zmyslowaja 29.03.06, 22:39 Nosicie tipsy?Jak tak to w jakim kolorze i jakie:bardzo długie?Ile Wam się trzymają?:*:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimaczek20 Re: Tipsy 30.03.06, 01:21 czesc.ja mam tipsy juz drugi rok i nie wyobrazam sobie ich nie miec.sa zelowe, sredniej dlugosci,lekko kwadratowe.po prostu cudo;) srednio uzupelniam je co miesiac,ale to zalezy u ktorej kosmetyczki wypelniam.niektore musze zmieniac po 2 tygodniach,horror.dlatego jezeli sie zdecydujesz to radze ci najpierw zrobic tylko jednego na sprobowanie u dwoch,trzech kosmetyczek i porownac.jezeli masz slabe,krotkie paznokcie to rozwiazanie dla ciebie.pozdrawiam i powodzenia.ola Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek20 Re: Tipsy 30.03.06, 01:22 zapomnialam dodac ze najlepszy jest french:) Odpowiedz Link Zgłoś
ranita87 Re: Tipsy 30.03.06, 07:37 mialam ale wole swoje choc piorusnko trudno jest potem miec dlugie mocna paznokcie:/ jednak tipsy je niszcza bardzo. mialm i żelowe i akrylowe a zel mi odpadal za szybko wiec wole akryl jednak dluzej sie po prostu trzyma a tez moze byc przezroczysty tak jak zel. ogolnei frencz jest fajny ale puki nie masz wypelnieni bo potem i tak trzeba malowac calos by nie bylo ich widac no chyba ze trafisz na kosmetyczke ktora tak dobrze to robi ze nie widac wypelnieni:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienmotyla A mi sie to wcale nie podoba! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:04 mam akryle, nie za długie i nawet nie moge guzika od spodni zapiąć:PP juz nie mówiac o myciu naczyn(szklanek) albo oczu:PP raz sie tak drapnełam ze myslałam ze mi krew poleci:PP mam juz je tydzien i czekam az odpadna:PP Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Tipsy 30.03.06, 12:22 Nie wyobrażam sobie siebie z tipsami. To musi okropnie przeszkadzać w wielu czynnościach. Na przykład zakładanie rajstop, żeby sie nie podarły. Zakładanie i zdejmowanie soczewek kontaktowych. Otwieranie drzwi w samochodzie. Może i to fajnie wygląda np. na imprezie, ale w życiu codziennym chyba ciężko cokolwiek zrobić rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: Tipsy 30.03.06, 12:23 Nie poniewaz mam zdrowe i mocne paznokcie i to mi wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś