Dodaj do ulubionych

Jak to robicie??

10.05.05, 22:35
Pojawił się tu wątek o kobietach potrafiących sprawić sobie
przyjemność.Zauwazyłam kilka wypowiedzi o metodzie skrzyżowanych nóg!!Ktoś
próbował sie dowiedzieć na czym ona polega,ale nie otzymała odpowiedzi.Ja
również chciałabym wiedzieć co więcej!!!PISZCIE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dupcius Re: Jak to robicie?? 10.05.05, 22:38
      nie polecam, zgniotłem sobie jaja
      • wcalenietakimaly Re: Jak to robicie?? 11.05.05, 04:51
        Masz racje temat pojawil sie tutaj i nie doczekal wyjasnienia. Nie wiem czy
        wniose cos nowego. To sa wiadomosci od mojej dziewczyny, ktore nigdy "na zywo
        nie sprawdzalem" to znaczy nie nalegalem na pokaz. Dla niej najlepsze
        masturbacyjne orgazmy to poduszka miedzy udami z rogiem skierowanym wiadomo
        gdzie. To zrozumiale bo wewnetrzne strony ud kobiecych sa badzo czule na dotyk.
        Dlatego kobiety lubia "obejmowac" nogami meskie biodra (albo poduszke). Inna
        pozycja o ktorej wspominala to skrzyzowane nogi w ktorych pieta zastepuje
        wspomniany wyzej rog poduszki. Sadze ze to niezbyt ekwilibrystyczna pozycja,
        zupelnie realna, pod warunkiem ze ma sie zadbane stopy.
        Bede jednak wdzieczny jesli ktoras "praktykanta" potwierdzi lub zaprzeczy.
        • Gość: Lucy Lee Re: Jak to robicie?? IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 11.05.05, 13:36
          No normalnie!!! Zakłada się nogę na nogę: np. lewą na prawą i lewą stopę
          zatacza się wokół kostki prawej nogi;) Wiem, że to dziwnie opisałam. No i się
          ściska nogi i wykonuje rytmiczne ruchy. Uda napinają się i tym samym drażnią
          łechtaczkę. Lepszy orgazm w spodniach. Pierwszy mój taki "seans" był, kiedy
          miałam 13 lat;)
    • martini.wnm Re: Jak to robicie?? 11.05.05, 15:02
      Zakładzasz nogę na nogę i mocno, rytmicznie zaciskasz uda. Najlepsze jest to, ze
      możesz to robić na wykładzie albo w tramwaju:)
      • malaboo1 Re: Jak to robicie?? 23.06.05, 01:46
        ja wolę paluszkami
        • Gość: pomoc domowa w łazience na pralce IP: *.chello.pl 24.06.05, 13:20
          odlotowa jazda jest siedząc na rogu pralki w czasie wirowania i można zawsze
          cofnąć programator
      • Gość: lilarose Re: Jak to robicie?? IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 09:33
        Albo w autobusie. Cos pięknego! Dodatkowym bodźcem jest wówczas to, że autobus
        jadąc podskakuje i trzęsie :)
        Na wykładzie nie próbowałam.
        • Gość: mada Re: Jak to robicie?? IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:43
          ja na wykladzie probowalam. malo tego. opracowalam z moim chlopakiem pozycje w
          ktorych to tez wychodzi :p
    • Gość: KrMa Re: Jak to robicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:36
      jeszcze sprobuj na klozecie , nie dosc ze bedzie Ci przyjemnie to jeszcze przy
      okazji niepostrzezenie wylezie Ci kupsko
      • Gość: iza Re: Jak to robicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:58
        eee ja tak nie umiem:(
    • Gość: hmmmm Re: Jak to robicie?? IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 20:38
      Ja też tak robie, i musze przyznać, że nigdy z żadnym mężczyznom nie miałam tak
      silnego orgazmu, jak kiedy sobie własnie nóżki skrzyżuję, ale nie sądziłam,że
      większośc dziewczyn tak robi...

A powiedzcie mi laski, czy nie macie przez to problemów z orgazmem przy
      normalnym stosunku??? bo ja niestety mam, i nie wiem jak zrobic, abym juz ich
      nie miała,
      podczas kochania musze sobie wyobrażać sceny erotyczne aby dojśc....
      :-///////
      • Gość: mallory Re: Jak to robicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:13
        Podczas stosunku najlepiej kiedy kobieta sama piesci swoja lechtaczke, tak jak
        podczas masturbcji - dla mnie to najskuteczniejszy sposob na dojcie z moim
        partnerem. Co do robienia tego sobie samemu to dla mnie najprzyjemniejsze jest
        pocieranie dwoma palca lechatczki, zataczanie po niej koleczek, raz szybciej
        raz wolniej - skutnuje i to extra :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka