missy3 13.09.05, 11:19 Mam ochotę na słodkie, już nie wiem co z tym robić, boję sie tez przytyć, ale nie wiem czym to może być spowodowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libertine21 Re: non stop .... 13.09.05, 11:27 sie nie martw ja tez to mam poprostu maszbrak cukru we krwi i dlatego chce ci sie ciuciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: non stop .... IP: *.hospital.com.pl / *.hospital.com.pl 13.09.05, 11:38 kup sobie chrom w aptece, pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: non stop .... 13.09.05, 11:45 No to nie zastanawiaj się tylko jedz! Odmawiając sobie sama się nakręcasz, i jeszcze bardziej ci się chce. Najlepszy sposób na pokuse to jej ulec. Słuchaj swojego organizmu i nie lekceważ jego potrzeb. Jeśli opada ci poziom glukozy we krwi - zwieksz go. Odpowiedz Link Zgłoś
waldka_zmora Re: non stop .... 14.09.05, 02:57 moga byc to poczatki cukrzycy bardzo wstretnej choroby niech Bog ma cie w opiece idz do lekarza im szybciej tym lepiej nie lekcewaz tego prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania22 Re: non stop .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:30 A moze po prostu zbliża ci się miesiączka. Ja zawsze przed okresem pochłaniam stosy słodyczy, a potem wogóle niechce mi się słodkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pure_kott Re: non stop .... IP: 87.80.100.* 14.09.05, 13:54 uzaleznilas sie dziewczyno. Z doswiadczenia wiem ze do slodyczy mozna sie przyzwyczaic. Wez sie w garsc i nie uzywaj cukru, nie jedz slodyczy, dzemow itp. po okolo 1-2 tyg. twoj organizm sie odzwyczai i nawet nie bedziesz myslala o slodkim. Co lepsze mozesz miec 'cukrowstret'. Po prostu wytrzymaj te pierwsze 2 tyg. Jak odwyk.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellllla Re: non stop .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:00 A ja mam ciągle ochotę na sex........... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: non stop .... 14.09.05, 16:01 Jak nic ciąża. Znaczy, możesz jeść - i tak przytyjesz, i tak. Odpowiedz Link Zgłoś