IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 19:08
Mam taki problem, że mam odstające uszy. Bardzo to mi się nie podoba i je
ukrywam włosami. Mam pytanko da się je jakoś zmienić aby nie były hm..bardzo
ostające( na operacje plastyczna narazie mnie nie stac, wiec może cos
innego?) I jeszcze jedno pytanko do Panów. Czy bardzo Wam to się nie podoba
jak kobieta ma odstajace uszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krawat Re: Uszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:30
      A ile cm odstają? Do 15 cm jest ok! Uszy do góry!
      • Gość: Karina Re: Uszy IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 19:44
        Ile odstaja? hm...tak na oko;) to 2 cm;/:(
    • Gość: złośnic@ Re: Uszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:49
      nie martw się:)ja rowniez mam odstające uszy.kiedys to była dla mnie tragedia:)
      ale teraz zaakceptowałam siebie i nie mam z tym problemu:)!czeszę się jak chcę
      i jest ok!!!!ostatecznie nie odstają aż tak bardzo:)!
      najważniejsza jest samoakceptacja:)pozdrawiam wszystkich z odstającymi
      uszami:))))))!!!!
      • Gość: Karina Re: Uszy IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 19:58
        Dzięki Ci bardzo. Mam nadzieje, że kiedyś swoje uszy zaakceptuje..no chyba, że
        pójde na operacje plastyczna....;/ Pozdrawiam Cię serdecznie:)
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Uszy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 20:44
        To ze *ty sama* je zaakceptujesz to ulamek sukcesu
    • Gość: Bawaria Re: Uszy IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 20:16
      ja tez mam odstajace uszy i nigdy mi sie nie podobaly. do czasu kiedy na ekrany
      wszedl Wladca pierscieni i wszyscy mi mowili ze sa super, bo wygladaja jak u
      elfa :D i teraz mi sie podobaja;-)
      • Gość: MMMMM Re: Uszy IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:39
        :) ja tez mamodstajace uszy,ale przestalam sie tym przejmowac.Najgorzej bylo w
        podstawowce,wtedy dzieciaki wszystko potrafily wytkna(choc mi sie zadko to
        zdazalo).Ale uwiez mi,to jest cos co cie wyroznia,cos innego ,cos co moze
        zainteresowac chlopaka(jezeli o to Ci chodzi.i zartuj z nich jak najwiecej,ja
        tak robie ....to najlepszy sposob zeby wyleczyc sie z tego kompleksu Trzymaj sie
        • Gość: eert Re: Uszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:48
          ja miałam odstające, zrobiłam operacje plastyczną ale efekt wielce mi się nie
          podoba, ogółem to niewiele się zmieniło, no ale juz czasem zrobie kucyk, ale
          tylko czasem
          • Gość: Sun Re: Uszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:07
            No to ktoś Ci spaprał tą operację, bo ja miałam zabieg i teraz uszy są
            przylegajace do głowy, wygladaja bardzo estetycznie, a samopoczucie po
            operacji zwiekszylo sie o 500% . A kolezance radze pozbierac na zabieg-to
            pomaga, pozbywasz sie kompleksow i z niczym nie musisz walczyc. No oczywscie
            mozesz chodzic nawet w najbardziej przylizanych fryzurach,kokach,ogonkach i to
            sie rzuca w oczy a nie odstajace uszy. taka mala rzecz a jednak pomaga,wiem bo
            sama to przezylam. :) Pozdrawiam i zycze udanej operacji! :))))
    • Gość: XtomekX Re: Uszy IP: 10.10.63.* 31.03.05, 13:16
      mój brat onegdaj przeszedł taki zabieg (to nie jest chyba operacja) - koszty
      niezbyt duże (chyba coś koło 1000zł)...
      odstające uszy to nie problem. odstające i duże uszy to już może nie wyglądać
      tak dobrze (ale tylko "może")... popatrz na zdjęcia Sophie Ellis Bextor (taka
      piosenkarka) - czyż nie wygląda słodko z tymi odstającymi uszkami :-) a japonki
      ze swoimi odstającymi uszkami - po prostu się rozpływam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka