gwiazdka1888 06.01.06, 13:09 czy dobrze zrozumialam z twojego poprzedniego wątku ze masz zamiar wyjsc za mąż>masz 18 lat i juz chcesz?? brrr niedorzecznosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka1888 Re: apsik87 06.01.06, 13:20 a rodzice dali juz wam blogoslawienstwo//??? Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: apsik87 06.01.06, 13:25 rodzice nie wiedza ze od lat uprawia sex oralny i daje rady w internecie jak polykac :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: apsik87 06.01.06, 14:03 to na razie ZARĘCZYNY!!!!!!!!!!!!!!! nie zyjemy juz w czasach gdzie MUSOWO 3 MIESIĄCE PO ZARECZYNACH - ŚLUB! teraz zareczyny traktuje sie inaczej :) wyluzujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1888 Re: apsik87 06.01.06, 14:14 ale nia majac 18 lat............wybacz....ja mam prawie 20 i mysle o studiach Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: apsik87 06.01.06, 14:17 ja zareczalam sie mając 21 lat :) a niech sie zarecza... to jeszcze nie slub! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: apsik87 IP: *.telpol.net.pl 06.01.06, 14:23 a co cie to obchodzi? Raczej cie na slub niezaprosi wiec sie odczep od niej... neich sie zarecz ai bierze ślub nawet jutro... jak kogoś kocha z wzajemnosci ai jets pewna ze chce przezyc z nim zycie to sie odwal i nieczepiaj, jej sprawa... niebedziesz jej zycia ustawiac... proste... i to ze sie w to wtracasz to jest NIEDORZECZNOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: apsik87 06.01.06, 14:43 a skad wiesz ze kocha z wzajemnoscia? w przedszkolu tez kochaja z wzajemnoscia :) a kto sie wtraca w zycie? najpierw chyba szanowna apsik obwieszcza to wszem i wobec, rezygnujac z prywatnosci wiec o ci Ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1888 Re: apsik87 06.01.06, 14:55 nawet gdyby mnie zaprosila to bym sie nie skusila.. wow wielka milość, co ona moze o niej wiedzic majac 18 lat, za rok chlopak jej sie znudzi, pozna nowego, i co?? koniec wielkiej milości...fasynujce.. a ona mysli o ślubie...hahahahahhahahaaahhhhahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska Re: apsik87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:12 Ludzie przesadzacie. jej sprawa jej zycie.Nikt poza nia nie wie jak jest.Nie mamy prawa mowic czy dobrze robi czy zle bo to tylko i wylacznie jej zycie. gwiazdka1888 napisała: > nawet gdyby mnie zaprosila to bym sie nie skusila.. > > > wow wielka milość, co ona moze o niej wiedzic majac 18 lat, za rok chlopak jej > sie znudzi, pozna nowego, i co?? koniec wielkiej milości...fasynujce.. > a ona mysli o ślubie...hahahahahhahahaaahhhhahhaha Przesadzasz.Naprawde. Zdarza,ze osoba majaca 18 lat bardzo duzo wie o zyciu,serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: apsik87 IP: *.telpol.net.pl 06.01.06, 20:33 Mati - w przedszkolu rzadko kochaja z wzajemnoscia- no chyba ze kolega niewie co to jest miłość... Gwaiazda ty chyab przeginasz... znam 3 małżeństwa które sie poznały w wieku 17- 19 lkat i do dzis tworza udane zwiazki i swietne rodziny... dalej... neimasz pojecia co ona czuje i co on... niemasz pojecia czy to miłość A jeszcze dalej to do jasnej cholery kto ci dał prawo zeby móic co ona przezyła majac te 18 lat... sa ludzie któryz w wieku 18 lat maja za soba wiecej przezyc niz niktórzy 25 latkowie... at o ze dopasowujesz doświadczenia i przeżycia, konkretnie ich ilość do wieku- swiadczysz tym o swojej nidojrzałości... Tyle mam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pprety Re: apsik87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:02 Gość portalu: smak.moich.ust napisał(a): > majac te 18 lat... sa ludzie któryz w wieku 18 lat maja za soba wiecej przezyc Chyba jedynie erotycznych przerzyć Mając 18 lat to nasze prababki wychodziły za mąż, a w dzisiejszych czasach... hmm...świat się zmiena, no chyba że ktoś ma powód taki jak ciąża z przypadku to wówczas rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: apsik87 06.01.06, 20:27 wydaje mis ie ze twoj list powstal z zazdrosci ewentualnie z jakis kompleksow.dzieki z amile lowa tym ktorzy odparli zarzuty.otorz juz jestme zareczona:)moj facet totalnie zaskoczyl mnie momnetem.bylismy w swietnej restauracji pyszna kolacja i ten moment .ciemnosc w oczach:)jestem szczesliwa.wiem ze to wlasnie ten.zlama wielu facetow ale zaden nie przykół mojej uwagi na tyle abym go mogla pokocha ci nie sadze zeby tak juz bylo.chocby z tego wzgledu ze z moim narzeczonym laczy mnie wiel wspolnych spraw i chwil.wydaje mi sei ze nie musze licytowac sie z tym ile wiem o zyciu bo tak robia tylko ci co naprawde nie maja o nim pojecia.narazie jestem szczesliwa i mam nadzieje ze nikt mi tego nie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: apsik87 06.01.06, 20:41 też mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa nadzieję, że zaczniesz pisać bez błędów już straciłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: apsik87 IP: *.smstv.pl 06.01.06, 22:13 przepraszam.wyplace wam odszkodowania za nerwy:P Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: apsik87 06.01.06, 22:51 a rodzice wiedza?:) tylko nie zapomnij napisac o waszym rozstaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: apsik87 06.01.06, 22:54 jestem optymista polubilem perypetie apsika tak jak telenowele i mam nadzieje ze sie nie zawiode:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: apsik87 06.01.06, 22:59 W odcinku 1234 będzie Apsik, pan Apsikowy i małe Apsiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojczym_apsika Re: apsik87 IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 06.01.06, 23:46 czy polknelas bedac pod stolem tak jak cie uczylem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: apsik87 IP: 195.69.82.* 07.01.06, 01:45 Kompleksy to TY masz, dziecko przenajswietsze. Odpowiedz Link Zgłoś