26.06.05, 11:23
Cześć piszę z okolic Zakopanego :) mam na imię KAmila. Przedstawie wam moj
(głupi) kłopot z ktorego wy pewnie będziecie się nabijac. A więc... byly
niedawno wybory na Miss...i moja koleżanka powiedziala że powinnam iść wiec
poszlam... zupelnie spontanicznie nie przygotowana... no i dostalam sie do
finału ktory bedzie juz niedluho jakos 8 lipca chyba :]...ale tu chodzi o to
że ja mam straszną treme na myśl o tym wydarzeniu.. boję sie... nigdy nie
wystepowalam jako taka kandydatka dodam ze mam 16 lat... więc jestem młodą
dziewczyną mozna powiedziec najmłodszą wsród wszystkich startujących... Prosze
poradzcie mi jak radzic sobie z tremą :( ja sie panicznie boję tego wystepu...
to bedzie głośna impreza pełno znajomych.. jak sie przełamac ? (przepraszam za
beznadziejny post... ale juz od dawna mnie ciągneło zeby tutaj to napisac i
proszę bvez głupich komentarzy i tak juz jestem zdolowana :( )
pozdrawiam Kamila
Obserwuj wątek
    • Gość: young mistress Re: Trema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:40
      ach, wiem jak to jest - bylam w takiej samej sytuacji i to majac 15 lat :/
      Najbardziej stresujacy jest wystepw stroju kapielowym, idziesz tak spako ubrana
      i wszyscy cie oceniaja, ale ja mam na to jeden wyprobowany sposob - pomysl
      sobie ze i tak jestes lepsza od tych wszystkich siedzacych na publicznosci, bo
      w koncu to ty strartujesz w konursie a nie one :) ! Wszystko bedzie dobrze,
      zresza zawsze przed takim komkursem odbywa sie mnostwo prob wiec oswoisz sie ze
      scena :) Powodzenia!
      • Gość: dziewoja1 Re: Trema? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:55
        no tak proby juz od jutra sie zaczynają ... ale mam pytanie jezeli bylas juz na
        takich wyborach to powiedzm i proszę o co tam pytaja np. zaibnteresowania czy
        cos takiego?
        • polishbellydancer Re: Trema? 27.06.05, 16:30
          pomysl ze masz przed soba pyszny czekoladowy tort--zobaczysz jak sie bedziesz
          wysmienicie czula i usmiech gwarantowany
    • Gość: rrudaa Re: Trema? IP: 213.199.198.* 26.06.05, 12:23
      Skoro się dostałaś do finału to musisz być naprawdę bardzo ładna!Uwierz w
      siebie i swoje możliwości! Zaprezentuj się najlepiej jak potrafisz:) Potem
      będziesz miło wspominac to wydarzenie...
      • Gość: dziewoja1 Re: Trema? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:25
        Hmm... ale ja jestem bardzo niesmiałą dziewczyna oczywiście zrobie to co w mojej
        mocy :) chce sie zaprezentować jak najlepiej potrafie... ale zobaczymy czy mnie
        trema nie zeżre :(
    • Gość: kali Re: Trema? IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 14:06
      Pewnie i tak sie potkniesz i walniesz dzide na scenie.
      • Gość: dziewoja1 Re: Trema? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:08
        > Pewnie i tak sie potkniesz i walniesz dzide na scenie.
        dzieki za slowa otuchy!
        • Gość: kali Re: Trema? IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 15:17
          Do uslug.
          • Gość: young mistress Re: Trema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:19
            Na scenie prawdopodbnie bedziesz musiala powiedziec do mikrofonu kilka slow o
            sobie - do jakiej szkoly uczeszczasz oraz jakie sa twoje zainteresowania, ale
            spokojnie to rowniez jest poprzedzone licznymi probami wiec nie ma powodow do
            obaw, trzeba tylko naprawde uwazac gdy sie idzie w wysokich butach, szczegolnie
            po schodach :)
            • Gość: dziewoja1 Re: Trema? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:33
              no wlasnie wiem... bede musiala uwazac ... :) ale ciezko bedzie..
            • Gość: kali Re: Trema? IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 02:05
              > sobie - do jakiej szkoly uczeszczasz oraz jakie sa twoje zainteresowania, ale

Niech koniecznie powie, ze pragnie pokoju na swiecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka