Dodaj do ulubionych

partner i partnerzy...

23.08.05, 21:41
hm...jestem ze swoim gościem juz 4 lata.kupa czasu.i to moj pierwszy facet z
którym spałam.jestem pewna ze to moj jedyny, ale czasem mysle o tym jak by
było w łózku z innymi.Mysle ze w zyciu nie posune sie do tego stopnia zeby go
zdradzic ale czy takie mysli to cos złego??czy faktycznie jest tak ze z innym
mogło by mi byc lepiej w łózku?przeciez nie o lózko chodzi (choc uwazam to za
bardzo wazny watek w zyciu pary).Wiec jak?czy to zle ze fantazjuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: partner i partnerzy... IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 23.08.05, 21:50
      to normalne ze tak myslisz bo kazda z nas mysli jak by bylo z innym bedac z
      jednym 4 lata:)!!! najwazniejsze ze wiesz ze go nie zdradzisz i ufasz sobie i
      jemu:)!!! trzymaj sie cieplo papa
    • Gość: MoNiKa Re: partner i partnerzy... IP: *.master.pl 23.08.05, 21:53
      Byłam w podobnej sytuacji i też ciągle zadawałam sobie pytanie jak by to było z
      kimś innym, chociaż podejrzewam że nie umiałabym naprawdę szczytowac z kimś
      innym, bez uczucia miłości, którą oboje ze swoim partnerem się ogromnie
      darzymy. Jak narazie nadal nie umiem sobie odpowiedziec na pytanie jak by to
      było, ale mam dla ciebie radę: powiedz swojemu partnerowi o tych myślach- ja
      tak zrobiłam i uwierz mi nie powinien robic ci żadnych wyrzutów- mój okazał sie
      cudowny i bardzo mi pomógł :) Życzę powodzenia
    • fafolot Re: partner i partnerzy... 23.08.05, 21:58
      napisz do mnie to się dowiesz ..
    • Gość: bezelka Re: partner i partnerzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:15
      zle to nie jest w koncu kazdy ma prawo fantazjowac ale lepiej doceniaj to co
      masz,a nie myslisz jak by bylo gdyby:/sama piszesz ze 4lata to kupa czasu a nie
      wszyscy maja takie szczescie byc tak dlugo z kims,dlatego ciesz sie tym ze
      tobie sie udalo,a to wlasnie od myslenia sie zaczyna,a pozniej sa takie posty
      jka na tym forum"kocham go ale zdradzilam"no nie mowie ze za tydzien polecisz z
      innym do lozka ale po co kusic los,zamiast o tym myslec ciesz sie szczesciem
      ktore masz,bo wystarczy moment zeby je stracic..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka