Dodaj do ulubionych

Bielizna z internetu

22.08.05, 17:23
Dziewczyny, czy zamawiałyscie kiedys bielizne z internetu? czy przyszła taka
jak a powinna byc? Wypatrzyłam sobie super komplecik na lulu.pl tylko
zastanawiam sie czy warto wykładać kupę kasy na cos czego nie można
bezpośrednio przymierzyć. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • dziewczynka10 Re: Bielizna z internetu 22.08.05, 17:28
      nie zamawialam ,nie ufam takim sklepom :-)
      • Gość: uoi Re: Bielizna z internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:32
        kopowałam boxerki. przyszly jakie powinny byc, no ale dalam za nie kupe kasy
        wiec innego wyjscia nie było ;p trzemaja sie nadal dobrze a mam je juz rok ; )
    • Gość: hermione Re: Bielizna z internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:19
      czasami nawet najfajniej skrojony komplecik może nie leżeć na Tobie tak, jak byś
      tego chciała... Niestety tak bywa, bo każda z nas jest inna i często ciuchy na
      nas wyglądają inaczej niż na modelce :), co oczywiście nie znaczy, że zawsze
      gorzej!! Pomimo, że komplecik może wyglądać super, ja radziłabym najpierw
      przymierzyć, nie warto kupować w ciemno.
    • Gość: Ulka Re: Bielizna z internetu IP: *.eia.pl 26.08.05, 17:27
      Tez nigdy nie zamawiałam i szczerze mówiąc bałabym się trochę. Nigdy nie wiadomo
      co za kit ci przyślą.
    • Gość: kasia021 Re: Bielizna z internetu IP: 81.15.226.* 26.08.05, 18:31
      Ja zamawialam pizamke z katalogu. Wygladala na piekna i byla piekna, ale zle na
      mnie lezala. Podalam rozmiar 38, a wygladala jakby miala rozmiar 42.
      • Gość: kasia021 Re: Bielizna z internetu IP: 81.15.226.* 26.08.05, 18:34
        Dlatego najlepiej zanim cokolwiek zamowisz podpytac sie o dana firme lub osobe,
        ktora rozprowadza te ciuszki, kogos kto juz tam kupowal. Wtedy dostaniesz
        ostrzezenie lub rade np.: z tej firmy bierz zawsze rozmiar mniejsze... ja
        odnosnie swojego zakupu, o ktorych wspomnialam juz wczesniej, dostala takie
        ostrzezenie, ale bylo juz po fakcie :)
        Jesli natomiast rzecz jest dosc tania zawsze mozesz zaryzykowac.
        • Gość: malibu21 Re: Bielizna z internetu IP: *.eia.pl 26.08.05, 18:47
          No właśnie nie jest tania bo kosztuje ponad 100zl. Nie wiem co robić, bo bardzo
          mi sie podoba. Czy ktoś może kupował biustonosz na www.lulu.pl?
          • Gość: anna_deszczowa Re: Bielizna z internetu IP: *.blng.qwest.net 27.08.05, 05:37
            ja wlasnie dzis dostalam to co zamowilam :) gorsecik lezy jak ulal, majtki tez,
            ze stanikiem jest lekki problem, ale kolorystyczny :] w necie wygladal
            inaczej :] ale kupilam to na przecenach wiec nie zaluje. www.barenecessites.com
          • Gość: sHe Re: Bielizna z internetu IP: *.net.autocom.pl 27.08.05, 13:37
            hej!w sprzedazy wysylkowej jest tak ze zawsze w ciagu 14 dni mozesz oddac to co
            klupilas.tak jest np. z kosmetykami w Avonie itp.takze mysle ze na pewno bedzie
            mozna zwrocic jesli cos nie bedzie lezalo tak jak powinno no ale musisz zaplacic
            koszty przesylki,no ale lepije zaplacic 10 zł niz zeby ciuszek za 100 lezal w
            szafie:)Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka