dziewczynka10 22.08.05, 13:39 Wlasnie zauwazylam ze komar ugryzl mnie w kaczuszke(powyzej warg sromowych).Macie jakies delikatne sposoby zeby to tak nie swedzialo.To problem dosyc wstydliwy wiec prosze o wyrozumialosc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Aua!Komar! 22.08.05, 13:42 w kaczuszke? zapytaj pani z przedszkola - na pewno ci pomoze... litości, kaczuszka..... buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Aua!Komar! 22.08.05, 17:00 agatka_to_ja napisała: > w kaczuszke? > > zapytaj pani z przedszkola - na pewno ci pomoze... > > > litości, kaczuszka..... buahahahahaha Agatko-troszke wyrozumiałości,nie rozumiem dlaczego tak nie podoba ci sie ,,kaczuszka"/A wolisz na nią mowic,,muszelka" na przyklad.To taka sama nazwa jak muszelka,brzoskwinka itp. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:39 agatka_to_ja napisała: > w kaczuszke? > > zapytaj pani z przedszkola - na pewno ci pomoze... > > > litości, kaczuszka..... buahahahahaha OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Aua!Komar! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:21 moglas napisac "myszka" to bym Ci dala sposob:) a agatka mowi "ci.." :P Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Aua!Komar! 22.08.05, 14:28 na TO miejsce mowi sie roznie - byl juz tu nawet taki watek... ale, sorry, kobieta, ktora mowi "kaczuszka" to jakas pomylka... tak moga mowic dzieci w przedszkolu, ale nie kobieta, ktora juz miesiaczkuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:40 agatka_to_ja napisała: > na TO miejsce mowi sie roznie - byl juz tu nawet taki watek... > ale, sorry, kobieta, ktora mowi "kaczuszka" to jakas pomylka... tak moga mowic > dzieci w przedszkolu, ale nie kobieta, ktora juz miesiaczkuje :) OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
matyldan Re: Aua!Komar! 22.08.05, 14:46 Przecież za dzień czy dwa samo przejdzie. Ale jak bardzo chcesz tracić kasę to idź do apteki i poproś o coś na ukąszenia komarów. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Aua!Komar! 22.08.05, 14:57 albo do zoologicznego po "mega-turbo komar-killer dla kaczuszek " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Aua!Komar! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:11 agatka z Ciebie to jest ale Dżaga... Lubisz pomidory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Aua!Komar! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:20 Proste pytanie: czy lubisz pomidory? Bo ja tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:41 agatka_to_ja napisała: > lubie :) OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:40 agatka_to_ja napisała: > hm.. a o co Ci chodzi? OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:40 agatka_to_ja napisała: > albo do zoologicznego po "mega-turbo komar-killer dla kaczuszek " OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: so immature Re: Aua!Komar! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:38 kaczuszka ... Buahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Aua!Komar! IP: *.eia.pl 22.08.05, 17:01 a szkoda ze cie w dupe nie ugryzł!!! To co ty z gołą cipką chodzisz po dworze? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Aua!Komar! 22.08.05, 17:09 Gość portalu: Bartek napisał(a): > a szkoda ze cie w dupe nie ugryzł!!! To co ty z gołą cipką chodzisz po dworze? nie po dworze,kaczuszka i sie odkryla w nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokatorka1 Re: Aua!Komar! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 22.08.05, 17:40 A dlaczegoz by nie nazwac kaczuszki wątróbką????????????????????????????????????? A dlaczegoz by nie nazwac kaczuszki wątróbką????????????????????????????????????? A dlaczegoz by nie nazwac kaczuszki wątróbką????????????????????????????????????? A dlaczegoz by nie nazwac kaczuszki wątróbką????????????????????????????????????? A dlaczegoz by nie nazwac kaczuszki wątróbką????????????????????????????????????? A dlaczegoz by nie nazwac kaczuszki wątróbką????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Aua!Komar! 22.08.05, 20:12 a moze znajdz jakiegos kaczorka zeby cie po niej podrapał? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:42 agatka_to_ja napisała: > a moze znajdz jakiegos kaczorka zeby cie po niej podrapał? OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka10 Re: Aua!Komar! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 22.08.05, 20:15 dobry pomysl agatko,jestes wielka !!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Aua!Komar! 22.08.05, 20:25 taka wielka to nie - dbam o linie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooooooł Re: Aua!Komar! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 22.08.05, 20:26 agatka zawsze myslalem ze z ciebie fest babica Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:42 agatka_to_ja napisała: > taka wielka to nie - dbam o linie ;) OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:43 agatka_to_ja napisała: > taka wielka to nie - dbam o linie ;) OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Aua!Komar! IP: *.eia.pl 23.08.05, 11:36 ja pie.., co wy z tymi wątróbkami??? Jakas nawiedzona laska wszedzie cos pisze o watrobkach.Wsadz sobie ja w **** Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Aua!Komar! 23.08.05, 16:01 Co się rzucasz? Kaczuszki lubią wątróbki. A ludzie lubią stłuszczone wątróbki kaczuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
marika2005 Re: Aua!Komar! 27.08.05, 20:35 dajci spokoj- co za temat wogole. jesli to nie jest prowokacja to chcialabym zobaczyc laske ktora komar ugryzl w kaczuszke i teraz tak ja swedzi ze pisze o tym na forum. pozdro 600:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Aua!Komar! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 27.08.05, 21:22 a co ty robilas ze cie tam komar ugryzl:D mnie keidy w posladek ugryzla mrofka jak sie kocham z moim facetem na lace.a wczensiej ugryzla jakas inna jego i z niego lalam to milam za swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: Aua!Komar! 29.08.05, 20:44 córciu a mowilam ci nie kochaj sie tam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś