Dodaj do ulubionych

bara bara w rajstopkach...

23.11.05, 12:57
no wlasnie. kolezanka twierdzi, ze jej faceta strasznie to podnieca, jak ona
podczas kochania sie zostaje w rajstopkach. wtedy on czuje sie tak, jakby to
byla jej blona dziewicza.. jestem w szoku!kajdanki-ok..pejcz-ok, wibrator-
ok.. przeciez, co kto lubi, prawda? ale seks w rajstopach? czy to ja jestem
jakas straszna dewotka, czy koles (ona to robi, tylko dla niego) jest
troszeczke zboczony? dla pikanterii dodam, ze facet lubi sie przebierac w
damskie ciuszki i ma takowych spora kolekcje..spodniczki mini, staniczki
itp..jestem zdegustowana :(
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:20
      Rajstopy, ble..... sama nazwa mnie odrzuca i ten elastik.... zboczony jakiś,
      kiepski fetysz
    • Gość: dominique24 Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:22
      dlaczego fetysz????Mój mąż uwielbia,jak może mnie wziąć w pończochach....to
      strasznie podnieca;)
      • Gość: figa Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:26
        pończochy tak, ale nie rajstopy! i to w takim celu.....
    • tilda_matilda Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 13:25
      no tak, ja tez nie mam nic przeciwko ponczochom, ale tutaj mowa jest o
      rajstopach!!! nie chce nikogo obrzydzac, ale nie wyobrazam sobie tego materialu
      w srodku!dlatego tez, mnie to tak zszokowalo!
    • czekoladka_84 Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 13:27
      Ludzi mają nawet gorsze zboczenia :)))
      • Gość: figa Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:29
        nie neguję, ale ja pier.... ja bym nie chciała, zeby mi wytkał rajstopę!
        • czekoladka_84 Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 13:30
          Może to taki środek anty-baby :)
          • Gość: fija Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:35
            Jakby nie było niesmaczne.
            Poza tym nie nawidzę rajstop,i jakos źle mi sie kojarzą, hehe....
            A kojarza mi się np. z Celińską z "Pieniadze, to nie wszystko", jak zdejmuje z
            nóżki i zakłada na głowę :)
      • Gość: waldek1610 na przyklad ja IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 26.11.05, 01:47
        czekoladka_84 napisała:

> Ludzi mają nawet gorsze zboczenia :)))
    • Gość: dominique24 Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:44
      a moze tu chodziło o to,że lubi gdy ona jest w rajstopach,jak on się do niej
      dobiera....a potem je ściąga i juz normalnie,faceeci lubia widok kobiet,które
      mają na sobie ładne przexroczyste rajstopki
      • czekoladka_84 Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 13:47
        Przecież jest napisane, że on się czuje jakby błonę dziewiczą przebijał :D
        Masakra po prostu.
    • tilda_matilda Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 13:52
      gdyby przed je sciagal, to nie byloby problemu, ale on wlasnie lubi jak ona ma
      je na sobie caly czas. ulzylo mi baby.. ona mowila o tym z takim luzem..ja bym
      nie mogla, nawet gdyby facet mocno nalegal. i do tego te damskie ciuchy! gdzie
      ona go znalazla???
    • Gość: dominique24 Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:55
      to tragedia jakas,albo prowokacja.....bo ja sobie jakoś tego fizycznie nie
      wyobrażam;)
      • czekoladka_84 Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 13:57
        Słyszałam już kiedyś o czymś takim. Nawet nie wiem czy to "zboczenie" nie ma
        jakiejś naukowej nazwy.
    • tilda_matilda Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 14:23
      zapewniam, ze to nie jest zadna prowokacja.po prostu zrobio mi sie glupio jak o
      tym uslyszalam. w pierwszym momencie pomyslalam, ze to bardzo niesmacze, ale
      potem zaczelam sie zastanawiac, ze moze to ja jestem jakas malo nowoczesna?
      ale nie ma co. koles jest zboczony. i tyle. szkoda mi tylko mojej
      kolezanki..najlepsze jest to, ze ona do tego podchodzi z takim zacieciem.na
      pytanie dlaczego sie na to zgadza, odpowiedziala,ze chce sie od niego jak
      najwiecej nauczyc!? moze po prostu trafil swoj na swojego.. nie wiem..
    • Gość: ja Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:50
      ja znam takiego co on tez je ubiera i nosi....jeszcze od swoich dziewczyn je
      kradnie..to jest zboczenie i fetyszyzm..hmm dziwne ale ludzkie...
    • szekolada_milka Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 14:53
      ktoś mi kiedyś powiedział wszystko dla ludzi... osobiscie nie czuję się
      ponętnie w rajstopach! same nogi może i ciekawie wygladaja ale te kliny i to
      cos w pasie... uwielbiam za to pończochy, te samonośne zakończone koronką. ale
      wydaje mi sie że temu kolesiowi chodzi bardziej o uczucie jakie ma dodatkowo, w
      takim razie polecam dobry seksshop a tam znajdzie specjalnie do tego celu
      przeznaczone przybory (niech poprosi o cos a la rajtuzy:)))
      • tilda_matilda Re: bara bara w rajstopkach... 23.11.05, 14:58
        heh, zaloze sie, ze on ma karte stalego klienta w niejednym seks shopie..ale
        tak jak napisalam, so rzeczy, ktore po prostu nie przechodza i tylko sieja
        zgorszenie..i wlasnie ja rajstopy do takowych zaliczam.ciekawe, czy probowal
        juz ze zwierzetami...okroponosc!
    • Gość: wrzaskun Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 02:11
      no to powiedz mu zeby se skarpete na wawrzona zalozyl co za problem, a co
      powiecie o laskach ktore lubia aby im gwoździami piersi przebijac i okaleczac
      narzady płuciowe zyletkami i igłami? zawsze sie znajdzie ktos kto lubi ból albo
      co trudno nazwac dziewice po przez zastosowanie rajstopy, przeciez to nie
      odzwierciedla tego, no ale widac ma wyobraźnie, w kazdym razie dziwne ze to
      kolezanki o takich rzeczach sobie opowiadaja, dla mnie to jest freakish.
    • Gość: MPDorota Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 25.11.05, 09:13
      Moze daje mu to odczucie jakby bara bara z dziewica?
    • Gość: jujka Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:06
      A moze oni nowy srodek antykoncepcyjny stosuja :))) RAJSTOPY !!!
    • Gość: lopetka Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:26
      Hehe jak można uprawiać sex kiedy kobieta pozostaje w "rajstopkach" no chyba że
      facet zrobi w nich w kroku jakąś dziure,bo inaczej niema bata:)<lol> Chyba
      chodziło Ci o POŃCZOCHY :):) a facet którego podnieca ubieranie się w damskie
      ciuszki jest chyba(a raczej napewno)jakiś lewy:)<lol>
      Pozdrawiam
    • Gość: Kroliczek Re: bara bara w rajstopkach... IP: *.inet-siec.pl 26.11.05, 16:38
      facet ma chyba nie rowno pod sufitem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      musi byc z Nim cos nietak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka