31.10.05, 19:01
W zwiąku z tym, ze wiekszość postów na forum dotyczy sexu nasuneło mi sie
pytanie: Ile osób z was "wpadło" wprawiając sex??
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: ciąża 31.10.05, 19:30
      raczej nikt sie tu nie przyzna :)

a jesli nawet ktos chcialby sie przyznac - nie ma na to czasu... bo zmienia
      pieluszki ;)
    • anusia202 Re: ciąża 31.10.05, 19:45
      Ja. W ciązy byłam dwa miesiace...To tyle na ten temat.
    • Gość: rybka Re: ciąża IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 31.10.05, 20:18
      ja też wpadłam , byłam bardzo zakochana kiedyś, nie widziałam nikogo oprócz
      niego... Rodzice mnie odrazu przed nim przestrzegali , ale ja nie chciialam
      słuchać - żałuje bardzo teraz!!! W wrześniu kończyłam 16 lat, a ja byłam 2
      miesiące już w ciąży, później nadal nie zmądrzałam, mimo że mnie bardzo źle
      traktował :(. Po pół roku zaszłam znowu w ciąże. Także przed skończeniem 18-
      stki miałam już dwojkę dzieci ;-) W tej chwili mam 21 lat, dwoje dzieci i
      zmarnowaną młodość. Czasami gdzieś wychodzę- ale wtedy ludzie odbierają mnie za
      tą złą ;( Bo przecież jak to można wyjsc z domu mając dwoje dzieci.... Co
      niektórzy bardzo psują moją reputację, wymaślają jakies ploty, a potem je
      rozpuszczają... to mnie wykańcza najbardziej... czasami mam ochotę się gdzieś
      rzucić, ale wiem że nie moge bo przecież mam już dwoje dzieci!!!! Według mnie
      i osób które mnie znają jestem normalną osobą, fajną i sympatyczną dziewczyną,w
      tej chwili studiuje na 3 roku, osoby które poznają moją osobę - nie wierzą że
      mam 2 dzieci ;-).Znajomi i rodzina mnie podziwiają że sobie daje radę, że
      potrafie walczyć o swoje... Ci którzy mnie nie znają najbardziej lubią mnie
      oceniać, uważają mnie za k...ę, choć sami się kur.ią, usuwają ciąze , oddają
      dzieci... tacy ludzie otrafią mnie naprawde dobić, jeszcze bardziej niż moje
      problemy... ;-((( Chciałam jeszcze dodoać że ojciec dzieci wogole się nimi nie
      interesuje!!!! Poprostu dzieci ojca nie mają... Jest człowiekiem o bardzo złym
      charakterze... nie chcę mi się opisywac dlaczego tak myśle... Dodam tylko tle
      że w tej chwili wydział kryminalny wszczął dochodzenie w którym jest on
      oskarżony o groźby i o znęcanie psychiczne i fizyczne w okresie 5
      lat,oczywiście nademną, także mam nadzieje że mnie rozumiecie dlaczego nie chce
      pisać o nim ;-(
      Zamiast bawić się i korzystać z młodości wkroczyłam w dorosłe życie, non stop
      przebywam w Sądach , na Komendzie i Prokuraturze... takie już jest moje marne
      życie ;-( Pozdrowionka ;-)
      • polishbellydancer Re: ciąża 31.10.05, 20:42
        przykre chociaz ciesze sie, ze sobie radzisz---mam nadzieje, ze chociaz kilka
        osob po przeczytaniu o twojej straconej "mlodosci" i jak ciezko dac sobie rade
        (jako matka dwojga dzieciaczkow w tak mlodym wieku, pogodzic zycie osobiste,
        prace, studia) pojdzie "po rozum do glowy"

trzymaj sie
        e
    • Gość: eli Re: ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:51
      ja, i to najlepsze co mogło mi sie przydażyć :)) zrowie Agi
      • Gość: jagodzia Re: ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 12:41
        wiec tutaj jest moje pytanko do tych pan, ktore zaszly w niechciana ciaze - czy
        i w jaki sposob sie zabezpieczaliscie ???? Z gory dziekuje za odp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka