Dodaj do ulubionych

do wszystkich MENÓW

29.12.05, 11:54
to mj drugi wątek:)mam pytanie do wszystkich facetów zarwno tych beszczelnych
jak i uważających się za śmiesznie przyzwoitych,Czasami mi się nudzi i wejdę
sobie na czaterie i rozmawiam z ludzmi, nie rozumiem jednego.Dlaczego tylu
facetów ma kase, mają firmę, żonę ( zwykle Ci od 25-32)i szukają sobie
kochanki za kase.Z nudów udawałam zainteresowaną i nie mogę uwierzyć,że jest
ich aż tylu.Jaka jest różnica między kochanką a żoną ?Wszyscy z ktorymi
rozmawiałam kochają swoje zony, inni mają małe dzieci a jednak siedzą na
czatach erotycznych, jużnie mówięo cyber sex tylko o prawdziwym sponsoringu i
kochanki. Nie uważąam,że kobiet tam nie ma żonatych) no ale zdecydowana
większość to faceci.Wypowiedzcie się kolesie, pewnie większośc z Was jest
tutaj młoda i nie praktykuje takich występków ale co wy o tym sądzicie. Kiedyś
usłyszałam,że faceci mają w genach zdradę, rzeczywiście kochają osoby z
ktorymi są ale potrzebują skoku w bok dla umocnienia się, dla nich sex to sex
a miłośc...no właśnie czy w takim przypadku miłośc istnieje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tymon Re: do wszystkich MENÓW IP: *.pro-internet.pl 29.12.05, 17:07
      Jeżeli z żona moge tylko po Bozemu pobaraszkować bez jakiś urozmaiceń pomimo
      czestych rozmów na ten temat.Z kochanka mogę pójsc na całośc bez jakiegoś
      proszenia błagania i słuchania o "bółu głowy".
      • Gość: ja Re: do wszystkich MENÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.05, 15:42
        hm, ja mam tak samo z narzeczonym. on mi mówi że jestem zboczona, mimo że to co
        lubię nie jest jakoś specjalnie wymyślne ;) on by chciał zawsze tak samo, no i
        musi mieć zawsze kontrolę w łóżku bo inaczej się denerwuje. poza tym za
        krótko.. :( no dobra, wyżaliłam się.
        • ania_188 Re: do wszystkich MENÓW 30.12.05, 15:45
          wspolczuje Ci chyba strasznie go kochasz- bo ja napewno bym sie tak nie meczyla
          • Gość: ja Re: do wszystkich MENÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.05, 15:58
            rzeczywiście bardzo go kocham :) przeczytałam jeszcze raz swój post i
            stwierdziłam że byłam trochę niesprawiedliwa. on się stara, np robi boską
            minetę ;) w ogóle lubię się z nim kochać. co nie zmienia faktu że muszę uważać
            w łóżku żeby go nie przestraszyć ;) no i ten krótki stosunek. jesteśmy razem 3
            lata i stwierdziłam że to chyba taki typ fizjologiczny (30 lat) i nie da się
            nic z tym zrobić.
            • ania_188 Re: do wszystkich MENÓW 30.12.05, 15:59
              hehe a ile trwa ze mowisz "krotko" ????
              • Gość: ja Re: do wszystkich MENÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.05, 16:06
                nie wiem, nie leżę z zegarkiem w ręku ;) ale wiem że jak już zaczyna mi się
                robić naprawdę przyjemnie (czasem wydaje się że już, już będę szczytować) to on
                zazwyczaj kończy. nie mogę okazywać swojego podniecenia (np jęczeć itd) bo
                wtedy on się za bardzo podnieca i kończy. zdarzyło mi się być tak sfrustrowaną
                że nie mogłam się powstrzymać i zaczynałam płakać, co oczywiście sprawia mu
                okropna przykrość i go stresuje. ostatnio wprowadziliśmy dodatkową
                stymulację "po" palcami, ale czasem jemu się nie chce i zasypia a ja zostaję
                sama. być może to mi jest jakoś wyjatkowo trudno osiągnąć orgazm pochwowy i
                jesteśmy po prostu niedopasowani.
                • ania_188 Re: do wszystkich MENÓW 30.12.05, 16:15
                  szkoda:( i szczerze Ci wspolczuje
                  • Gość: stkaaa Re: do wszystkich MENÓW IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:05
                    troszeczQ zboczylysmy z tematow, to jest idelany przyklad jak dziewczyna
                    chlopaka,podziwiam Cie ,co do pytania tyczy sie kolesi.
    • Gość: sKAAAAA Re: do wszystkich MENÓW IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:48
      i gdzie t e meskie wypowiedzi? czyzby wszyscy kolesie siedzieli teraz na czacie ?
    • Gość: niułok Re: do wszystkich MENÓW IP: *.c203.msk.pl 01.01.06, 18:54
      Jaka jest różnica między kochanką a żoną ?
      taka jak między polowaniem, a świniobiciem...

:D
    • Gość: mąż (nie)wierny Re: kochankę nie boli głowa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:39
      kochanka jest zawsze zadbana, odstawiona jak laleczka Barbi, nie marudzi
      ciągle, że wyjeżdża na wczasy tylko 2-5 razy do roku, że fryzjer jej sknocił
      fryzurę, że się jej (żonie) nie chce dzisiaj, że się bardzo zmęczyła siedząc
      pół dnia u fryzjerki albo z psiapsiółkami w kawiarni itp.

poza tym kochanka to owoc zakazany i zazwyczaj młodziutki, słodziutki, mniam,
      mniam :)

pozdrawiam obecne i przyszłe kochanki :)
      • Gość: sata Re: kochankę nie boli głowa, IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:51
        azakazany owoc lepiej smakuje no tak,zem nie wpadla na to
        • Gość: mąż (nie)wierny Re: poza tym utrzymuje związek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:56
          ale nie częściej niż 1-2 zakazane Owoce na rok i nie dłużej niż 1-2 miesiące bo
          się zakazanemu Owocowi w główce przewróci :)
          • Gość: stkaa Re: poza tym utrzymuje związek, IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 22:28
            ale czy kazdy facet musi skosztowac takiego owoca?
            • Gość: mąż (nie)wierny Re: nie każdy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:21
              jedynie ten prawdziwy i ten, którego na to stać finansowo :)
      • Gość: ja Re: kochankę nie boli głowa, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.06, 13:30
        "kochanka jest zawsze zadbana, odstawiona jak laleczka Barbi,"
        nieprawda
        • Gość: mąż (nie)wierny Re: bzdury ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:37
          jak nie jest zadbana to takową skreślam z listy :)
    • Gość: xxx Re: do wszystkich MENÓW IP: *.fpb.agh.edu.pl 03.01.06, 10:12
      kolesie-jestescie pojeb.........
    • Gość: Paati Re: do wszystkich MENÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:12
      I dlatego żeby nas nie zdradzali musimy być dla nich zarówno ich kochanymi
      kobietami i kochankami,2w1:) I wszyscy będą zadowoleni,oni i my:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka