Gość: może dziwna IP: 80.51.57.* 20.04.05, 16:12 mam romans zmoim wujkiem bratem mamy,czuje wyrzuty sumienia ale niepotrafie tego zakonczyc bo jest mi z nim dobrze.Pomozcie mi co mam robic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: mam romans z wujkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:56 Ile masz lat a ile on?? dziwne to jest ale niejlepiej to bym skonczyla na twojim miejscu, bo twoj wojek ma napewno wlasna rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (( Re: mam romans z wujkiem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.04.05, 17:13 O boshee... lepiej z tym skoncz jak najszybciej, bo jak sie przypadkiem rodzinka o tym dowie to bedziesz miala przechlapane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: mam romans z wujkiem IP: *.rev.vline.pl 20.04.05, 17:33 jak to co masz zrobić? Zakończyć ten chory związek jak najszybciej. To zwyczajnie obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olinka Re: mam romans z wujkiem IP: *.V / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:58 przecież to kazirodztwo dziewczyno! skończ z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Kazirodztwo - zabawa dla calej rodziny... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 21.04.05, 15:07 To zboczenie zlotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: mam romans z wujkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:43 wuja liż!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: mam romans z wujkiem IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 22:01 przeciez to jest kazirodztwo ...co bedzie jakbys zaszla z nim w ciaze? przeciez to niemoralne ... trzeba liczyc sie ze skutkami tego zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: mam romans z wujkiem IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 24.04.05, 20:14 Wiesz co skończ to tak będzie lepiej dla Ciebie dobrze ci radze wiem cos o tym znam osobę taka i bardzo źle na tym wyszła to jest moja dobra rada!!! Trzymaj sie cieplutko papatki Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoziol Re: mam romans z wujkiem 30.03.21, 22:19 Ja też mam romans z moim wujkiem, nikomu nic nie mówimy i jest nam dobrze. Jak się będziecie pilnować tak jak my i nikomu się nie stanie krzywda to sobie bądźcie razem. Odpowiedz Link Zgłoś