Dodaj do ulubionych

co mam zrobic ?????????????

27.01.06, 14:17
Nie wiem co mam zrobic ?? Jestem z chlopakiem ponad 2 lata. Jest super ale
nie dawno poajwil sie ktos. Chlopak ten jest w moim wieku i nasz znajomosc
nabiera dziwny obrot. Jak rozmawiamyto zasze sa jakies podteksty. Ja widze ze
nie traktuje jzu go jak zwyklego kolege, ale tak naprawde to nic sie nie
dzieje. Na moim obecnym chlopaku bardzo mi zalezy, ale ten ma cos w sobie co
mnie do niego bardzo ciagnie. Jeszcze ide za niedlugo na impreze ze
znajmomymi i dowiedzialam sie ze on tez tam bedzie. Nie chce ryzykowac moje
zwiazku, ale on ma cos w sobie. Pisze mi ze podobam mu sie, ewidentnie ze mna
flirtuje. Jak powiedzialabym ze mi sie to nie pododba to bym sklamala. Nie
wiem co mam robic. Zakonczyc to i zapomniec czy moze..... ale czy wtarto
podejmowac takia decyzje dla chwili uniesienia ?? prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziunia Re: co mam zrobic ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:39
      Kasiu! Kiedyś znalazłam się w podobnej sytuacji do twojej. To było 5 lat temu.
      Byłam wtedy ze swoim facetem trochę ponad rok i nagle pojawił się pewien
      chłopak, który podobnie jak ten twój znjomy zamieszał mi w głowie. Byłam bliska
      zrobienia największej głupoty w życiu, naszczęscie w ostatniej chwili się
      powswtrzymałam, pomyślałam, że naprawde nie warto ryzykowac czegoś pięknego dla
      chwili przyjemności. Przeciez nawet nie wiesz co ten znajomy myśli o tobie,
      może poprostu chce się zabawić. W tym roku mija 6 lat odkąd jestem szczęśliwa.
      nie wart nic psuć na siłe.
      • Gość: szyszka Re: co mam zrobic ????????????? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.01.06, 15:26
        mysleeeeeeeee ze nie stało sie nicccccccc
        pozniej gdzies widziałem ja, znowu była z innym, szarpał ja krzyczał cos,
        uciekła do windyyyyyyy.......
        a teraz jestem tu, ludzi tłum, mysli jakies dziwne...
        mysleeeee ze nieeee stałooo sie nicccccccc...niccccccccc
    • Gość: mala Re: co mam zrobic ????????????? IP: *.run.pl / *.run.pl 28.01.06, 03:50
      nikt ci nie powie co robic. ja tez bylam w takeij sytuacji. bylam z facetam 1,5
      roku i nagle pojawil sie On. i jestem Jego zona juz od 2 lat, a tamten
      poprzedni juz dawno poszedl w niepamiec.
      • Gość: wiadomo_kto Re: co mam zrobic ????????????? IP: 217.153.136.* 28.01.06, 08:46
        masz racje, wszystko sie moze zdazyc :P wkoncu facet tez moze spotkac jakas na
        swojej drodze i byc w takiej samej sytuacji, poki mloda jestes to sprawdzaj az
        trafisz na tego wlasciwego
        • Gość: silwia Re: co mam zrobic ????????????? IP: *.ipt.aol.com 28.01.06, 11:36
          jestem w takiej samej sytuacji co ty. z moim chlopakiem jestem juz 1,5 roku.
          rok temu, to znaczy bylam z moim chlopakiem juz pol roku, poznalam JEGO. i od
          roku nie wychodzi mi z glowy... nie, nie bylo nic miedzy nami (jeszcze?) ale
          nie wiem co zrobic. Moje serce jest za moim chlopakiem, planujemy wspolna
          przyszlosc itd. ale TEN pojawia sie co jakis czas w moim zyciu: czy to napisze
          smsa, czy spotkamy sie przypadkiem na ulicy i idziemy na kawke i flirtujemy
          itp. cos ciagnie mnie do NIEGO ale nie na tyle zebym mogla rzucic mojego
          chlopaka. a ze nie spalam z tamtym ani nic, nie mam wyrzutow sumienia ale
          nieraz zastanawiam sie czy nie rzucic mojego i zaczac cos z tamtym, do ktorego
          mnie tak ciagnie - wiem, ze on tylko na to czeka. ale chyba rozsadek mnie
          powstrzymuje. kocham mojego chlopaka iwiem ze on mnie tez ale on jest w
          niektorych kwestiach bardzo egoistyczny i to mi przeszkadza, nie da sie z nim
          na niektore tematy rozmawiac, ale to temat na innym watek. natomiast TEN drugi
          jest otwarty, chetnie mnie slucha, moich problemow i nigdy nie odmowilby bo nie
          ma czasu dla mnie... ach juz sama nie wiem. moze czas mi problem rozwiaze. co
          ma byc to bedzie. moze wydarzy sie cos, co mi uzmyslowi kto naprawde za mna
          jest...
    • Gość: ak1986 Re: co mam zrobic ????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.06, 16:16
      kasiu, mam bardzo podobną sytuacje... i to normalne ze podoba ci sie ze on z
      toba flirtuje, okazuje ci zainteresowanie:)ale jak to ktos kiedys powiedzial
      wierność to postanowienie, a nie uczucie. jezeli zalezy ci na twoim chlopaku to
      nie rozmyslaj o tym drugim. poprostu nie i tyle! jezeli jest ci ciezko, to
      zerwij z nim kontakt. a na impreze zabierz chłopaka o ile jest to możliwe.
      aha... a to ze ma cos w sobie moze byc złudzeniem... np studiujecie to samo,
      chodzicie na te same zajecia, pracujecie razem? moze to jest "to cos" co
      odroznia go od twojego chlopaka...
    • Gość: uskiu Re: co mam zrobic ????????????? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 28.01.06, 22:26
      NIE WARTO!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka