msdynamite87 27.03.06, 16:44 błagam czy ktos wie jak moge sprawdzic ile mam na koncie? ja od dzis mam telefonik z plus gsm i kompletnie sie polapac nie moge ...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: netti18 Re: Sprawdzanie stanu konta w plus gsm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:58 *100# sprawdzanie stanu konta *121# sprawdzanie dostepnych pakietów Odpowiedz Link Zgłoś
msdynamite87 Re: Sprawdzanie stanu konta w plus gsm 27.03.06, 17:15 dizeki wielkie a jak to zrobic zebym miala na ekraniku wartosc konta??? Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: Sprawdzanie stanu konta w plus gsm 27.03.06, 18:43 Mi też nie wyświetla się kwota na ekranie. Kasę sprawdzam "udając", że puszczam do kogoś sygnałka- czyli naciskam zieloną słuchawkę "dzwoń" na jakiejś osobie <dostępnej w ksiązce adresowej> i szybko się rozłączam, a kwota się wyświetla. Z tym, że osoba, do której "niby" dzwoniłam nie dostaje sygnałka, bo się za szybko rozłączam. Echh, namotałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla nie lubie plusa 27.03.06, 19:35 tam jest wszystko pogmatwane.. najgorzej to wlasnie ze sprawdzaniem konta nie dosc ze trzeba wylaczac telefon to jeszcze co 8 smsow sie kasa pomniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka Re: nie lubie plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:41 to przecież mozna zmienić ustawienia:))) i od rtazu będą kasę zabierać bez czekania na 8 smsów... a sprawdza się *100# i luz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienmotyla Re: nie lubie plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:30 nie wiedziałam:PP Odpowiedz Link Zgłoś