stokrotka101 21.06.05, 16:56 Nie mam przyjemności wyjechać w tym roku na urop, ale chciałabym urozmaicić sobie popołódnie. Podsuncie mi proszę jakiś fajny pomysł!!! Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssstokrotka Re: Pomysł 21.06.05, 16:58 Jak masz działke to zaproś znajomych,zrób grila,wypijcie zimne piwko :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pomysł 21.06.05, 17:26 Jak się sama sobą nie umiesz zająć, to kto ci co poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: Pomysł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 17:31 Może przygoda ze słownikiem ortograficznym? Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: Pomysł 21.06.05, 17:43 Popołudnie czy wieczór? bo jak wieczór to pisałem raz komuś cos takiego. Wystarczy odszukać. To było cos z prezentem dla faceta na urodziny więc wiesz czego się tam spodziewać :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:11 ze znajomymi do baru, do kina, gdzieś nad wodę,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Pomysł 21.06.05, 18:46 A może, strach powiedzieć, KSIĄŻKĘ poczytaj? - to jakaś aluzja? Prostować tego nie będę- szkoda czasu. Jeśli dobrze pamiętam juz ktoś to pisał,proszę wybaczyć ,że sie powtarzam, ale...stanowczo powinieneś zmienić forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssstokrotka Re: Pomysł IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 21.06.05, 19:28 Dlaczego,,ze strachem książkę poczytac"?To też dobry sposób na rozerwanie się,relaks :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Pomysł 21.06.05, 19:39 Oczywiście,ze dobry pomysł,ale przez rok tyle się naczytam różnych mądrości,że chciałabym czegoś innego.Czytanie o np.metaloproteinazach i o keratynocytach letnie popołódnie mnie nie kręci. Lżejsze ksiażki to jesinią i zimą dla relaksu po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Pomysł 21.06.05, 19:46 dziewczyno, miej litosc - popołUdnie !!!! PS.. zeby nie bylo, ze znow sie czepiam ortografii - juz wyzej jedna osoba zwrocila na to uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
les.vacances Re: Pomysł 21.06.05, 19:54 propozycja z czytaniem jest dobra, od czytania podniesie sie poziom inteligencji nawet tobie Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Pomysł 21.06.05, 19:59 Juz wystarczajacą ilośc razy tłumaczyłam się z tego ze mam dysortografie , casy liceum mam już zasobą i nie mam zamiaru wiecj tego robić. les.vacances napisała: > propozycja z czytaniem jest dobra, od czytania podniesie sie poziom > inteligencji nawet tobie to świeta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
les.vacances Re: Pomysł 21.06.05, 20:53 mowisz, ze czytanie ksiazek konczy sie razem z matura? a potem juz tylko cosmo? zacznij czytac od nowa a zobaczysz roznice za pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Pomysł 21.06.05, 21:06 les.vacances napisała: > mowisz, ze czytanie ksiazek konczy sie razem z matura? > a potem juz tylko cosmo? > > zacznij czytac od nowa a zobaczysz roznice za pare lat Serio zaczynasz byc żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś