Dodaj do ulubionych

MITY NA TEMAT SEXU

25.07.05, 17:57
czesto zdaza mi sie slyszec bzdury typu:
--pierwszych 7 razy sie nie zachodzi
--sex podczas miesiaczki jest bezpieczny
--nie mialam jeszcze miesiaczki wiec nie moge zajsc w ciaze
--jak sie mocno pomodle a nie zabezpiecze to nie zajde w ciaze
--stosunek przerywany to metoda antykoncepcyjna
--dziewica zawsze musi krwawic podczas pierwszego razu

znacie jeszcze jakies interesujace mity?
Obserwuj wątek
    • Gość: minio Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:02
      Przychodzi mi do głow jeden, ale powszechny:
      Wszyscy faceci uwielbiają tylko wygolone do gołej skóry cipki.
      • Gość: no Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.laczpol.net.pl 11.08.05, 22:16
        ten znam i wcale nie jesto to mit:]
        • Gość: anka Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 22:50
          A mnie sie wydaje ze to zalezy od faceta. Apropos, naukowcy dowodzą, że włosy
          dzialaja bardzo erogennie, moga nawet wzmagac przyjemne doznania, w koncu nie
          bez powodu matka natura je tam umiescila, nie tylko dla ochrony ochrony.
    • nero_19 Re: MITY NA TEMAT SEXU 25.07.05, 18:11
      Ja wiem cos na ten temat ,ale to nie jest zaden MIT o0!!!
      Male pindole sa beznadziejne o0
    • Gość: .. Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:43
      plukanka woda z octem po stosunku, ktora podobno jest gwarancja, ze nie zajdzie
      sie w ciaze
      • polishbellydancer Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:49
        a wiesz ze kiedys znalazlam cos takiego w bardzo, bardzo starym "podreczniku"
        do wychowania sexualnego--usmialam sie do lez
    • b-beagle Re: MITY NA TEMAT SEXU 26.07.05, 16:48
      że wszystkie kobiety nic innego nie robią tylko marzą o seksie
      • Gość: :) Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:03
        no widac ze wasza inspiracją jest to forum bo tylko tu mozna spotkac takie
        BEZNADZIEJNE pytania tego typu co tu napisalyscie i jak sie to czyta to nie
        wiadomo czy sie smiac czy plakac,ze ktos moze w ogole wierzyc w takie bzdety
      • Gość: anka Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 22:51
        I to ma byc mit?? Nie zgadzam się ;))))))))
    • aga_agusia Re: MITY NA TEMAT SEXU 26.07.05, 17:14
      Oto moje typy:
      -po analu zwieracze popuszczają
      -wszyscy faceci lubią oral (spotkałam takiego, który nie lubił, taki typ)
      -przy stosowaniu prezerwatywy i pigułek jednocześnie na 100% nie zajdziesz w
      ciążę
      To na razie tyle, jak sobie cos przypomnę to dam znać:)
      • Gość: tomek Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: 193.17.84.* 27.07.05, 10:37
        > -przy stosowaniu prezerwatywy i pigułek jednocześnie na 100% nie zajdziesz w
        > ciążę

pewnosci nigdy nie ma.. Ale czy slyszalas o przypadku zeby ktos w ten sposob
        zaciazyl?

• aga_agusia Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:46
          Gość portalu: tomek napisał(a):

> > -przy stosowaniu prezerwatywy i pigułek jednocześnie na 100% nie zajdzies
          > z w
          > > ciążę
          >
          > pewnosci nigdy nie ma.. Ale czy slyszalas o przypadku zeby ktos w ten sposob
          > zaciazyl?

Nie znam takiej osoby, natomiast znam dziewczynę, która "jest pewna", że nie
          zajdzie, bo stosuje obie metody.
          • 888ex888 Re: MITY NA TEMAT SEXU 13.08.05, 22:35
            jak bym wpadl z laska i tak bysmy sie zabezpieczali to bym poszedl puscic
            TOTOLOTKA bo bym wiedzial ze mam podobne szanse
      • czerwona_truskawka Re: MITY NA TEMAT SEXU 11.08.05, 22:20
        aga_agusia napisała:
        > -po analu zwieracze popuszczają

to akurat jest prawda, udowodnili to amerykanscy uczeni przeprowadzając badanie
        na grupie gejów. Stwierdzono że tym którzy czesto uprawiają seks analny po
        pewnym czasie miesnie zwierające(nie wiem jak inaczej nazwac) juz nie sa tak
        sprawne i nie podtrzymuja kału tak dobrze jak na poczatku
        • Gość: Hmmm Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.laczpol.net.pl 11.08.05, 23:21
          Czerwonatruskawka napisał

, udowodnili to amerykanscy uczeni przeprowadzając badanie
          >
          > na grupie gejów. Stwierdzono że tym którzy czesto uprawiają seks analny po
          > pewnym czasie miesnie zwierające(nie wiem jak inaczej nazwac) juz nie sa tak
          > sprawne i nie podtrzymuja kału tak dobrze jak na poczatku

Hmmm no wiec moze mniejsza sprawnosc zwieracza zalezy od tego ze se w dupe
          ładują:P
    • tracja4 Re: MITY NA TEMAT SEXU 26.07.05, 17:53
      - pierwszy raz jest bolesny...
      - ...a każdy następny taaaki wspaniaaaały

- wszystkie kobiety lubią długą grę wstępną (co za bzdura!)
    • Gość: sd Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 23:02
      I juz? Wszystkie mity obalone?:]
    • lilarose Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 15:30
      Mity:
      - Im wiekszy penis, tym lepszy kochanek
      - Pierwszy raz daje super orgazm
      - Kobiety, które nigdy nie doswiadczyły orgazmu, sa oziębłe
      - Mężczyzna, który lubi pieszczoty i manewry przy "tylnym wyjściu", ma ukryte
      skłonności gejowskie
      - Kobiety, które lubią seks i mają duze potrzeby, sa dziwkami
      - Zdrada na wyjeździe lub po pijaku się nie liczy
      • polishbellydancer Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:25
        podoba mi sie to ostatnie ;o)
        • nataan Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:26
          .sex bez "wkladki" to nie sex
          • polishbellydancer Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:47
            co to jest "wkladka"? jakos nie mam zabardzo stycznosci z polskim slangiem wiec
            wybacz, ze pytam--domyslam sie o co moze chodzic ale chce sie po prostu
            upewnic ;o)
            • nataan Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:49
              mysle, ze Twoje domysly sa jak najbadziej sluszne :)
              • polishbellydancer Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 16:59
                no to mnie pocieszyles--a juz sie balam, ze sie nieslusznie domyslalam--no ale
                jak ty myslisz, ze to co ja mysle to ty masz na mysli mowiac , ze sie slusznie
                domyslam to wszystko jest po naszej mysli

tylko ze teraz jak juz wiec o co chodzi to nie rozumie istoty przytoczonego
                mitu ;o)
                • nataan Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 17:10
                  a to moze wyszlo tak, ze skoro ja pomyslalem, ze Ty sie domyslilas, iz ja wiem,
                  o co Ci chodzi...

a nie wazne... :):):)
                  • polishbellydancer Re: MITY NA TEMAT SEXU 27.07.05, 17:12
                    a to w sumie bardzo mozliwe bo wiesz z tymi domyslami to tak juz jest--dwoje
                    ludzi mysli, ze wiedza o co im chodzi gdy w rzeczywistosci oboje mysla o czyms
                    innym
      • Gość: anka Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 22:58
        Apropos, podobno kobiecy orgazm jest możliwy dopiero po 30 - stce. jak wiadomo,
        dla kobiety bardzo ważna jest sfera psychiczna (przykład: facet może isc do
        lozka z kazda i ma przyjemnosc, u kobiet uwarunkowane jest to tym czy ma sie do
        partnera zaufanie, czy sie cos czuje itp)no moze nie chodzi o dojrzalosc
        fizyczna, więc ta 30 niekoniecznie,. Tylko chodzi o to żeby kobieta byla juz w
        pelni uksztaltowana psychicznie, wiedziala czego chce w zyciu, znala swoja
        wartosc itp. I dopiero wtedy ponoc są prawdziwe odloty, a my smarkule i to co
        nazywamy orgazmem powinnysmy sie schowac ;)))))))))))))))
    • maksiu77 Re: MITY NA TEMAT SEXU 11.08.05, 10:58
      Jeden z najbardziej rozpowszechnionych mitow: Naturalne metody antykoncepcyjne
      są mało skuteczne. Indeks Pearle'a (nioczekiwane ciąze u 100 kobiet przez rok
      stosowania): prezerwatywa:3
      pigułka 0,2 - 0,8
      metoda Rotzera (objawowo termiczna) - 0,2
      (wg: Rötzer, Döring, Wulf, Schmidt-Matthiesen)

• Gość: Kaśka Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:07
        ej to co to jest ta wkładka? bo ja to juz pare razy slyszalam jak ktos uzywal
        tego slowa,ale jakos glupio bylo spytac co to jest?
        • tracja4 Re: MITY NA TEMAT SEXU 11.08.05, 22:34
          a od czego pochodzi to słowo?:)
    • czerwona_truskawka Re: MITY NA TEMAT SEXU 11.08.05, 22:24
      mozna zajsc w ciąże po oralu
      • tracja4 Re: MITY NA TEMAT SEXU 11.08.05, 22:34
        no, i to się wtedy nazywa ciąża pozamaciczna :)))
    • Gość: Artur Przezywacz Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.08.05, 23:24
      > znacie jeszcze jakies interesujace mity?

Ja znam jeden:
      • Gość: ftrft Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:28
        hehehehe Artur Twoje psycho na punkcie tego orgazmu mnie tak śmieszy, wielkie
        pozdro dla Ciebie :*
        • Gość: Artur Przezywacz Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.08.05, 23:34
          > hehehehe Artur Twoje psycho na punkcie tego orgazmu mnie tak śmieszy, wielkie
          > pozdro dla Ciebie :*

No
    • armia12siurow [...] 12.08.05, 00:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: IM WIEKSZY PENIS TYM WIEKSZA PRZYJEMNOSC IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.08.05, 00:52
        Co wcale nie przeszkadza kobietom ogladac sie za takimi
        • Gość: anka Re: IM WIEKSZY PENIS TYM WIEKSZA PRZYJEMNOSC IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 23:01
          Jaka przyjemność? Przecież przed chwilą napisałęś, że kobiecy orgazm to tylko
          mit, a więc wg Twojej teorii wielkosc penisa nie powinna miec zadnego znaczenia
          dla kobiety :p
    • aniadrg Re: MITY NA TEMAT SEXU 13.08.05, 12:53
      pochwa ma tylko 8 cm dlugosci wiec duzy i tak caly nie wejdzie
      • Gość: juj Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:26
        to co wyzej napisalas to najwieksza bzdura jaka uslyszalam . prawda jest taka
        ze kobieta jest zdolna "przyjac" kazdego mezszczyzna. krotko mowiac nie ma za
        duzych penisow lub za krotkich pochew!!
        • polishbellydancer Re: MITY NA TEMAT SEXU 13.08.05, 20:06
          przeczytaj uwaznie post--pytanie brzmi: czy znasz mity na temat sexu? ;o)
    • Gość: anka Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 22:47
      No to teraz mnie zaskoczyliście, bo ja naprawdę myslalam ze seks podczas
      miesiaczki jest bezpieczny. W koncu to logiczne, no bo wiadomo ze owulacja
      wypada w srodku cyklu, a cykl jest liczony od pierwszego dnia miesiaczki , a
      trwa srednio 28 dni, wiec nawet jak ktos ma miesiaczke trwająca tydzien, to to
      napewno nie jest srodek cyklu.
    • Gość: pure_kott Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.range81-159.btcentralplus.com 13.08.05, 23:39
      A slyszeliscie mit ze latynosi sa dobrzy w luzku? No wiec gowno prawda. Mialam
      trzech brazylijczykow i dwoch z nich bylo beznadziejnych. No bo to nawet nie
      mozna nazwac seksem jak ktos po 10 sekundach konczy...
      • baby76 Re: MITY NA TEMAT SEXU 14.08.05, 01:48
        a teraz ja :
        wszyscy murzyni i arabowie maja duzego, co tam , malo powiedziane - ogromnego !
        • squirrel22 Re: MITY NA TEMAT SEXU 14.08.05, 02:06
          A ja rzeczywiście czytałam w jakiejś naukowej publikacji, że rzeczywiście
          Murzyni mają najwieksze penisy na świecie, oczywiście statystycznie rzecz
          biorąc, bo zdaży się wśród Europejczyków "olbrzym" i wśród
          Afroamerykanów "mikrusek", ale generalnie to jest ich cecha genetyczna, tak jak
          grube wargi, czy silne struny głosowe (zauważyliście, że najładniejsze i
          najmocniejsze głosy maja właśnie Murzyni?). A z kolei najmniejsze penisy na
          świecie przynależą sie rasie żółtej, a konkretnie najmniejsze mają hindusi
          (naród, w którym powstała kamasutra!!!). Zresztą, mity nie mity, jakie to ma
          znaczenie? Jak widać (na przykładzie Indii) nie ma :)))
          • Gość: E.T. Re: MITY NA TEMAT SEXU IP: *.dyn.optonline.net 26.08.05, 07:15
            Seks na plazy jest romantyczny - akurat, rownie dobrze mozna sie np. podetrzec papierem sciernym.
            • don-juan Re: MITY NA TEMAT SEXU 26.08.05, 07:56
              Gość portalu: E.T. napisał(a):

> Seks na plazy jest romantyczny - akurat, rownie dobrze mozna sie np.
              podetrzec
              > papierem sciernym.

rachu ciachu rachu ciachu
              raz po pochwie raz po piachu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka