Dodaj do ulubionych

Najgorsze imie dla faceta

09.09.05, 17:42
ktore drazni
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: Najgorsze imie dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:44
      ROBERT,JAKUB
    • Gość: DOBRA (zd)RADA > > > Odpowiadajcie TUTAJ (by od razu było widać:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:44
      • Gość: DOBRA (zd)RADA Np: WALDEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:45
      • Gość: SATURNIN Re: > > > Odpowiadajcie TUTAJ (by od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:39
      • Gość: DAGA Re:SATURNIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:40
    • Gość: madzia Sławek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.05, 21:41
    • kot_z_cheshire Zdzichu, Symforian 09.09.05, 22:05

• independent-girl Euzebiusz :/ 09.09.05, 22:45

• Gość: tgffhg Re: Euzebiusz :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:48
          Kamil, wojtek, filip, dominik, damian,
    • waldek1610 Ildefons Alfons.Adolf bylo fajne ale Hitler zepsol 10.09.05, 08:21
      • Gość: martucha Re: Ildefons Alfons.Adolf bylo fajne ale Hitler z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:56
        ALFONS ALFONS ALFONS!!!!!!
    • Gość: KUBA Re: Najgorsze imie dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:26
    • Gość: K KUBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:27
    • Gość: MARIUSZ!!:/ Re: Najgorsze imie dla faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:57
    • Gość: hanka Re: Najgorsze imie dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:54
      Waldek
    • Gość: Airam_22 Alfons IP: 81.15.157.* 11.09.05, 12:02
    • Gość: Airam_22 Gwidon IP: 81.15.157.* 11.09.05, 12:03
      • Gość: ..... Michał :/ :/ :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:28
    • sutra Oliwier, Olivier, Oliwer, Oliver - błeeee 11.09.05, 22:39
    • Gość: ja Waldek - pasta do podłogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:48
      • waldek1610 Agata, Ludwik to pasty i plyny do czyszczenia.... 12.09.05, 06:58
      • waldek1610 Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 07:45
        Popisuj sie wlasnym imieniem, i tak kazdy wie ze to Ty. Glupiutka zapomiala ze
        pracowalem w policji...
        • libertine21 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 09:59
          no i co ztego ze pracowales w policji teraz waldus bedziesz kazdego straszył-
          jestes smieszny
        • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 11:34
          pracowales w policji?.. hehe... i pewnie kible myles na posterunku....
          hahahaha.. tez mi detektyw.....buahahahahahahaha
          • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 11:54
            Agatka chyba jestes zbyt mloda na konwersacje ze mna. Jak jestes w podstawowce
            to wszystko wydaje Ci sie smieszne i nieprawdziwe. Ale tak swoja droga gdy
            ludzie nie wierza mi w moje "dokonania" to chyba swiadczy ze wedlug nich to sa
            wielkie osiagniecia, a dla mnie to codziennosc.
            Zreszta wiele ludzi woli wyobrazac sobie ze rozmawiaja z "idiota"
            i "szczeniakiem" zeby dac sobie przewage. Ciekawy jestem jaka byla by Twoja
            mina gdybym wyslal Ci dokumentacje, tylko po co, nie potrzebuje uznania innych
            zeby czuc sie dobrze.
            • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:07
              kotku, nie udawaj, ze nie wiesz, ile mam lat.... podstawowke dawno mam za soba,
              podobnie jak liceum i studia...
              a to, ze cie nie podziwiam, a nawet nie moge strawic to efekt nie tego, ze
              pracowales w policji, ale tego co i jak piszesz....
              • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:16
                Twoim zdaniem faceci ktory wykonuja pozornie "powazne" i "odpowiedzialne" prace
                to sa ponuracy i ludzie ktorzy nie maja zadnych przyjemnosci?

Juz wczesniej ktos mi powiedzial ze ja nie moge byc US Marines bo jego zdaniem,
                oni tylko oddawaja zycie za ojczyzne, sa bohaterami a bohater nie moze miec
                prozaicznych zainteresowan, zwlaszcza cipka albo dupcia.

Kazdy zapomina ze Kosciuszko, Sobieski, Gen.Sikorski bedac zolnierzami rowniez
                lubili kochac sie z kobietami. Ludzie okropnie generalizuja i upraszczaja
                pojecia. Ten mowi o cipce to nie jest powazny, a ten co walczy o "ojczyzne" to
                napewno nie skalal by sie czyms takim jak seks. Nic bardziej blednego.
                • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:22
                  co ty pierniczysz? gdzie ja powiedzialam, ze powazny facet musi byc ponury? ty
                  masz jakies chore wizje i wmawiasz niektorym ludziom swoje slowa.. albo jestes
                  strasznie zakompleksiony i drazliwy na punkcie pewnych tematow...

Ty, moim zdaniem , nie jestes ani ponury, ani ciekawy - jestes po prostu
                  niesmaczny, monotematyczny, nudny, oblesny i seksistowski w traktowaniu kobiety
                  jako mięsa do wylizania i przerżniecia.
                  • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:33
                    Agatka, cialo kobiety uwielbia byc "wylizywane i rzniete"....jesli sadzisz
                    inaczej nie jestes kobieta tylko dorastajaca okularnica ktora mysli ze ta
                    dziurka na dole jest tylko do sikania...
                    • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:36
                      ja dobrze wiem, czego potrzebuje kobiece ciało i co lubi... lubi faceta, ktory
                      sie za to konkretnie zabiera, a nie siedzi na forum i waląc konia opisuje,
                      jakim to swietnym kochankiem jest... żenada!!!!!!!!
                      • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:51
                        Agatka, moze powinienem przyprowadzic moja zone do pracy, i tutaj ja
                        rznac?...Juz ci mowilem ze jestem na internecie tylko w gdy jestem w pracy.
                        Jesli wedlug Ciebie facet pisze o swoich przezyciach lub fantazjach seksualnych
                        tylko po to by walic przy okazji konia , to Ci wspolczuje. W jakim otoczeniu ty
                        wyroslac? W PGR-ze?
                        • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 12:58
                          ze swoimi prostackimi fantazjami i opisami to ty pochodzisz z PGR-u...

hm, ciekawe gdzie pracujesz, ze placa ci za opisywanie na forum twoich fantazji
                          erotycznych...
                          • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 13:01
                            Nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Chcesz byc ciekawsza to napisz jak
                            wyglada twoja dupa, przynajmniej bedzie smiesznie...
                            • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 13:07
                              nie bede spowiadac sie ani opisywac takiemu palantowi jak ty.
                              • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 13:10
                                zloscia pokazyjesz ze jestes jeszcze nie ujezdzona. Fajna kobietka jest ulegla
                                i lubi gdy mezczyzni sie nia interesuja. Ale ja nie jestem wcale zainteresowany
                                Toba, strach o tym pomyslec.
                                • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 12.09.05, 16:06
                                  fajna kobieta jest uległa? co to za bzdury piszesz? pewnie lubisz takie uległe,
                                  glupie gęsi, ktore rozkladaja przed toba nogi i broń Boże zeby otworzyla pysk i
                                  cos powiedziala (otwierac pysk moga, ale tylko w innym celu)...

wyobraz sobie, ze sporo facetow lubi, kiedy kobieta jest ambitna, mądra i
                                  wlasnie taka "nieujeżdżona", a nie pokorna, zahukana, milcząca gęś...

Nie jestem uległa, a na zainteresowanie facetó, wierz mi, nie moge narzekać !!!
                                  • Gość: ukochanawaldkazmor waldek to imie perwerta IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 12.09.05, 16:56
                                    piszacego na tym forum
                                  • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 13.09.05, 02:42
                                    ambitna i madra kobiet nie jest przeciwienstwem uleglej i pokornej dziewczyny.
                                    Wszystko zalezy kiedy i w jakiej sytulacji.

Jesli Twoim zdaniem "ambitna i madra" kobieta nigdy nie rozklada nog przed
                                    facetem, to nie wiem w czym ta "madrosc" sie objawia? Odmawianiem sobie
                                    przyjemnosci? Chyba ze masz "ambicje" zostac oschla feministka ktore chce zajac
                                    miejsce faceta, taka w krotkich wlosach, zawsze w spodniach i z batem w dloni,
                                    czyli typ obzydliwej feministki.
                                    • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 13.09.05, 09:23
                                      jesli chodzi o stereotypy to ty , kotku , jestes typowym przykladem prostego, a
                                      nawet prostackiego samca, ktory nie mysli mózgiem tylko fiutem.

Mądra kobieta mozerozkladac nogi, ale tylko wtedy gdy i chce i przed kim chce.
                                      Ale na pewno nie powinna dawac sie traktowac jak kawał mięsa do przerżnięcia i
                                      wylizania.
                                      • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 15.09.05, 07:29
                                        Ty mnie poprostu nie znasz Agatka.
                                        Lepiej raz zobaczyc niz tysiac razy przeczytac... Nie chodzi o to zeby kobieta
                                        rozkladala nozki przed kazdym i bez powodu, ale jak juz wczesniej powiedzialem
                                        seks to atut ktory kobiety i mezczyzni posiadaja i zycie jest tylko piekniejsze
                                        z tego powodu.

To ze mowie otwarcie o tych sprawach na tym forum to nie znaczy ze na innym nie
                                        rozmawiam o polityce, jezykach obcych, filozofi itd...

• agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 15.09.05, 08:03
                                          ależ kotku , dlaczego tak sie ograniczasz? przeciez to jest forum "na luzie" ,
                                          a nie "o dupach i ci..ch" więc tu tez mozna pogadac o filozofii, polityce i
                                          jezykach obcych...
                                          • waldek1610 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 15.09.05, 08:15
                                            po to sa fora takie jak; "filozafia", "polityka" i "jezyki obce" zeby ludzie
                                            nie musieli grzebac i miec nadzieje ze natrafia na "Relacje Polsko -Rosyjskie"
                                            na forum "Na Luzie"...
                                            • agatka_to_ja Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 15.09.05, 08:22
                                              ale , ze sie powtórze, TO NIE JEST FORUM "O DUPACH I CI..CH" tylko "na luzie"
                                              • waldek1610 weglug Agatki "Na Luzie" forum nie jest o seksie. 15.09.05, 08:44
                                                Tylko nie odpowiedz nie madrze ze dupa i cipka to nie "seks"....

jestes uparta Agatka. Spojrz tylko na pierwsza strone watkow "Na Luzie"
                                                przynajmniej 2/3 tematow to seks, wliczajac w to 1/3 jest o intymnych sparwach
                                                dotyczacych prywatnych czesci ciala,1/3 reszta tematow to sprawy sercowe. Moze
                                                5% tematow nie ma zadnego zwiazku z seksem.

Rownie dobrze moglabys powiedziec ze forum "Samochodowe" to nie forum
                                                o "Volkswagenach i Toyotach"... Podobnie jak mozna mowic o seksie nigdy nie
                                                mowiac o "dupie i cipce". Mysle ze zabrnelas w slepy zaulek i nie ma sensu
                                                zebys dalej dyskutowala ze mna o czym mozna a o czym niemozna rozmawiac na tym
                                                forum...
                                                • libertine21 Re: weglug Agatki "Na Luzie" forum nie jest o sek 15.09.05, 08:46
                                                  człowieku jak ci nie odpowiada to forum to sie WYNIES STAD
                                                  • waldek1610 Re: weglug Agatki "Na Luzie" forum nie jest o sek 15.09.05, 10:36
                                                    nie przychodze tutaj specjalnie dla Agatki albo Ciebie (Libertyline)....I coz
                                                    ze na kilkadziesiat stalych forumowiczow dwie smarkule ciagle
                                                    powtarzaja; "wynos sie z tad" "nikt Cie nie lubi", "jestes glupi" itd.
                                                    Lubie to forum za wyjatkiem was dwoje, bo nic ciekawego nie wnosicie do
                                                    dyskusji tylko ataki personalne i glupie tupanie nozka w stylu rodem
                                                    z "podstawowki" ...jak juz powiedzialem.
                                                  • libertine21 Re: weglug Agatki "Na Luzie" forum nie jest o sek 15.09.05, 10:44
                                                    JESTES TAKI UŁOMNY ZE NAWET MOJEJ KSYWKI NIE UMIESZ NAPISAC NO COŻ A TAK SIE
                                                    ZACHWALSZ WRECZ CHEŁPISZ TYM SWOIM AMERYKANSKIM I CO TAKI BYK A TE DWIE KOBIETY
                                                    SA BEDA CIEBIE KRYTYKOWAĆ BO RACZEJ TY NIC NIE WNOSISZ CIEKAWEGO OPRÓCZ CIPEK
                                                    MOKRYCH NO COŻ
                                                  • waldek1610 Re: weglug Agatki "Na Luzie" forum nie jest o sek 15.09.05, 11:11
                                                    to wyszlo szydlo z worka, zarzucacie mi to ze nie mieszkam w Polsce...
                                                • agatka_to_ja ble ble 15.09.05, 09:47
                                                  ble ble... a Walduś i tak swoje.... no to sobie gadaj o czym chcesz..
                                                  • waldek1610 znasz kogos kto ma cos do powiedzenia? 15.09.05, 10:40
                                                    juz dawno przestala mnie interesowac rozmowa z Toba. Nie masz zadnych
                                                    argumentow tylko bezpodstawne gadani typy; "nikt Cie nie lubi" , "jestes
                                                    prostakiem"....Inteligentna osoba potrafi powstrzymac sie od atakow
                                                    personalnych, Ty nie...
                                                  • agatka_to_ja Re: znasz kogos kto ma cos do powiedzenia? 15.09.05, 10:44
                                                    kotku, ja mam mnostwo argumentow, ale ty na wszystkie argumenty - zarózno moje
                                                    jak i innych - jestes gluchy jak pień!!!

a co do ataków personalnych - sam stosujesz ta metode... wiec nie rob z siebie
                                                    niewiniatka, bo to zupelnie nie pasuje do twojego i tak marnego image.
                                                  • waldek1610 Re: znasz kogos kto ma cos do powiedzenia? 15.09.05, 11:13
                                                    no tak, warto dbac o swoj image zwlaszcza gdy pisze sie anonimowo. Bron Boze
                                                    zeby po mojej smierci napisali ze Waldek1610.. pisal o cipce i dupci.....
                                                  • libertine21 Re: znasz kogos kto ma cos do powiedzenia? 15.09.05, 11:17
                                                    A KIEDY ONA NASTAPI(SMIERC)BO JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC ;-D A TY MASZ JAKIS
                                                    IMAGE????????
                                                  • waldek1610 Re: znasz kogos kto ma cos do powiedzenia? 15.09.05, 11:52
                                                    libertine21 napisała:

> A KIEDY ONA NASTAPI(SMIERC)BO JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC ;-D A TY MASZ JAKIS
                                                    > IMAGE????????

Czy ja mam jakis image? Przed chwila sama mowilas ze mam "i tak juz bardzo zly
                                                    image"...Masz krotka pamiec Wolnosciowka...
                • libertine21 Re: Agatka-to -ty...ha ha Czujesz sie obrazona? 15.09.05, 08:20
                  I CO UWAZASZ I MASZ WIELKIE NADZIEJE ZE JAK KOSCIUSZKO PRZEJDZIESZ DO
                  HISTORII.....CHYBA HISTORII TEGO FORUM
    • Gość: psik marek.jarek.darek,arek!!!! IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:05
    • lilarose Re: Najgorsze imie dla faceta 12.09.05, 10:20
      Pafnucy
    • Gość: mala Erwin IP: *.hants.gov.uk / 213.166.17.* 12.09.05, 13:27
    • libertine21 Re: Najgorsze imie dla faceta 15.09.05, 10:09
      WALDUS OBRZYDLIWE OBLESNE :-P
    • Gość: zadrzemiona Re: Najgorsze imie dla faceta IP: *.net-serwis.pl 15.09.05, 10:15
      Mirek, Sławek
    • kropeczka62 Maciek 15.09.05, 11:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka