Dodaj do ulubionych

kocham Cię, spier***aj

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 00:20
Ostatnio usłuszalam od mojego narzeczonego (tak, narzeczonego) "Spierd***aj
nie chcę patrzeć na Twoją gębę..." Po prawie 15 miesiącach bycia razem, tak
wyładował na mnie swoją frustrację i złość związanę z pracą :( Co najgorsze,
zbliżały sie Święta, miałam tyle pozytywnych planów, w Wielkanoc wypadły Jego
urodziny. Nie mogłam się przełamac i wrócić do "naszego gniazdka" świętować
Jego urodziny. Po tym wszystkim wyjechałam do rodziców. Czułam się jak zbity
pies, nie mający się gdzie podzieć. W między czasie usłyszałam, że nie nadaję
się na matkę, nie potrafię wykonać podstawowych czynności w domu, że moje
zachowanie odbiegają od jego wyidealizowanego obrazu żony. Czuję się
strasznie podle, tym bardziej, że mam poczucie własnej wartości na tyle, żeby
wiedzieć, że to nie prawda. Coś we mnie umarło i boje się, że nie prędko sie
odrodzi o ile w ogóle... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Kat Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.ec.pl 28.03.05, 00:34
      Jeśli raz się odważył to powiedzieć to nic nie stoi na przeszkodzie że zrobi to
      ponownie. Po prostu coś zaczyna się psuć w waszym związku i naprawdę Ci
      współczuję bo wiem jak mogą boleć takie słowa a w szczególności od osoby którą
      się kocha
    • Gość: dżaga Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 01:09
      koleś ma problem, i to ze sobą. skoro niepowodzenia w pracy aż tak moga wpłynąć
      na relacje z własną kobietą, to świadczy tylko o tym, że ma po prostu niskie
      poczucie własnej wartości, które jeszcze dodatkowo zaniżyli mu w pracy i żeby
      nie wyjść na kompletnego łamagę, próbował odwrócić kota do góry ogonem.
      ubliżając Tobie, chciał się dowartościować i poczuć lepiej. sorry, ale nie tędy
      droga... bliską osobę ma się po to, żeby się jej wyżalić w trudnych chwilach, a
      nie żeby wyżyć się na niej! to podłe! jeśli sam tego nie zrozumie i nie
      wynagrodzi Ci tego w należyty sposób, to nie jest po prostu Ciebie wart...
      smutne, ale prawdziwe... mimo to człowiek jest tylko człowiekiem. ma prawo
      popełniać błędy. 3mam kciuki, żeby się ułożyło :-)
      pzdr
    • Gość: Artur Przezywacz Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 01:54
      > "Spierd***aj nie chcę patrzeć na Twoją gębę..."

Zdobyl sie facet na odrobine szczerosci i taka tragedia...
      • Gość: KwintaKlaudia Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 09:56

Forum - jest nazwijmy to obszarem, gdzie na wiele mozna sobie
        pozwiolić , pisać,pisać,pisać..ale warto czasmi zastosować
        autocenzure,zeby "cały świat" nie widział ze słowo które najpełniej oddaje
        pańską osbowosć to słowo : cham, projektuje Pan obrzydliwy świat w którym
        dozwolone jest pefidne obrażanie, deprecjonowanie tego co ludzie czuja, co
        myslą. Pewnie ,czasmi mozna pietnować forumowe głupotki ,ale ..znaj granice
        • Gość: Artur Przezywacz Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 18:01
          > Forum - jest nazwijmy to obszarem, gdzie na wiele mozna sobie
          > pozwiolić , pisać,pisać,pisać..ale warto czasmi zastosować
          > autocenzure,zeby "cały świat" nie widział ze słowo które najpełniej oddaje
          > pańską osbowosć to słowo : cham, projektuje Pan obrzydliwy świat w którym
          > dozwolone jest pefidne obrażanie, deprecjonowanie tego co ludzie czuja, co
          > myslą. Pewnie ,czasmi mozna pietnować forumowe głupotki ,ale ..znaj granice

Wcale nie
      • Gość: merci Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 11:00
        Też ma na imę Artur... :/
        • Gość: lisiczka Re: kocham Cie, spier***aj IP: *.toya.net.pl 28.03.05, 18:03
          > Te? ma na ime Artur... :/

moze to ten sam,skoro obaj takie chamy???
      • Gość: misscraft Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.lodz.mm.pl 28.03.05, 13:25
        Powiedział to w afekcie, niech sie facet modli, żeby ona kiedyś do niego
        wróciła, dobrze że ona nie powiedziała mu co myśli, tez by mu się przykro
        zrobiło.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 18:05
          > dobrze że ona nie powiedziała mu co myśli, tez by mu się przykro
          > zrobiło.

Jesli by mu powiedziala, znaczyloby to, ze nie lepsza od niego i sa siebie
          warci. Wyzsza matematyka.
      • blessi Re: kocham Cię, spier***aj 28.03.05, 14:52
        Coz, swoja szczerosc mogl wyrazic w bardziej dobranym slownictwie. Mogl
        zwyczajnie powiedziec, ze chcialby sam pobyc przez chwile. Oczywiscie Pan by
        sie nie obrazil, gdyby ukochana kobieta powiedziala cos w stylu: Spier****
        palancie, rzygac mi sie chce jak na Ciebie patrze.?No Bo to przeciez takie
        normalne dla Pana, pewnie by Pan uwazal ,z e nic sie nie stalo....
        • Gość: Artur Przezywacz Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 17:57
          > Coz, swoja szczerosc mogl wyrazic w bardziej dobranym slownictwie

Dlaczego, skoro tak wlasnie myslal? Pokazal poszkodowanej, jaki jest, i jest to
          sygnal dla niej, zeby wiac gdzie pieprz rosnie i raki zimuja, a nie uzalac sie
          na durnym forum i nad *czymkolwiek* sie zastanawiac
      • Gość: Ja Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:20
        Artur P.jestes dla mnie zerem za kazdym razem jak sie czyta twoje odpowiedzi ma
        sie potwierdzenie tej tezy
        • Gość: Artur Przezywacz Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 17:47
          > Artur P.jestes dla mnie zerem

Malo mnie rusza opinia wydana przez liczbe ujemna.

> jak sie czyta twoje odpowiedzi ma sie potwierdzenie tej tezy

Jak 'sie czyta'? Czyli *ktokolwiek* je czyta, ma potwierdzenie, ze ja jestem
          dla *ciebie* zerem? Fantastyczna zaleznosc, ale, jak juz stwierdzilem, twoja
          opinia ani mnie ziebi, ani grzeje
      • Gość: marianczyk zostawcie go! IP: *.krakow.sint.pl 28.03.05, 17:51
        zostawcie artura glupie sraki bez poczucia humoru
    • aaliyah20 Re: kocham Cię, spier***aj 28.03.05, 10:54
      Najprostsza rada to dać sobie z nim spokój. Co z tego, że jesteście 15
      miesięcy? A gdyby to było po 5 latach znaczyłoby coś innego? Zostając z nim
      dalej będziesz dawała się traktować jak szma***. Naprawdę. Ja usłyszałam coś
      podobnego - może nie aż tak dobitne słownictwo, ale również zabolało.
      Pożegnałam chłopca za 2 minuty, bo tyle zajęło mi dojście do telefonu...
    • Gość: merci Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 11:02
      Dziękuję... :)
    • lastpoint2 Re: kocham Cię, spier***aj 28.03.05, 14:19
      Jeżeli teraz używa tego rodzaju zyczeń świątecznych to co będzie za 15 lat gdy
      obok lewej reki stać będzie gorzała a obok prawej bejsbol.
    • blessi Re: kocham Cię, spier***aj 28.03.05, 14:43
      Według mnie powinnaś dać sobie spokój z takim facetem. Takie zachowanie
      świadczy o braku szacunku i miłości. Zakochany facet szanuje swoja kobietę i
      nigdy nie powiedziałby jej czegoś takiego, bez względu na sytuację. Zawsze
      przecież można powiedziec, że ma się ochotę pobyć samemu, a nie odrazu sp****.
      Ja bym się raczej długo nie wahała, co z tym zrobić....Zwykłe chamstwo, jak
      można się tak do kobiety odezwać, i to bliskiej sercu...
    • Gość: etka Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.chello.pl 28.03.05, 15:38
      Uciekaj od niego jak najdalej. Kim on jest, że moze Cię tak traktować.Jak
      posunął sie do takiego zachowania, to stać go będzie na coś znacznie
      gorszego.Naprawdę daj sobie spokój, znajdziesz na jego miejsce faceta który
      będzie Cię kochał i szanował.
    • Gość: non merci Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:41
      a mogl zaj...c, widocznie prawda, ha ha, tak trzymac
    • Gość: magda Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:29
      Mysle,ze skoro powiedział tak do Ciebie jeszcze przed ślubem to po ślubie moze
      byc gorzej! To oczywiscie nie jest moje zycie i tak naprawde nie powinnam sie
      wtrącac ale chyba powinnas przemyslec cała tę sprawę-wkoncu chodzi o Twoje
      dalsze zycie.Wiem,ze pewnie go kochasz i nie wyobrazasz sobie ,ze mogłabys byc
      z kims innym...ale zastanow sie czy chcesz aby zawsze juz tak było...Bo skoro
      powiedział tak do ciebie,to przypuszczam ze gdy zostaniesz juz jego zoną i nie
      bedziesz mogła od niego odejsc(no bo prawie bedziesz jego własnoscia) to takie
      sytuacje będą mogły powtarzac sie czesciej a on jako twoj pan i władca nawet
      wyrzutow sumienia miec nie bedzie!Ciekawa jestem czy okazał jakas skruche po
      tym wszystkim...jesli nie to zastanow sie nad tym wszystkim nie raz a
      dwa.Pozdrawiam i jesli bedziesz mogła to napisz jak sie sprawa rozwiazała.
    • Gość: znudzony Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:59
      Mam ochote powiedzieć to samo mojej.. byłej. Mimo iż nie planowaliśmy niczego,
      mimo iż jej nie kocham, mimo tych wszystkich mile spędzonych chwil..jednak jak
      mnie coś ..... to nie ma znaczenia na kim się wyżyje...
    • gryzaq Re: kocham Cię, spier***aj 30.03.05, 22:33
      szczezre? ja bym go kopnela w tyleq;p a niech spada;p
    • Gość: meeg Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:41
      Lepiej się nie oglądaj na przeprosiny, kwiaty i skruchę. W tej sytuacji już nie mają znaczenia. Sam ci powiedział spier***, więc tak właśnie zrób, a on niech szuka takiej, która nie będzie odbiegać od jego ideału żony.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 31.03.05, 18:41
        > Sam ci powiedział spier***, więc tak właśnie zrób

Alez dlaczego! To bedzie oznaczalo uleglosc! A to nie przystoi
        cosmodziewczynie, zeby tak ulegac szowinistycznym samcom!
        • Gość: l_p Re: kocham Cię, spier***aj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:14
          zostaw takiego kretyna-znajdziesz lepszego mezczyzne;ktory bedzie Ciebie
          szanowal. Ten d...pek nie zasluguje na Ciebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka