23.03.05, 10:25
mam pytanie,czy ktoras z was uzywala feromonow?Czy to dziala,chcialabym
wyprobowac,gdzie mozna je kupic.pomocyyyyyyyyy.
Obserwuj wątek
    • Gość: akana Re: feromony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:46
      Hej! NIe używałam nigdy feromonów, ale myślę, że lepiej jest podczas zdobywania
      faceta opierać się tylko na feromonach wytwarzanych przez własny organizm , bo
      wtedy masz pewność, że "ciągnie" go właśnie do ciebie, a jego zainteresowanie
      Tobą nie minie gdy skończy Ci się flakonik z feromonami:)
      • Gość: maciek Re: feromony IP: 198.211.126.* 24.02.16, 22:18
        Polecam biotrendy.pl

Na tej stronie jest na masę artykułów, które dużo rozjaśniają od strony takiej czysto medycznej i naukowej. Jest też katalog produktów z feromonami wyjaśnione jak na aptecznej ulotce.

pozdrawiam, Maciek.
    • mateuszmattwarzecha Re: feromony 29.01.16, 14:31
      polecam poczytać na sklep-feromony.pl tam są rzetelne opisy i trochę artykułów, a jak chcesz opinie użytkowników i długie analizy każdego produktu to polecam porównywarkę produktów biotrendy.pl
    • Gość: martakk Re: feromony IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.16, 19:55
      Sprawdź serwis biotrendy.pl jeśli chcesz uzyskać najbardziej szczegółowe i przejrzyste opisy o działaniu feromonów, opiniach innych użytkowników czy specjalistów
      • Gość: Tymianek Re: feromony IP: *.ostnet.pl 07.03.16, 19:55
        Ja pomimo różnych opisów kupiłam perfumy damskie wzbogacone w formułę feromonów Next Generation Pheromones www.erotyczny24.pl/miyoshi-miyagi-next-allure-and-more-rogue-for-women-30-ml-p-2849.html
    • Gość: super_jutuber Re: feromony IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.16, 19:37
      www.youtube.com/watch?v=CTPlIEMgrKA
      tu wszystko masz do obejrzenia :)
    • schwarzenneger Re: feromony 16.05.16, 15:34
      Elitas.pl tu znajdziesz feromony.
    • Gość: fsafsaffsa Re: feromony IP: 217.153.18.* 17.05.16, 13:56
      jaki elitas, wszyscy kupuja na feromony.pl
    • zarabianie-internet Re: feromony 10.08.16, 13:14
      Najlepsze feromony które działają to ze strony. Przetestowałem dużo sklepów ale teraz kupuje tutaj
      Sprawdź sobie najlepsze feromony, które działają!

Kupuję je systematycznie, mamy różne typy feromonów.
      Dobre, silnie stężone feromony działają na każdego, bez wyjątku. Mimo, że może brzmi to niewiarygodnie, markowe produkty oparte na feromonach mogą sprawić, że:
      wzrosną obroty w Twojej firmie - ze względu na łatwiejszą komunikację z ludźmi,
      zainteresowanie Twoją osobą znacząco wzrośnie - ludzie traktować będą Ciebie z należytym szacunkiem,
      rozbudzisz uczucia partnerki, bądź partnera w sposób jakiego jeszcze nie znasz,
      wzniecisz podniecenie seksualne, nawet do granic jego lub jej możliwości...
      W tym sklepie jest gwarancja zwrotu. MASZ AŻ 365 DNI NA TESTOWANIE!
      Najlepsze jest to że masz gwarancję zwrotu, jeśli produkt Ci się nie spodoba, a uwierz spodoba Ci tak jak mi, że ludzie będą postrzegać Cię jako mega atrakcyjną osobę.
    • miki_myszka Re: feromony 08.12.16, 15:00
      Dla mężczyzn podobno dobry jest magnet strong.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka