Dodaj do ulubionych

Chłopak KOZIOROŻEC

11.05.05, 21:48
Czy jesteście lub byłyście z chłopakami spod znaku Koziorożca? Ja mam z takim
jednym do czynienia i zupełnie nie mogę go rozgryźć. Nie mówi kim dla niego
jestem, co do mnie czuje chociaż pewne, żeby mogą dać mi do zrozumienia, że
jestem dla Niego kimś więcej. Przeczytałam w horoskopie że nie należy od
Koziorożca oczekiwać wyznań miłosnych bo jest skryty. A może to nie ma nic
wspólnego ze znakiem zodiaku?
Obserwuj wątek
    • Gość: dada Re: Chłopak KOZIOROŻEC IP: *.abcdata.pl 12.05.05, 09:22
      skryty,niedostepny,zamkniety w sobie toche we wlasnym swiecie......
      • Gość: Moni Re: Chłopak KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:25
        to chyba nie zależy od znaku:)wielu facetów tak ma że nie są wylewni w
        odsłanianiu swoich uczuc
        • Gość: Kasienka Po jakim czasie on wam powiedział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:56
          że mu zależy...kocha?
          Ja czekam 3 miesiąc:(
    • yasec Jestem 30 letnim koziorożcem! Jakieś pytania?! :) 12.05.05, 10:32
      Koziorożec nie jest wylewny (choć można to zmienić po długim czasie), da Ci
      odczuć, że Cię kocha, będzie dobry, opiekuńczy ale nie masz raczej co liczyć na
      romantyzm i wylewne wyznania miłości. ;) Wybór należy do Ciebie. Akceptujesz
      gesty czy puste słowa? Moja dziewczyna mówiła mi na początku, że "chłodem ode
      mnie wieje" - tak to jest z nami koziorkami. :)
    • Gość: Airam_22 Re: Chłopak KOZIOROŻEC IP: 213.199.201.* 12.05.05, 10:59
      Wiesz moj ex jest spod tego znaku, nie byl wylewny, byl skryty, powsciagliwy w
      mowie i czynie, a do tego okazal sie doskonalym dyplomata i chlodnym
      facetem.... bo niby wygladal na niesmialego a ladnie kombinowal... byl obojetny
      na moje odczucia, chlodny do maximum mozliwosci, liczyly sie tylko jego sprawy
      i interesy.....Spod tego znaku znam tez innych kolegow, i szczerze
      powiedziawszy, sa podobni do mojego ex....:/ Co nie oznacza ze kazdego faceta
      spod tego znaku trzeba klasyfikowac do tej negatywnej grupy;)
      • yasec Re: Chłopak KOZIOROŻEC 12.05.05, 11:15
        Ej, protestuję przeciwko pakowaniu wszystkich koziorków do jednego worka!
        Owszem, uparcie dążymy do tego sobie "ubzduramy" ale nie kosztem bliskich!
        • Gość: jolka Re: Chłopak KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:50
          nie zgadzam sie z tymi opiniami ww poniewaz to charakter swiadczy o czlowieu a
          nie znak chociaz tez ma cos to powiedzenia ja jestem mezatka zkoziorozca i nie
          mam zastrzezen
    • taki_jeden_gosc Re: Chłopak KOZIOROŻEC 12.05.05, 16:05
      Znak zodiaku a osobowość? Jezu kto w to jeszcze wierzy. Można przeczytać i porównac z kohcana osobą tak z ciekawości bo to całkiem przyjemne ale wieryć w to. Średniowiecze!!Zabobony!!! Taka polska:)
    • martini.wnm Re: Chłopak KOZIOROŻEC 12.05.05, 22:26
      podobno można im przyprawiać rogi i im to nie przeszkadza :P
      • betty_r Re: Chłopak KOZIOROŻEC 13.05.05, 00:11
        A mój mąż spod Koziorożca i szaklenie wylewny, pełen wyznań i czułości...A my
        już 7 lat ze sobą, 5 po ślubie i ponad rok z bliźniakam:) Kozorożce ok:)
    • chingae Re: Chłopak KOZIOROŻEC 13.05.05, 16:05
      uwazam ze to najgorszy znak zodiaku dla kobiet ktore sa spod panny!
      koszmar...mialam faceta koziorozca 5 lat...nie wiem jakim cudem tyle
      wytrzyamalismy...koziorozce maja swoj swiat...robia to co chca...sa egoistyczni
      do granic...nie uznaja kompromisow...wiadomo na poczatku ktos sie stara ale
      pozniej...hehe...jesli kideys sie z kims zwiaze a ta osoba okaze sie
      koziorozcem dlugo sie zastanowie...
      dodam ze moja kolezanka jedna z lepszych tez byla koziorozcem i miala te same
      zle cechy co my ex! na wakacjach pracowalam z laska tez spod koziorozca i znowu
      ta sama historia...cos w tym musi byc..nie wiem jak inne zodiaki ale dla
      kobiety panny , koziorozec to porazka!!!nawet ksiazki o tym mowia !
    • Gość: Koza Re: Chłopak KOZIOROŻEC IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:51
      Ja jestem facetem Koziorożcem i szlag mnie trafia, jak słyszę nie które rzeczy.
      Odwalcie sie od facetów Koziorożców, bo ja mogę zaraz wymieniać np. że kobiety
      raki to cnotki niewydymki, ryby mają dziwne wahania nastrojów i osobowości,
      bliźniaczki to materialistki, a lewki raz grają pewne siebie, a raz dają dupy
      na boku...Każdy znak ma wady i zalety. jakoś zalet tutaj mało słyszałem. wkurza
      was to, że facet jest czasami chłodny? uważacie często, że taki facet jest
      męski itd. same sobie czasami przeczycie mową i zachowaniem. żegnam dziewne
      kobiety, które za bardzo wierzą w horoskopy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka