Dodaj do ulubionych

W jaki sposób przesunąć okres???

15.04.05, 09:46
Wiem, że za pomocą tabletek anty ale to odpada. Czy są jakieś sposoby jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariola Re: W jaki sposób przesunąć okres??? IP: *.eia.pl 15.04.05, 09:49
      Ciąża :)
    • kinia_mf Re: W jaki sposób przesunąć okres??? 15.04.05, 10:31
      jedz dużo grejfrutów, jakies 3-4 dziennie to sie przesunie o pare dni, albo max
      stres...to tez tak działa
      • agula_111 Re: W jaki sposób przesunąć okres??? 15.04.05, 11:28
        dzieki spróbuje z tymi grejpfrutami bo to mi nawet pasuje bo sie odchudzam to
        tak akurat ;) Ale czy ta metoda jest sprawdzona, próbowałaś ją może i z jakim
        skutkiem??
        • kinia_mf Re: do agula_111 15.04.05, 12:30
          tak a skutek był taki że okres miałam tydzień później...ale na pewno wszystko
          zalezy od organizmu...
          do Twojego wczorajszego postu... co do tego Twojego odchudzania to nie
          przesadzaj
          ...mam podobny wzrost co Ty ...ciut więcej i wiem że nie powinno się ważyć
          mniej niż 60 kg...oczywiście Twoja decyzja tylko po latach możesz zobaczyć tego
          złe skutki
          PZDR
          • Gość: mimesis Re: do agula_111 IP: *.wmc.net.pl 15.04.05, 19:57
            W aptece bez recepty (chociaz teraz moze jest juz na liscie...nie orientuje
            sie) sa tabletki- sylivix czy jakos tak. polskie i niedrogie. nie ma skutkow
            ubocznych. 2 tyg obozu na tym jechalam;) Idz do apteki i spytaj sie o cos
            takiego..pewnie jest jescze wiecej lekow o takim dzialaniu;)
    • Gość: KiDi Re: W jaki sposób przesunąć okres??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:07
      Z fizjologicznych metod... przebywanie z innymi kobietami przez dluzszy czas. W
      tedy organizm sie przystosowuje i wszystkie dostaja okres w jednym czasie.
      Atawizm...;) Tylko Ciezko przewidziec w ktora strone sie przesunie. Pozdrawiam
    • Gość: Artur Przezywacz Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:12
      • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:19
        Nie jesteś kobietą, nigdy nie zrozumiesz, w jakim celu się przesuwa okres ;)
        Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:25
          > Nie jesteś kobietą, nigdy nie zrozumiesz, w jakim celu się przesuwa okres

Za to my - nie udajemy orgazmow
          • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:32
            Ha! Ja też nie... Chociaż nie wiem, jak reszta Pań... ;)
            Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:33
              > Ha! Ja też nie...

Tak ci sie tylko wydaje
              • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:36
                Jestem pewna że nie! A co? Chcesz mi udowodnić, że myliłam się do tej pory...?
                hmm...
                • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:38
                  kaamilka napisała:

> kwa kwa kwa kwa kwa

Nie.
                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:40
                    No to w takim razie musisz przyjąć i założyć a propri, że nie kłamie...
                    • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:45
                      Nic nie musze. "A propri" - tego nie znam
                      • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:50
                        Dobra, nie musisz, ale nie masz innego wyjścia! A priori - z góry, założenie
                        przyjęte bez namacalnych dowodów.
                        • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:00
                          "a priori" to moze i tak, ale nie to co poprzednio napisalas
                    • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:45
                      kaamilka napisała:

> No to w takim razie musisz przyjąć i założyć a propri, że nie kłamie...
                      >

To może skorzystam z potrzeby rozmnażania i to sprawdze, a potem ewentualnie
                      potwierdze, hmm?
                      • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:48
                        Dobra. Kiedy i gdzie? :D
                        • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:49
                          Nie badz taka hop do przodu. Najpierw fota
                          • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:53
                            A brzydkiej dziewczyny to się nie da zapłodnic? ;)
                            • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:56
                              kaamilka napisała:

> A brzydkiej dziewczyny to się nie da zapłodnic? ;)

A papierowe tobry dolaczasz?
                              • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:59
                                Oczywiście to było pytanie retoryczne! Jak powszechnie wiadomo ja jestem
                                śliczna! :D :D :D Więc torby będą zbędne!
                                • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:06
                                  > Jak powszechnie wiadomo ja jestem śliczna!

To juz ja ocenie. Fota.
                        • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:50
                          Podaj namiary to się dogadamy.
                          • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:54
                            Hmm... Podaj nr tel. Niech stracę, ja zadzwonie do Ciebie :D
                            • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:57
                              kaamilka napisała:

> Hmm... Podaj nr tel. Niech stracę, ja zadzwonie do Ciebie :D

Podaj adres to przyjade, po co masz tracić na rozmowę? Mam sprawdzić czy miewasz
                              orgazmy, a nie gaworzyć przez telefon.
                              • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:00
                                eee... aaa... hmm... adres... Ale jak? Jeszcze mi sie zwali na głowę cała
                                wataha napaleńców i co ja biedna zrobie...?
                                • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:03
                                  > eee... aaa... hmm... adres... Ale jak? Jeszcze mi sie zwali na głowę cała
                                  > wataha napaleńców i co ja biedna zrobie...?

Ty nic - oni beda robic
                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:05
                                    Że niby mam leżeć i oddać się przyjemności... Eee tam... To takie
                                    nierozwojowe... W takim razie będą musieli się ustawiać w kolejce i wchodzić
                                    pojedynczo, ew. parami.
                                    • Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:05
                                      > Że niby mam leżeć i oddać się przyjemności...

Ja tego nie powiedzialem
                                      • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:09
                                        No ale skoro nie mam nic robić... Więc co?
                                • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:03
                                  Napaleńców? Skąd? Tutaj same porządne chłopaki.

• kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:08
                                    Mało tego, że porządne, to znalazłam jeszcze dwóch takich super miłych i
                                    mądrych! Aż miło porozmawiać!
                                    • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:12
                                      No miło ale przjdziemy do konkretów?
                                      • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:14
                                        Hmm... Do konkretów... A na czym to skończyliśmy... ;)
                                        • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:15
                                          Sam nie wiem. Mieliśmy chyba coś sprawdzić.
                                          • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:17
                                            No tak... Ale co? Hmm...
                                            • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:20
                                              Wyleciało Mi z głowy. Coż starość nie radość...
                                              • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:22
                                                Ha! Teraz ja ma Cie! Czyli jednak jestś staruszkiem podającym się za
                                                młodzieńca! ;) Czyli nici z mojego kosmicznego orgazmu :D
                                                • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:24
                                                  A to może zacznijmy od początku. Ile masz lat? Jeszcze mnie do kryminału ...
                                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:26
                                                    Hmm... Mój ojciec mówi, że już stara jestem... W dodatku, że stara panna :D Ale
                                                    mu nie wierzę! No, dowód już jakiś czas mam ;)
                                                  • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:30
                                                    No, dowód już jakiś czas mam ;)

Obyś tym razem nie kłamała.

> Hmm... Mój ojciec mówi, że już stara jestem... W dodatku, że stara panna

Spoko, lubie też starsze. Zresztą Mi chodzi tylko o sex więc nie przejmuj się.
                                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:32
                                                    > No, dowód już jakiś czas mam ;)
                                                    >
                                                    > Obyś tym razem nie kłamała.

No nie kłamie... Możesz mi zaufać, jak każdej kobiecie z reszta ;)

> > Hmm... Mój ojciec mówi, że już stara jestem... W dodatku, że stara panna
                                                    >
                                                    > Spoko, lubie też starsze. Zresztą Mi chodzi tylko o sex więc nie przejmuj się.

Ale powiesz mi najpierw, że piękna jestem i że mnie kochasz?
                                                  • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:35
                                                    kaamilka napisała:

> No nie kłamie... Możesz mi zaufać, jak każdej kobiecie z reszta ;)

No to mnie uspokoiłaś.

> Ale powiesz mi najpierw, że piękna jestem i że mnie kochasz?

Jeśli to ma pomóc to powiem.
                                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:38
                                                    >
                                                    > > No nie kłamie... Możesz mi zaufać, jak każdej kobiecie z reszta ;)
                                                    >
                                                    > No to mnie uspokoiłaś.

Tak myślałam, że teraz będziesz bardziej spokojny ;)

> > Ale powiesz mi najpierw, że piękna jestem i że mnie kochasz?
                                                    >
                                                    > Jeśli to ma pomóc to powiem.

Hmm... Pomóc... Chyba nie. Ale będzie bardziej romantycznie ;)
                                                  • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:44
                                                    kaamilka napisała:

> Hmm... Pomóc... Chyba nie. Ale będzie bardziej romantycznie ;)

Chyba masz racje, no to powiem nie martw się.
                                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:46
                                                    Ależ cudowny i wyrozumiały z Ciebie mężczyzna! Chciałabym mieć takiego męża!
                                                  • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:49
                                                    Chwila, hola, hola, stop! Jakiego męża? Czy mi się przywidziało? Miał być tylko
                                                    niezobowiązujący sex.
                                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:52
                                                    No cóż... Tak się tylko rozmarzyłam... I tata by nie mówił, że starą panną
                                                    jestem... Ech... Marzenia... Ale niezobowiązujący sex też może być... Najwyżej
                                                    później wrobię Cie w dziecko! ;)
                                                  • Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:51
                                                    Dobranoc.
                                                  • kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:53
                                                    Słodkich snów. Cieplutko pozdrawiam...
    • Gość: myszka.mądralinka prosta sprawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:56
      daj się zapłodnić, na min. 9 m-cy spokój z okresem gwarantowany!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka