Dodaj do ulubionych

wszyscy sie odchudzaja!!!

24.03.06, 12:58
...a moze jest ktos kto chcialby przytyc???
Obserwuj wątek
    • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:02
      NA WIOSNE CHYBA RACZEJ NIE ;-D
    • elmoska Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:13
      to tyle zbednego tluszczu wam przybylo.Trzeba dbac o siebie calym rokiem:))
      • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:19
        wam? a co to statystyki?
      • elmoska Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:20
        nie ale nie rozumiem odchudzamy sie na wiosne:/
        • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:22
          wiosna czyli zrobic cos nowego swiezego innego
          • elmoska Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:25
            Zima. Trzeba nabrac troszke ciala bym nie marzla?
            • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:32
              :)
              nie dziw im się. Ich cykl pór roku bardzo szczegółowo określany jest
              materiałami z gazet dla "kobiet sukcesu"
              a tam królują pewnie artykuły o urozmaicaniu życia erotycznego, piercingu i
              odchudzaniu :)
              • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:48
                CZYZBY SIE ODZYWAL W TOBIE MESKI SZOWINIZM URAZONE SERDUSZKO MESKIE CIERPI OJ
                CIERPI WIDZE ZE MASZ ZAL DO ZENSKIEGO GRONA KOBIET KTORE WIEDZA CZEGO CHCA W ZYCIU
                • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:50
                  moja droga libertyne21

Ty nie wiesz czego chcesz w życiu bez otworzenia swojego magazynu z poradami :)
                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:52
                    A TY NIBY WIESZ CO CHCA INNI?CIEKAWE SPOSTRZEZENIE
                    • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:53
                      jak zwykle nie rozumiesz:)
                      wystarczy mi, że wiem czego ja chcę

ps. lubisz J. Deppa?
                      • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:59
                        TAAAAK TY CHCESZ NIC INNEGO JAK DOWARTOSCIOWANIA SIE KRYTYKA INNYCH CIEKAWE CZY
                        KTOS CIE TAK LUBI PROCZ MONITORA I KLAWIATURY
                        • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:03
                          Ty tutaj z nas Dwojga najwięcej obrzucasz obelgami innych :)
                          najchcetniej chyba uzywany zwrot to "pusta laska" :)
                          Ciebie nie lubi nawet klawiatura :)
                          to widać po CAPS LOCK-u :)
                          • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:08
                            z was dwojga? no tak mamy do czynienia z obojniakiem a ty nie rzucasz obelgami
                            sam zaczynasz wiec o co te gupie sugestie
                            • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:10
                              przepraszam
                              obawiam się, że nie złapałem wątku tej wypowiedzi :)
                              postaw na interpunkcję :)

PS. Dwojga oznacza Ciebie i mnie
                              • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:11
                                ty za cos przepraszasz pierwszy objaw ludzkiego zachowania
                                P.S dobrze sie czujesz?
                                • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:13
                                  tak lubisz ten film ?
                                  ile masz lat ciociu dobra rado ?
                                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:16
                                    napewno tryskasz teras taktem ze kobiet nie pyta sie o wiek.
                                    • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:19
                                      to slang z Twojego podwórka ? :)
                                      Ty nie wiesz co to takt ( no chyba, że pisali coś o tym w Cosmo )
                                      więc nie ma obawy :)
                                      • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:22
                                        zawstydzilo sie biedactwo uuuu
                                        • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:24
                                          nie nadążam za Twoją logiką
                                          a właściwie jej brakiem
                                          czym się miałem zawstydzić?
                                          i po czym wnioskujesz, że się zawstydziłem ?
                                          • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:28
                                            pomysl to nie boli..
                                            • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:31
                                              moze spytamy kogoś czy gdzies tu się zawstydziłem ? :)
                                              ja tego nie widzę
                                              ale Ty jesteś bezbłędna :)
                                              wszak rozwalasz wszystkie konkursy i krzyżówki w filipince :))))
                                              • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:34
                                                o boze jak ty cierpisz na brak prasy
                                                • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:35
                                                  ale co z tym filmem
                                                  libertine
                                                  ogladalas 6 razy ? :)
            • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:34
              A co to ma do tego zima? wiosna to czas zmian kazda z nas chce sie zmienic
              wewnetrznie i zewnetrznie czy to takie dziwne?
              • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:37
                nie chodzi o zmiany tal w ogóle
                tylko o to że każda chce zmieniac dokladnie to samo :)
                to o czym pisali w ostatnim numerze .... :)
                więc nowa dieta
                nowe gadżety w sypialni
                bezmyślne kopie porad magazynowych
                • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:39
                  BEZMYSLNE JEST TWOJE PIEPRZENIE GLUPOT I NIC Z SENSEM TYLKO IRONIA
                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:43
                    a juz myślałem, że coś do Ciebie dociera :(
                    a tu klops
                    nie możesz przebić się poza poziom porad sercowych z Glamour :)
                    swoją drogą jak wielkie mniemanie o sobie może mieć osoba taka jak Ty :)
                    • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:44
                      TO JUZ WSZYSTKO?
                      DZIEKUJEMY PANU
                      • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:47
                        nie mów za innych
                        z tego co wiem
                        mają z tego ubaw po pachy :)
                        czytając jak libertine21 - ciocia dobra rada na forum traci samokontrole
                        jak krzyczy i wymyśla stając sie najwiekszym tu pustakiem ( to z Twojego
                        słownictwa, ale dobrze oddaje Twoj charakter :) )
                        • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:49
                          Z TEGO CO WIESZ TO JESTES IDIOTA Z MALYM ILORAZEM INTELIGENCJI WIEC JAKIES
                          PYTANIA JESZCZE
                          • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:52
                            nie zadałem Ci żadnego pytania
                            bo nie sądzę, że jesteś w stanie odpowiedzieć na jakiekolwiek
                            no może z wyjątkiem psychotestu Cosmo :)
                            • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:55
                              HAHA KAZDEGO MIERZYSZ SWOJA MIARA NIC INNEGO JUZ NIE MASZ DO WYMYSLENIA PROCZ
                              KRYTYKI?
                              • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:58
                                wydawało mi się że w krytyce przoduje libertine21 :)
                                ale prawda, zapomnialem
                                ona tyklo wysyła pozytywne wibracje , nazywając wszystkich rozmówców
                                pustakiami :)
                                to taka forma komplementu zapewne jest :)
                                • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:05
                                  powtarzasz sie zauwazyles? a moze czas wytrzec szkielka?
                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:07
                                    bo powtarzanie jest zarezerwowane dla Ciebie :)
                                    ale co z tym Deppem ?
                                    nie leży Ci to pytanie ?:)
                                    • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:10
                                      hahaha a to dobre
                                      • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:11
                                        ale co jest dobre ciociu ?
                                        • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:23
                                          twoje glupie teksty niewiedziales? no coz bycie nieswiadomym ciezka sprawa
                                          • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:31
                                            moje teksty
                                            w przeciwieństwie do Twoich są dobre :)
                                            • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:32
                                              chyba jednak sie milisz heh
                                              • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:33
                                                co to za onomatopeje ?
                                                heh ohh
                                                uuuu
                                                eeee
                                                język małpoludów ?:)
                                                czy tak piszą w Twoim Stylu ?
                                                • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:35
                                                  widze ze mam doczynienia z totalnym sztywniakiem nie potrafisz wyluzowac czy w
                                                  kaftanie siedzisz
                                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:37
                                                    AAAAAAAAA
                                                    więc w ten sposób się luzujesz :)
                                                    no tak
                                                    to wyjaśnia sprawe :)
                                                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:43
                                                    wiec mamy do czynienia z dziećkiem moze do gimnazjum juz czas
                                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:53
                                                    wyjaśnij wszystkim jak Twoje zwoje mózgowe wpadły na taki koncept ? :)
                                                    ten o gimnazjum
                                                    co Cie na to naprowadziło >?
                                                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:43
                                                    a ty masz cos jeszcze w mozgu? czy tylko mozgojada i umiera z glodu buu
                                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:44
                                                    beeeee
                                                    :)
                                                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:48
                                                    potwierdziles uuu ciezko z toba
                                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:49
                                                    beeee

ja tylko staram sie dorównać Twojemu wyluzowaniu :)
                                                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:50
                                                    i z trudem ciezkim ci to wychodzi kiepski jestes mezczyzna
                                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:50
                                                    kukudak
                                                    a ja owszem
                                                    a ja tak...
                                                  • libertine21 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:52
                                                    i tak jestes skonczony the end...................................
                                                  • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 16:00
                                                    o matko
                                                    chyba mi nie grozisz? :)
                                                  • Gość: Lacomia Re: wszyscy sie odchudzaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:48
                                                    wtrącę się tak na chwilkę bo nie mogłam sie powstrzymać ale mam polewke z was
                                                    niezłą:)oboje nie dajecie za wygraną ale kto się czubi ten się lubi..czekam na
                                                    ciąg dalszy :))fajnie się was czyta;)te sarkazmy,ironie mrrrrr
                        • kwiatuuu Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 13:51
                          Czy czasami Libertine nie jest siostrą Edyty G.???
    • niebieskooki-aniolek Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:55
      Ja bym bardzo chciała przytyć ale nie mogę :( i co mam zrobić? :( bo jedzenie
      jakoś nie pomaga:(
      • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 14:55
        a dużo jesz?
        • niebieskooki-aniolek Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:18
          Jem normalne porcje, zawsze śniadanie, obiad, kolacja i jeszcze w między
          czasie. Jem dosłownie wszystko, nie ograniczam się ze słodyczami czy potrawami
          wysokokalorycznymi. Jem na co mam ochotę a i tak nic z tego :( waga jaka była
          taka jest :(
          • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:19
            a jaka jest ?
            o ile wolno zapytać ?
            • niebieskooki-aniolek Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 15:25
              54kg przy 176cm wzrostu... ech :(
              • mati29 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 16:20
                nie tak mało :)
    • Gość: Srubka_87 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:04
      ja chce przytyc ;( i nie daje rady ;( ale bardzo sie staram :D
      • Gość: Kasiek.... Re: wszyscy sie odchudzaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:38
        kochane dziewczynki.... a nie lepiej kochac siebie sama taka jaka sie jest???
        gruba czy chuda...czy to az tak wazne????? Ta polska mentalnosc czasem mnie
        dobija, nie wazne jak wygladasz, wazne jest to, co masz w glowie, i to co
        myslisz:):)
        zrozumcie to, i pogodzcie sie z tym, to chyba najlepsze wyjscie z calej
        sytuacji:):) i wbrew pozorom nie takie trudne:):)
        a z tego, ze mozecie jesc i nie tyc- tylko sie cieszyc... ja tak nie mam:/ ,
        ale ie mam zamiaru zostac zjadaczem salaty:):)
        • cienmotyla Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 24.03.06, 21:33
          ja sie odchudzam tylko dlategoze sie wtedy lepiej czuje...
          ja siebie akceptuje ale jedzcze wieksza radoche przynosi mi fakt ze w dodatku
          cwicze i trzymam forme:)
          • Gość: Kuba Forum Odchudzanie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:18
            Witam !

Przeczytałem ten wątek i chciałem zaprosić wszystkie osoby, które walczą ze
            zbędnymi kilogramami, podzielić się wszystkimi problemami związanymi z
            odchudzaniem na specjalnie po to stworzone forum.

www.chudniemy.fora.pl

Może będzie komuś łatwiej z tym walczyć będąc wśród ludzi mających ten sam
            problem.

Z góry sorrki jeżeli kogoś uraziła reklama :)

Pozdrawiam
    • agni82 Re: wszyscy sie odchudzaja!!! 06.06.06, 19:38
      nie chce przytyć nie chce również się odchudzać!! jest mi dobrze tak jak
      jest :D i nie zamierzam tego zmieniać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka