sexy9 10.01.06, 13:26 przy jakiej piosence uprawialiscie wasz pierwszy raz? odpowiadając na własne pytanie: ja to robiłam pierwszy raz przy piosence "You're not alone" od ATB A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eve Re: Pierwszy raz IP: *.pronet.lublin.pl 10.01.06, 13:45 mielismy wtedy duzo romantycznych piosenek w winampie, ale w TYM momencie akurat byla pisenka "My first night with you"(Mya)....do tej pory ciesze sie z tego fajnego zbiegu okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Pierwszy raz IP: 198.36.86.* 10.01.06, 14:32 Marsz Bethowena Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Pierwszy raz 10.01.06, 20:32 limp bizkit "no sex" a przy drugim pierwszym razie slipknot "people=shit" :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Pierwszy raz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.01.06, 23:43 nie pamietam:/... z wrazenia ogłuchlam;) Odpowiedz Link Zgłoś
friend21 Re: Pierwszy raz 11.01.06, 00:01 sluchalismy siebie nawzajem, naszych oddechow... bylo pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: Pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:23 apocaliptyca- w trakcice sluchania plyt -"inquisiton symphony" i "reflections" niesmowite, slysze gdzies 'conclusion' , ktos zrzedzi , ze taki smęt , ze zasnac mozna, a dla mnie to przypomnienie bezsennej, mozna by rzec, nocy jak wiem , ze noc spedze z chlopakiem, nie zapoominam o plytach z muzyka instrumentalna, zna ktos moze the doors wg skrzypiec N.kennediego? polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś