agula_111 15.04.05, 09:46 Wiem, że za pomocą tabletek anty ale to odpada. Czy są jakieś sposoby jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariola Re: W jaki sposób przesunąć okres??? IP: *.eia.pl 15.04.05, 09:49 Ciąża :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_mf Re: W jaki sposób przesunąć okres??? 15.04.05, 10:31 jedz dużo grejfrutów, jakies 3-4 dziennie to sie przesunie o pare dni, albo max stres...to tez tak działa Odpowiedz Link Zgłoś
agula_111 Re: W jaki sposób przesunąć okres??? 15.04.05, 11:28 dzieki spróbuje z tymi grejpfrutami bo to mi nawet pasuje bo sie odchudzam to tak akurat ;) Ale czy ta metoda jest sprawdzona, próbowałaś ją może i z jakim skutkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_mf Re: do agula_111 15.04.05, 12:30 tak a skutek był taki że okres miałam tydzień później...ale na pewno wszystko zalezy od organizmu... do Twojego wczorajszego postu... co do tego Twojego odchudzania to nie przesadzaj ...mam podobny wzrost co Ty ...ciut więcej i wiem że nie powinno się ważyć mniej niż 60 kg...oczywiście Twoja decyzja tylko po latach możesz zobaczyć tego złe skutki PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimesis Re: do agula_111 IP: *.wmc.net.pl 15.04.05, 19:57 W aptece bez recepty (chociaz teraz moze jest juz na liscie...nie orientuje sie) sa tabletki- sylivix czy jakos tak. polskie i niedrogie. nie ma skutkow ubocznych. 2 tyg obozu na tym jechalam;) Idz do apteki i spytaj sie o cos takiego..pewnie jest jescze wiecej lekow o takim dzialaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiDi Re: W jaki sposób przesunąć okres??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:07 Z fizjologicznych metod... przebywanie z innymi kobietami przez dluzszy czas. W tedy organizm sie przystosowuje i wszystkie dostaja okres w jednym czasie. Atawizm...;) Tylko Ciezko przewidziec w ktora strone sie przesunie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:19 Nie jesteś kobietą, nigdy nie zrozumiesz, w jakim celu się przesuwa okres ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:25 > Nie jesteś kobietą, nigdy nie zrozumiesz, w jakim celu się przesuwa okres Za to my - nie udajemy orgazmow Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:32 Ha! Ja też nie... Chociaż nie wiem, jak reszta Pań... ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:33 > Ha! Ja też nie... Tak ci sie tylko wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:36 Jestem pewna że nie! A co? Chcesz mi udowodnić, że myliłam się do tej pory...? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:38 kaamilka napisała: > kwa kwa kwa kwa kwa Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:40 No to w takim razie musisz przyjąć i założyć a propri, że nie kłamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:45 Nic nie musze. "A propri" - tego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:50 Dobra, nie musisz, ale nie masz innego wyjścia! A priori - z góry, założenie przyjęte bez namacalnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:00 "a priori" to moze i tak, ale nie to co poprzednio napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:45 kaamilka napisała: > No to w takim razie musisz przyjąć i założyć a propri, że nie kłamie... > To może skorzystam z potrzeby rozmnażania i to sprawdze, a potem ewentualnie potwierdze, hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:49 Nie badz taka hop do przodu. Najpierw fota Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:53 A brzydkiej dziewczyny to się nie da zapłodnic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:56 kaamilka napisała: > A brzydkiej dziewczyny to się nie da zapłodnic? ;) A papierowe tobry dolaczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:59 Oczywiście to było pytanie retoryczne! Jak powszechnie wiadomo ja jestem śliczna! :D :D :D Więc torby będą zbędne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:06 > Jak powszechnie wiadomo ja jestem śliczna! To juz ja ocenie. Fota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:50 Podaj namiary to się dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 00:54 Hmm... Podaj nr tel. Niech stracę, ja zadzwonie do Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:57 kaamilka napisała: > Hmm... Podaj nr tel. Niech stracę, ja zadzwonie do Ciebie :D Podaj adres to przyjade, po co masz tracić na rozmowę? Mam sprawdzić czy miewasz orgazmy, a nie gaworzyć przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:00 eee... aaa... hmm... adres... Ale jak? Jeszcze mi sie zwali na głowę cała wataha napaleńców i co ja biedna zrobie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:03 > eee... aaa... hmm... adres... Ale jak? Jeszcze mi sie zwali na głowę cała > wataha napaleńców i co ja biedna zrobie...? Ty nic - oni beda robic Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:05 Że niby mam leżeć i oddać się przyjemności... Eee tam... To takie nierozwojowe... W takim razie będą musieli się ustawiać w kolejce i wchodzić pojedynczo, ew. parami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Po co? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:05 > Że niby mam leżeć i oddać się przyjemności... Ja tego nie powiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:03 Napaleńców? Skąd? Tutaj same porządne chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:08 Mało tego, że porządne, to znalazłam jeszcze dwóch takich super miłych i mądrych! Aż miło porozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:12 No miło ale przjdziemy do konkretów? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:14 Hmm... Do konkretów... A na czym to skończyliśmy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:15 Sam nie wiem. Mieliśmy chyba coś sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:20 Wyleciało Mi z głowy. Coż starość nie radość... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:22 Ha! Teraz ja ma Cie! Czyli jednak jestś staruszkiem podającym się za młodzieńca! ;) Czyli nici z mojego kosmicznego orgazmu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:24 A to może zacznijmy od początku. Ile masz lat? Jeszcze mnie do kryminału ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:26 Hmm... Mój ojciec mówi, że już stara jestem... W dodatku, że stara panna :D Ale mu nie wierzę! No, dowód już jakiś czas mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:30 No, dowód już jakiś czas mam ;) Obyś tym razem nie kłamała. > Hmm... Mój ojciec mówi, że już stara jestem... W dodatku, że stara panna Spoko, lubie też starsze. Zresztą Mi chodzi tylko o sex więc nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:32 > No, dowód już jakiś czas mam ;) > > Obyś tym razem nie kłamała. No nie kłamie... Możesz mi zaufać, jak każdej kobiecie z reszta ;) > > Hmm... Mój ojciec mówi, że już stara jestem... W dodatku, że stara panna > > Spoko, lubie też starsze. Zresztą Mi chodzi tylko o sex więc nie przejmuj się. Ale powiesz mi najpierw, że piękna jestem i że mnie kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:35 kaamilka napisała: > No nie kłamie... Możesz mi zaufać, jak każdej kobiecie z reszta ;) No to mnie uspokoiłaś. > Ale powiesz mi najpierw, że piękna jestem i że mnie kochasz? Jeśli to ma pomóc to powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:38 > > > No nie kłamie... Możesz mi zaufać, jak każdej kobiecie z reszta ;) > > No to mnie uspokoiłaś. Tak myślałam, że teraz będziesz bardziej spokojny ;) > > Ale powiesz mi najpierw, że piękna jestem i że mnie kochasz? > > Jeśli to ma pomóc to powiem. Hmm... Pomóc... Chyba nie. Ale będzie bardziej romantycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:44 kaamilka napisała: > Hmm... Pomóc... Chyba nie. Ale będzie bardziej romantycznie ;) Chyba masz racje, no to powiem nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:46 Ależ cudowny i wyrozumiały z Ciebie mężczyzna! Chciałabym mieć takiego męża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:49 Chwila, hola, hola, stop! Jakiego męża? Czy mi się przywidziało? Miał być tylko niezobowiązujący sex. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Po co? 16.04.05, 01:52 No cóż... Tak się tylko rozmarzyłam... I tata by nie mówił, że starą panną jestem... Ech... Marzenia... Ale niezobowiązujący sex też może być... Najwyżej później wrobię Cie w dziecko! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka.mądralinka prosta sprawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:56 daj się zapłodnić, na min. 9 m-cy spokój z okresem gwarantowany! Odpowiedz Link Zgłoś