makkd 03.06.05, 14:14 trafiłam po 26 latach smętnego życia,bezbarwnego i nijakiego poznałam cudownego faceta,który pokochał mnie, ja pokochałam jego :) cudownie kochać z wzajemnością :) życzę wszystkim takich uniesień i szczęscia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: supermanka Re: i mnie trafiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:07 oh slodko !! Zazdroszcze ! Im bardziej chce sie zakochac tym mniej mi to wychodzi. Ale widze ze to mozliwe, wiec nadzieja nadal we mnie dzemie... Gratulje i szczesia zycze ! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: i mnie trafiło 03.06.05, 15:57 GRATULACJE, życzę Wam powodzenia. Ja od 1,5roku jestem sama i nie umiem dobrać sobie pary a ostatnio przestało nawet mi to przeszkadzać. Fajnie ,że Tobie się udało. Pozdrowionka A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: i mnie trafiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:53 co ja bym dala zeby zakochac sie z wzajemnoscia...! szkoda ze to nie takie proste,tym bardziej,ze nie chce wiazac sie z pierwszym lepszym samcem. mam dosc spore wymagania ale wierze ze istnieje taki osobnik ktory je spelnia. i nie jest to bynajmniej ksoaze z bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: i mnie trafiło IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 17:22 Na pewno jedzie na dwa fronty. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: i mnie trafiło 03.06.05, 18:20 Nie wiem jak inni, ale ja po roku bezsensownych randek i rozmów telefonicznych o pierdołach pozbyłam się złudzeń, ze gdzieś tam jest ta drugo połowa pomarańczy. Autorce postu życzę wszystkiego naj, naj... A. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i mnie trafiło 03.06.05, 18:36 makkd napisał: > trafiłam po 26 latach smętnego życia,bezbarwnego i nijakiego poznałam > cudownego faceta,który pokochał mnie, ja pokochałam jego :) > cudownie kochać z wzajemnością :) > życzę wszystkim takich uniesień i szczęscia ciesze sie z Toba:) Ktos jest Gdzies taki dla Nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
makkd Re: i mnie trafiło 06.06.05, 12:21 dziękuję wszystkim a chcialam tylko powiedzieć,że 2,5roku byłam sama. nudnych randek i ciągle bezsensownych spotkań w jeszcze gorszym towarzystwie miałam dość. zamknęłam się w domu i tylko tam spędzałam czas po pracy i raz wyszłam ze znajomymi :) i tak poznałam Krzysia spędziliśmy cudowny weekend hurrrrrrrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś