. Przy pierwszej wizycie pyta o
        cały tryb życia, co się je, jak śpi, gdzie pracuje itd. wtedy dopiero zaczyna
        całe leczenie. A żeby pomóc troche cerze nie powinno się jeść w ogóle
        czekolady, pić kawy i spożywać ostrych potraw. Działa, chociaż nie zawsze można
        ze wszystkieg zrezygnować (u mnie podstawą jest kawa, bo śpię po 2-3 godziny
        dzinnie).
        • Gość: mimesis Re: piękna cera IP: 85.219.132.* 06.04.05, 23:58
          Wszystko fajnie tylko jeszcze nikt nie udowodnił egatywnego wpływu czekolady,
          ostrych przypraw, kawy itd na stan cery;) A co do tabletek anty...radze to
          powaznie przemyslec...a najlepiej wejsc na odpowiednie forum...jest gdzies
          tutaj...Dla mnie najlepsze sa Normaderm - vichy, Effeclar-K - La Roche i
          ostatnio seria z olejkiem pichtowym;) A dzialanie maseczki drozdzowej mozna
          wzmocnic przyjmujac jakies suplementy drozdze + wit z grupy B. O ile pamietam
          tanie sa Humavit, czy jakos tak, ale wielkie i niepowlekane:/
          pozdrawiam i powodzenia;)
          • Gość: -kamilka- Re: piękna cera IP: 82.177.80.* 07.04.05, 10:47
            Ja mogę udowodnić na swoim przykładzie. Na tydzień odstawiam używki - cera
            odzywskuje piękny i zdrowy wygląd. Musisz uwierzyć na słowo, bo przecież nie
            umieszczę zdjęcia przed i po ;)
    • anaelle14 Re: piękna cera 07.04.05, 14:56
      Polecam kosmetyki Yves Rocher, szczegolnie maseczke oczyszczajaca typu sauna.
      Swietnie oczyszcza, skora sie po niej nie blyszczy. Jest rewelacyjna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka