am55 10.03.06, 11:48 Tak sobie czytam różne posty i zastanawiam się dlaczego nigdzie nikt nie ma problemów z depilacją np.miejsc intymnych czy problem powróci razem z wiosną a może już nikomu włoski nie będą przeszkadzać,jak myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libertine21 Re: depilacja-tiepier nie nada????? 10.03.06, 12:00 a kto chodzi w bikini po sniegu? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfan Re: depilacja-tiepier nie nada????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:02 Eskimoski ! U nich w sierpniu plaże calutkie w bieli a poopalać każda się lubi :) Ja osobiście lubię widok owłosionego kobiecego wzgórka. Nie lubię wygolonego - nie podnieca mnie w ogole, wręcz przeciwnie. Martwi mnie jedynie użyte w tytule słowo "nada". Czasy rezimów (miejmy nadzieję) szcześliwie juz mineły i "tjepier nićjewo nie nada" - nawet golić cipki. Choć niektorzy, jak widać, nie moga zyc w świecie pozbawionym nakazów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss sauron Re: depilacja-tiepier nie nada????? IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.03.06, 14:11 nieprawda; niedawno byl tu taki post; zajrzyj tez na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24024 Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: depilacja-tiepier nie nada????? 10.03.06, 23:20 a ja tam przez cały rok nic nie mam:PP:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mpingo Re: depilacja-tiepier nie nada????? 11.03.06, 00:05 A to nieładnie. Na wiosnę, wiosenkę przydałyby się przebiśniegi, nowalijki :) Odpowiedz Link Zgłoś