Dodaj do ulubionych

Laski w super brykach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:05
W super wypasionych, luksusowych czy sportowych wozach za niemałe pieniądze,
widać głównie szczupłe, opalone, młode laseczki. Przyznaje zatem racje
gościowi co pisał, że dziewuchy lecą na kase, samochody. Wilgotnieją na widok
bogatego faceta z grubym portfelem.
Obserwuj wątek
    • Gość: znudzony Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:48
      lecą, lecą
    • iberia29 Re: Laski w super brykach leca na kase 23.04.05, 00:34
      tak samo jak i faceci,nie ma reguly.
      • Gość: Marta:) Re: Laski w super brykach leca na kase IP: *.citynet.pl 23.04.05, 00:42
        a ja jezdze mercedesem "beczka" z 85 roku i jest dobrze, :D wali mnie to czy se
        jezdza bmw, i innymi wypasionymi brykami, nie dbam o to, w sumie to sie zgodze
        ze duzo lasek sie buja takimi samochodami, (najczesciej blondynki, bo
        najwyrazniej je widac zza szyby samochodow) taki szpan nie, aha, no i
        obowiazkowo tipsy, co by zza kierownicy wystawaly, maja od swoich facetow,
        ktorzy kase zbijają na przekretach, ehhh, duzo bym tu napisala jeszcze ale mi
        sie nie chce :P
        • Gość: ja Re: Laski w super brykach leca na kase IP: *.lomza.mm.pl 23.04.05, 16:48
          leca leca jak nic eta beta zegar dwuseta i do przodu
    • Gość: me Re: Laski w super brykach IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 17:03
      a nie pomyslales ze te auto i ta kasa moze byc ich-bogaci tatusiowie maja nie
      tylko synow..ps.wilgotnieja ale nie wszystkie..
    • kiciula1 Re: Laski w super brykach 23.04.05, 19:04
      lecą , sama mam chłopaka z super bryką
      jestesmy szczesliwi!
      • iberia29 Re: Laski w super brykach 23.04.05, 19:36
        skoro juz sie przyznalas ze ty tez lecisz na kase co jest prostackie to pochwal
        sie co to za bryka....?
      • Gość: znudzony Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:22
        kiciula1 napisała:

> lecą , sama mam chłopaka z super bryką
        > jestesmy szczesliwi!

Ty pewno bardziej niż on
        • Gość: Ilona Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:48
          No może i lecą ,pełno takich na ulicach.
          Ja natomiast lecę na to że sama za jakiś czas będę taka jeździła...różnica
          polega jednak na tym że auto kupuję sobie sama . Juz teraz strasznie na to
          lecę,na mysl ze bedzie moje .Bo zablysnac dupa to zadna filozofia.
          Jak to fajnie być kobietą niezależną o :-)

• iberia29 Re: Laski w super brykach 23.04.05, 23:53
            popieram niezalezna kolezanke ;-)
          • drinkit Re: Laski w super brykach 24.04.05, 01:04
            i ja popieram. z zadnego egzaminu nie cieszylam sie jak z prawa jazdy
            • kostek666 Re: Laski w super brykach 24.04.05, 14:25
              Dla mnie egzamin z prawa jazdy był najgorszym egzaminem w moim
              życiu,matura,sesje i inne wszelkie egzaminy to było nic w porównaniu z
              prawkiem,ale zdałem i kierowcą jestem dobrym...

A jeśli chodzi o kobiety to wiadomo że leca na kase a nie na bryke,kazda chyba
              kobieta chce zapewnic dobry byt swoim dzieciom(to tak dla zachowania gatunku)
              wiec patrzy czy facet ma kase czy nie,co nie znaczy ze to jest jakas
              piorytetowa cecha i tylko to sie liczy.
          • Gość: ona Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:35
            mam nowiutka a4 za wlasna kase z wlasnego biznesu i zal mi sie robi "chlopców"
            myslacych ze kobieta poleci na ich bryke auto jest do jazdy
            a wilogtna robie sie wtedy kiedy jest ze mna moj facet i na pewno nie z powodu
            tego jakie on ma auto
            • kachaa7 Re: Laski w super brykach 04.05.05, 11:45
              Różnie to bywa z tymi laskami. Nie selekcjonujcie kobiet na blond lalki z
              tipsami, które wożą sie dobrymi autami i na pozostałe. Ludzie bywają różni...
              Przyznaję że takie naiwne panienki, które szukają sponosrów istnieją. Ale to
              nie jest regułą. Ja natomiast zauważyła coś innego. Nie chcę, aby to zabrzmiało
              cynicznie, ale ja też wyglądam nieżle, jestem młodąi atrakcyjaną miłośniczką
              motoryzacji, więc jeżdże wieloma dobrymi furami i śmiać mi się chcę jak widzę
              reakcje facetów. Jakbym jeżdziła z reklamówką na głowie to pewnie i tak
              chcieliby się ze mną umówić, bo mam wypasioną furę. Żałosne... Dla wielu
              facetów nie liczy się intelekt, czasem nawet nie zwracają uwagi na urode.
              Ważne, aby laska było odpowiednio ubrana i woziła się dobrym autem, żeby
              potrafiła się lansować. Oczywiście nie twierdzę, że wszyscy faceci tacy są!!
              Ale zdażają się, więc prosze nie mówić że tylko dziewczyny lecą na kase! To
              raczej kwestia podejścia do życia, osobowości itp. , a nie płci.
        • Gość: centka Re: Laski w super brykach IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.04.05, 18:37
          hehehehehehehe
          • Gość: Sandra Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:15
            hehehe,nieprawda ze leca na siano,fajnie jest jechac fajną bryką z głośna
            muzyka,mam 17 lat i tez sie niemoze doczekac az zdam prawko i kupie sobie furke
            jak na nia zapracuje! :) mam chlopaka co ma malucha i mam to gdzies :) :P
    • Gość: aaa Re: Laski w super brykach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:45
      Mam sportowy samochód który kupiłam za własne pieniądze( zresztą nie pierwszy)i
      jestem żywym przykładem tego że faceci też lecą na samochody co więcej robią
      sobie ze mnie szofera szpanując przed kumplami jaką to sobie dupe wyrwali albo
      sami chcą prowadzić MÓJ samochód, troche mnie to irytuje bo dzisiaj można kupić
      fajne autko za małe pieniądze ale najwidoczniej niektórym facetom łatwiej jest
      krytykować niż dojść do czegoś
      • Gość: lea Re: Laski w super brykach IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 25.04.05, 15:58
        Uważam, że i faceci i babki leca na forsę i samochody. Sama zostałam o to
        kiedyś posądzona, że lece na samochód mojego faceta i tak sie stało, że po
        lilku miesiącach miliśmy wypadek. Samochód na szrot, a ja wciąż z nim jestem i
        teraz pożyczam mu swojego gracika:)
    • Gość: Rusty Sparks WIĘC MIAŁEM RACJĘ W SWOIM POŚCIE!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 25.04.05, 15:53
      • Gość: znudzony Re: WIĘC MIAŁEM RACJĘ W SWOIM POŚCIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:16
        Zapewne tak.
    • Gość: Rybka Re: Laski w super brykach IP: 212.122.214.* 25.04.05, 22:39
      niekoniecznie. Moj facet jezdzie teraz fajnym merolkiem, ja mam blond wlosy,
      naturalne ladne paznokcie, a latem jestem ladnie opalona i nie jestem pusta.
      Gdy poznałam mojego mężczyznęto jeżdził golfem II, miał ogromną nokie z baterią
      na papierek i słuchał Stachurskiego. Nie mówię, że to coś złego, ale tak było i
      wydaje mi się to teraz bardzo śmieszne. Więc nie poleciałam na jego kasę, tylko
      po prostu jest nam fajnie ze sobą i się kochamy. A to, że teraz ma fajnego
      mercedesa nie znaczy, że jestem pusta! Dodam, że znamy się ponad 2 lata.
      • Gość: Rybka Re: Laski w super brykach IP: 212.122.214.* 25.04.05, 22:42
        Oczywiście w większości przypadków, niestety, tak jest, ale zdażają się wyjątki
        i ja na pewno do nich należę.
      • iberia29 Re: Laski w super brykach 25.04.05, 23:03
        ladnie opalona na solarium?a ten fajny merolek to...=??
        • Gość: Rybka Re: Laski w super brykach IP: 212.122.214.* 26.04.05, 08:54
          cjodziło mi o ladnąsłonecznąopalenizne, a nie tą z solarium, a ten ladny
          merolek to C-Klasa, wersja sport.
          • iberia29 Re: Laski w super brykach 26.04.05, 11:39
            no super auto, cos duzy przeskok z tego golfa, tylko nie na kazdym robi to
            wrazenie.
    • Gość: laska Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:30
      Mi auto kupil tatus i wyobrazcie sobie o ile wzroslo moje powodzenie u facetow,
      zalosni dla mnie byli to adoratorzy....
    • Gość: anka Re: Laski w super brykach IP: *.artline.net.pl / 80.51.229.* 27.04.05, 16:52
      ja mam 17 lat i wcale to nieprawda ze laski leca na auta, ja np nienawidze
      takichszpanerow i to ze facet ma fajne autkoczasmi mnie nawe z dala odpycha od
      niego bo wiem ze to szpaner. i nie wszystkie sa takie same.iserio faceci nie
      czytajcie tego i nie myslcie ze to prawda.bo to gowno prawda!!
    • Gość: Femina18 Re: Laski w super brykach IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 27.04.05, 18:30
      Mój kochany nie ma samochodu,a portwel też nie pełny bo jets studentem.Cały
      patetnt w tymzeby nie mei ckasy a zabawic kobiete...np gra w rozbieranego
      pokera,albo twista....mozna sie poobamcywac:Pi jest sexy:P
    • paul_78 Re: Laski w super brykach 04.05.05, 15:45
      20 letnia blondynka w Porsche Cayenne to MUSI być zawodowy lachociąg. Nie ma
      innej możliwości.
      • Gość: Kacha Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:56
        Już mnie to wku..a! To zazdrość czy o co chodzi ?! Ktoś czasem się czegoś
        dorobi i tyle, a Wy szukacie ciągle jakiś podtekstów. Dlaczego traktujecie
        ludzi wg. takich prostackich stereotypów???
        • paul_78 Re: Laski w super brykach 04.05.05, 16:21
          To proste. W jaki sposób młoda panienka może dorobić się samochodu za parę
          setek? Odpowiedź - w sposób zwyczajowo przyjęty (praca legalna i moralnie
          niedwuznaczna) nie może. Poczytaj sobie forum praca.
          • Gość: Kacha Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:18
            No to Cię kolego zaskocze. bo zarówno kilka moich kolezanek jak i ja jesteśmy
            młode, atrakcyjne i śmigamy naprawdę dobrymi autami. Poza tym jesteśmy
            niezależne i zapewniam, że sukces można osiągnąć nie tylko przez łóżko, ale,
            bynajmniej, w moim przpadku dzięki inteligencji, silnej osobowości i
            zdecydowanemu charakterowi. Doskonale wiem, że faceci tacy jak Ty z tym nie
            mogą się pogodzić. Hehe , ale to już nie mój problem. Może to syndrom kompleksu
            niźszości.
            • paul_78 Re: Laski w super brykach 04.05.05, 17:36
              Jaaasne... a świstak, sreberka itd.
    • Gość: Kacha Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:48
      Nie będę Cię tutaj do niczego przekonywała. Myśl sobie co chcesz, a ja wiem
      swoje. Jestem jaka jestem i nie ukrywam, że jeżdże dobrym autm, jesetm
      młodziutka i udało mi się już sporo w życiu osiągnąć. I wiesz co, jestem z tego
      dumna. Nie robie nic wbrew sobie i nawet nie przryszło mi do głowy, żeby
      sprzedawać własne ciało, aby polatać sobie jakimś merolem. To dopiero żałosne.
      Rada na pzryszłość nie oceniaj z góry czegoś lub kogoś, o kim nie masz bladego
      pojęcia.
    • Gość: Femina18 Re: Laski w super brykach IP: *.smstv.pl 04.05.05, 18:55
      wiecie co?fur mojego faceta prawie si erozpada:Pale lepiej miec jaks niz wogule
      przynajmniej nie trzeba moknac na przystanku:P
    • Gość: belzebub Re: Laski w super brykach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:19
      A mnie się bardzo podobają ładne dziewczyny w fajnych samochodach. Mam okazję obserwować taką jedną, od dłuższego czasu, wcześniej jeździła Mercedesem ML500, teraz E500. Młoda, blondynka, bez tipsów (chyba, że niedowidzę ;). Zastanawiam się, czy żona czy córka kogoś z €$, ale bardzo przyjemnie się patrzy na takie zjawisko.
    • Gość: ajak005@interia.pl Re: Laski w super brykach IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.05, 00:33
      a ja Wam powiem drogie Panie ze wlascicielka luksusowego samochodu niesamowicie
      odpycha... zreszta ta arogancje i dume widac na ulicach.... sam przymierzam sie
      do kupna dosc reprezentacyjnego auta, ale nigdy przenidy nie pozwole aby moja
      przyszla:-) kobieta prowadzila go sama - ze wzgledu na postrzeganie jej przez
      otoczenie:-)
    • Gość: ano2 Re: Laski w super brykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 01:03
      Powiem tak, mój pierwszy facet nie miał auta, nawet prawka nie miał. Drugi miał
      maluszka, trzeci nawet pracy nie miał przez pierwszy rok, o aucie nie wspomne,
      jezdzil moim rowerem. Prace znalazł, kupił autko, znalazł lepszą prace i ja
      zerwałam, bo po prostu sie skonczyło moje uczucie. Obecny facet ma autko,
      gorsze od autka poprzedniego faceta. Wiec drazni mnie, jak ktoś chrzani, że
      kobitki na kase leca. Ja każdego z nich szanowałam, darzyłam uczuciem i to było
      ważne.
      • Gość: pawełek Re: Laski w super brykach IP: *.toya.net.pl 05.05.05, 01:12
        więc na co lecisz - na jego brak kasy? co ty gadasz, bryka jest przdłużeniem
        fiu..a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka