czerwonykapturek5 16.10.05, 20:40 Hm mam pyt jak nastolatka, chociaz dawno juz nia nie jestem. Czy podczas ocierania się(gdy ja jestem w bieliznie-stringach )a partner dotyka mnie swoim pnisem, moze dojsc do zaplodnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladka_84 Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 20:44 Ja też mam taką psychoze plemnikową. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 20:55 Wydzielina z penisa moze znalezc sie na twoich majtkach, a stamtad niedaleko do pochwy... Dziewczyny, jak wam sie chce seksu TO SIE ZABEZPIECZAJCIE!!!!!!!!! ale profesjonalnie.... a nie "metodami chalupniczymi" Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 20:57 Nawet jak biorę tabletke to mam jakieś psycho-plemniko-fobie. Widze latajace plemniki, plemniki czychające na moje jajeczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehheeheh Re: ocieranie się a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:01 Kapturku, sex to nie bajka...:] W ciaze mozna zajsc w banalny sposob:D Np. facet trzyma sobie małego w rekach, jakies wyziewy zostaną mu na palcach, potem popiesci twoją pipke i juz mozesz miec bachorka:D A słyszałas o dzieciach "zacofanych"? Biora sie z tąd, ze facet pieprzy babke w tyłek. Za jakis czas, jak juz sobie leza po wszystkim, sperma z tyłka moze wypłynac i dostac sie wiadomo gdzie...:> Nie wymysliłam sobie tego, jeden sexuolog tak napisal, Graham Masterton bodajże. Skoro chcesz sie bawic tak jak chcesz, bez zabezpieczenia to miej potem do siebie pretensje jak wpadniesz.. I wydaje mi sie ze bardzo młoda jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: ocieranie się a ciąża IP: *.telpol.net.pl 16.10.05, 21:24 no to podaje ci reke bo tez mam takie plemniko fobie, ze on jest obok mnei a ja jzu jestemw ciąży :>... na szczescie ja narazie niemam za duzo kontaktów seksualnych , praktycznie to wcale... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 21:26 A jak będzie wiecej tych kontaktów? Ups To wtedy chyba bede widzieć wszedzie te małe, białe kijanki. Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 21:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=24166433 Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 21:27 Nie no teraz to tylko na maja fobie psychiatra mi może pomóc. Ratunku! Moge zajsć w ciąze z ręcznikiem :((( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 21:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=30517912 Chyba zrezygnuje z kontaktów damsko-meskich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ocieranie się a ciąża 16.10.05, 21:54 poczytajcie sobie ten watek... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=29149437 Odpowiedz Link Zgłoś