anika46 08.11.05, 19:50 Moje pytanie skierowane jest do facetów, czy zdaża wam się plakac i w jakich okolicznościach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: faceci są uczuciowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:02 Moj facet plakal (tzn. lecialy mu po policzkach pojedyncze lzy) podczas trudnych rozmow o naszym zwiazku i jak sie rozstawalismy (z jego "inicjatywy"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTUS Re: faceci są uczuciowi IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.05, 20:07 moj tylko raz mial lzy w oczach-oj oni chyba wogole sie nie rozklejaja,chyba tylko w skrajne smutnych sytuacjach-i zazdroszcze,nie to co my jakies glupie chustawki nastrojow i wyjemy bez powodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CeZ Re: faceci są uczuciowi IP: 217.153.179.* 08.11.05, 20:19 Oczywiscie ze tak, facet tez czlowiek. ja osobiscie pamietam ze na niektorych filmach zrobilo mi sie smutno. Nie zapominam tez o tym jak sie uderze w paluszka to oprocz wulgaryzmów ,zakreci sie cos w oczkach! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: faceci są uczuciowi 08.11.05, 22:40 > czy zdaża wam się plakac i w jakich okolicznościach? Kiedy wy nie patrzycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: faceci są uczuciowi IP: 195.69.82.* 08.11.05, 22:58 ostatnio przy "Miedzy pieklem a niebem" (czy jakos tak; z Robinem Williamsem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: faceci są uczuciowi IP: 194.146.248.* 11.11.05, 08:34 A jak wy dziewczyny reagujecie, gdy mężczyzna przy was płacze ? W moim przypadku jest to poważny problem. Zauważyłem, że kobiety potrafią specjalnie oglądać jakiś film, aby sobie popłakać. Dla mężczyzn płacz jest skrajnym okazywaniem uczuć i emocji. Płakałem, gdy umierali moji rodzice i bliscy, płakałem gdy opuszczały mnie kobiety które kochałem. Później mi z tym źle, ale to oczyszcza. Ponieważ jestem bardzo sentymentalny zdaża mi się płakać słysząc piosenki z dziciństwa, a ostatnio na oratorium "Tu Es Petrus" Ale również zdażyło mi się płakać ze szczęścia. Kiedyś nie wierzyłem że to w ogóle możliwe, ale to jest niezwykłe uczucie... Tylko czy można szanować takiego mężczyznę? Dla mnie najważniejsza w życiu jest miłość, uczucie, bliskość drugiej osoby, bez tego tak jak teraz umieram i łzy są upustem rozpaczy. Sam przed sobą się ich wstydzę, ale jest to silniejsze ode mnie. Ale dziewczyny, nie wychowujcie swych synów na zbyt uczuciowych, bo będzie im bardzo źle w życiu. Facet chyba powienien być jednak draniem, któy żuca parnerki i się nie przejmuje. W przeciwnym razie będą cierpieć. A nie wyobrażacie sobie, jak męźczyzna potrafi cierpieć, jeżeli w jego życiu brakuje miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: faceci są uczuciowi 11.11.05, 08:44 ja placze , gdy mi sie zepsoje playstation :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 spojrze na ostatnie 200 lat histori RP chce plakac 11.11.05, 09:00 oczywiscie ale placze zwykle jesli zobacze cos smutnego w telewizji o jakis poszkodowanych przez los ludziach, wystarczy ogladnac jakis film fabularny produkcji polskiej opartej na histori kraju i zaraz chce sie plakac, bo tragizmu w histori Polski jest co nie miara. Raczej nie placze dlatego ze mi jest ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś