amel.ka 07.03.06, 19:26 jak mają na imię wasze zwierzaki, bo wlasnie zastanawiam sie jak nazwac moją czarną kotkę, dzieki za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniaaaaaa20 Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:30 Mam Dwa bokser suke i pas i sie wabią Pit i Gine (Dżini) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulkaN Re: imiona zwierzaków IP: 213.76.179.* 09.03.06, 09:10 a ja mam dalmatyńczyka, wabi się Lara i królika - Kitek Odpowiedz Link Zgłoś
karolka2607 Re: imiona zwierzaków 15.03.06, 19:49 mam brazowego labradorka wabi sie choco (czoko)ale dla czarnego kotka proponuje moze...Cafe??? Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: imiona zwierzaków 07.03.06, 19:30 po co ci kociak jak przeciez ptasia grypa panuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euralka Re: imiona zwierzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:33 ja mam czarna kotke i nazywa sie Ramona (ramusia):D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rivvana Re: imiona zwierzaków 07.03.06, 20:02 mam pieska spaniela bretońskiego, wabi się Sati(moja kochana Satusia, Satka, czasem mówię na nia Satken, nochala, Sasia, Satunia, Sasiunia)ubóstwiam ją , jej najwierniejszym przyacielem, jak mam zły humor, patrzy na mnie tymi oczyma...wszystko przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
amel.ka Re: imiona zwierzaków 07.03.06, 20:15 wow, ile okreslen na jednego pieska, chyba rzeczywiscie masz swira na jej punkcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rivvana Re: imiona zwierzaków 07.03.06, 21:03 uwierz mi ma takie oczy ze potrafi każdego rozbroić nimi, szkoda, że nie moge jej pokazać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss_Monroe Re: imiona zwierzaków IP: 83.238.232.* 07.03.06, 21:35 Hehe no ja też mam czarną kotkę,, nazywa się tak pospolicie ze aż oryginalnie ;) Tośka vel Baton :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: imiona zwierzaków IP: *.brzezno.univ.gda.pl 07.03.06, 22:26 ja mam kotke o imieniu Frania :) czasem jak mnie zeźli wołam Franca.Też fajnie:) PS to po mojej prababci (Franciszka)...hmmm i pradziadku (Franek).. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: imiona zwierzaków 08.03.06, 00:03 moja ciocia swoją szczurzyce nazwała pieszczotliwie- Zdzira;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewk@ Re: imiona zwierzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:56 ja mam w domu małą yorczyce Lucy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Bezunia 08.03.06, 00:01 Moja suczka, ma na imie Beza, bo jest słodka, jak ją dostaliśmy była mała czarną puchatą kuleczką... wpływ na wybór imienia miało też jej łakomstwo na słodyczę:)była wtedy wielkości swojego łabka obecnie. Małe jest piękna, nadal jest puchatą kuleczką, ale większą i ma troche siwizny. Gdyby nie dziamotała tak strasznie, byłaby najukochańszym psem na świecie i w dotaku jest cnotliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
maczen Re: imiona zwierzaków 08.03.06, 11:59 moja "psa" wabi sie Tasza.czasami nazywamy ją Gudłajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: imiona zwierzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:14 Miśka, Miszelka, MIś, Niedźwiedź, Niedźwiadka, Niedźwiedzica :0 Pospolita suczka kundelek mały i czarny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierzatka Re: imiona zwierzaków IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.03.06, 12:26 ja mam w domu caly zwierzyniec i sie wabia: Misiek (pies), Azor (popularnie, pies), Sonia (pies), Nero (pies) i koty: Kropka, Lalus i Borysek :-) Jeszcze mialam kiedys pudelka Kame. Coz jak sie mieszka na wsi, to ma sie tych przyjaciol... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:25 Ja mam dwa pieski-suczka Doda (:P) i pies Nestor.A poza tym dwie świnki morskie Mycha i Zetka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epox123 Re: imiona zwierzaków IP: *.sti.net.pl 08.03.06, 13:29 królik-Trusia(mówimy do niej pani Trusiowska :) ) świnka morska(samczyk) Grubas pies (suczka) Diana,ale teraz juz reaguje na Ruda :) pies (suczka) Korii,ale reaguje też na Kornik,pikuś,fafik :) Odpowiedz Link Zgłoś
elmoska Re: imiona zwierzaków 08.03.06, 13:29 moja kotka miala na imie Pussy,kot Lizak,zolwie Pako i Fantazja Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: imiona zwierzaków 08.03.06, 17:05 kotka:Paskuda(ze wzgledu najej oblesne ale jakze cudne umaszczenie) kot:Gato(pieszczotliwie Gacio, Gacie, Gaciasty) i 2 kot Rudger(Ruru ,Rudgerek, Runciak:) pies:Borsuk(uymaszczenie takie jak maja borsuki) i jakmnik dlugowlosy :Kapeć bno lubi nosic kapcie:) czasami tez nazywany jest Kapciakiem albo Dziabągiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jess Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:11 moja znajoma nazwała swoją kotke - ścierka ;) bo wyciera wszystkie kurza wchodząc wszedzie :D ja gdybym miala suczke lub kotke nazwałabym ją Prada :) Odpowiedz Link Zgłoś
say.go.cici Re: imiona zwierzaków 09.03.06, 09:24 moja suczka ---> Figa :) i chomik---> BuBu :D (mój mężczyzna go tak nazwal:) Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: imiona zwierzaków 09.03.06, 23:04 Nie żyjące już świnki morskie - Zuzia, Sara.< Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: imiona zwierzaków 10.03.06, 12:56 Kotka-MISIA Zmarly chomik-ZIUTEK,ale ja lubialam to imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: imiona zwierzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:16 jedna sunia-Molina-Moli,najczesciej Molcia; druga Koko-kokoszka,kokoszynska a kicia Bianka bo biala-biana,bianella albo bianczysko jak drapie kanapy:) Koty mamy to Gordon i Lucjan-Lucek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodwald Re: imiona zwierzaków IP: 213.77.29.* 10.03.06, 13:50 MAM 2: AFAŁKEN i AFAŁKIS: www.dwochtakich.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rozaniec1 Re: imiona zwierzaków 10.03.06, 13:53 Labrador- Kluska. ale wołamy na nią puciek, kluszczyl, opasły sierściuch, puć, spaślak, słodziak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: imiona zwierzaków IP: 212.33.64.* 10.03.06, 14:31 gucio a jak zeźli to szmata i worek na żałądek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: imiona zwierzaków IP: 212.33.64.* 10.03.06, 14:34 żołądek :) jak miałem większego psa to był mućka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: imiona zwierzaków IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 11.03.06, 08:54 Świnka morska Misia i krab tęczowy Pierożek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynolog Mój pies wabi się Balcerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:56 i pasuje do niego, bo kradnie cukierki ze stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:01 wiesz tez mam czarna kotke całą czarna bez zadneo białego kłaczka jest sliczna pewnie jak Twoja i ma na imie Nansy to imie bohaterki z horroru wasa cravena:) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadadama Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:49 obecny pies- czarny sznaucer olbrzym - Imbir (musialo być na I), poprzedni taki sam- Radar Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: imiona zwierzaków 11.03.06, 13:05 Psy - Bakcyl, Borys, Bruno (męskie imiona muszą być na B), Diana Króliki: pani Królisiewicz i Pasztet (parka), Złotka i Pikolas (druga parka) Koty - Gusia (miał być Bogusz , ale okazał się babą), Mały Stary Kot ( to wymyśliła moja córeczka, bo kot mimo ponad roku ciągle wisiał przy cycku u swojej mamusi-Gusi) aha, na Bakcyla pani weterynarz notorycznie mówi Zarazek albo Bakteria, jak jej się przypomni że miało być na B :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:12 mam psa sznaucera olbrzymniego nazywa sie BIKERS i suczke Yorka nazywa sie MEGI Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-e-k Re: imiona zwierzaków 11.03.06, 18:34 mój koffany psiak - nietypowa mieszanka rotweillera wabi się Pagaj ;] żółwiki: kamil, maja i malina nieżyjące zwierzaki ;[ - suczka Psotka, chomik Tuptuś, myszka japońska - Zbirka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: imiona zwierzaków IP: *.net24.prv / 195.136.145.* 15.03.06, 10:13 A ja mam suczkę o imieniu Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I{amila Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:24 a ja mam dwa bure kotki duzy to picioszek a mały to pinio :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: imiona zwierzaków IP: *.range86-140.btcentralplus.com 15.03.06, 10:26 moja psiunia wabi sie PEGI:) i bardzo ja kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1983 Re: imiona zwierzaków 15.03.06, 12:11 Pisząc hronologicznie:)Zólw,którego dostalam na 7 urodziny,a do dzisiaj nie znam do konca jego płci to Nikuś,czarna kotka przybłęda to Kitula,koń z odsysku to Stasia,a wakacyjna kunelkowojamnikowata znajda to Maja(moje kochane serduszko:) Pozdarwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:17 moja yoreczka-MEGI i sznaucer olbrzymi BIKERS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla_1985 Re: imiona zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:22 A moja kotka ma na imię Coco <koko> :P Odpowiedz Link Zgłoś
reese18 Re: imiona zwierzaków 15.03.06, 17:26 Ja mam rotweilerke wabi się "Cisa", dwie kotki "Misia i Kropka",szczurka "Pysio" dalej nie bede pisać co mam . . . :) Odpowiedz Link Zgłoś