Dodaj do ulubionych

obrzezanie

05.04.06, 14:24
Czy ktos sie kochal z facetem ktory byl obrzezany ciekawe jak to jest,co
myslicie na temat obrzezania bo dla mnie to okropne
Obserwuj wątek
    • Gość: andrewspot Re: obrzezanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:29
      Jestem facetem i raz zdarzyło mi się spać z obrzezanym.Nie doczułem zbytniej
      różnicy.Tylko on strasznie długo "dochodził".
      • Gość: whatever Re: obrzezanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:44
        a ja mialam dwoch obrzezanych i uwazam nawet, ze tak jest lepiej. wolalabym
        jakby moj facet byl obrzezany.. lepiej to wyglada i z moich doswiadzcen wynika
        ze sa lepszymi kochankami.. tyle..
        • realaustin Re: obrzezanie 05.04.06, 18:37
          Stulejka, której usunięcie dokonywane jest w drodze obrzezania jest bardzo pospolita. Sam miałem robiony ten zabieg, ból straszny a co do oceny, czy obrzezani są lepszymi kochankami to nie wiem. Na pewno wrażliwość "sprzętu jest trochę mniejsza ale czasem to lepiej, bo dłużej można...
          Chętne zapraszam do realu :)
          • Gość: kika Re: obrzezanie IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.06, 20:25
            nie roszumiem mexicana dlaczedo dla ciebie to okropne, mój chłopak jest
            obrzezany tez z tego samego powodu co realaustin i nie uwazam to za nic zlego,
            moge powiedziec tylko jedno-teraz nasz seks jest o niebo lepszy!!!:)
            • Gość: iwona Re: obrzezanie IP: *.autocom.pl 05.04.06, 20:49
              Przespij sie z bialym amerykanem, wiekszosc z nich jest obrzezana chociaz nie
              sa zydami. Tak samo postapili moi znajomi, ktorzy wyemigrowai do usa, ich synek
              zostal obrzezany w szpitalu zaraz po urodzeniu
              • agatka_to_ja Re: obrzezanie 05.04.06, 21:02
                amerykanem? chyba Amerykaninem!
                • Gość: mexicana22 Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:22
                  kurde smaka mi narobiliscie hehehe
            • Gość: mexicana22 Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:48
              chodzilo mi o to ze jest to dla mnie okropne bo w niektorych krajach robia to
              na sile ze wzgledow religijnych
              • realaustin Re: obrzezanie 05.04.06, 21:58
                W krajach muzułmańskich to zwyczaj uwarunkowany oprócz religii i kultury też względami higienicznymi. Na szczęście w Polsce to tylko problem medyczny.
                W sumie jeden z prostszych zabiegów, choć lepiej jak wykonywany w dzieciństwie, mniej problemów.
                • Gość: thunder Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 13:27
                  "ból straszny"
                  cipka jestes bo to wcale nie boli :P
                  • realaustin Re: obrzezanie 06.04.06, 15:10
                    thinder - chyba nie wiesz jednak o czym piszesz, bo co prawda zabieg jest pod częściowym znieczuleniem ale gojenie boli jak sk.....n
                    • Gość: thunder Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:12
                      bolec nie boli ale wk.ce jest i to mocno i goi sie tez nie krotko.
        • Gość: eska Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:25
          ;))))
    • Gość: blondynka~e~ Re: obrzezanie IP: *.214.57.34.coditel.net 06.04.06, 21:37
      Ja sie kochalam i powiem ci,ze wole obrzezanych od nie..a zwlaszcza robic
      laske!obrzezany facet jest bardziej seksowny dla mnie,"czystszy",no i bardziej
      wytrwaly w lozku!tzn.nie jest taki wrazliwy na dotyk jak nieobrzezany..Mysle
      nawet, ze gdy kiedys urodze chlopca to poddam go temu zabiegowi.
    • mw80 a owszem :)) 06.04.06, 22:16
      powiem tak, nie wiedzialam, ze jest obrzezany,nic nie mowil:/po pierwszej nocy
      nie pytalam,on nie mowil.wyjasnie wszystko, gdy powiem ze on jest muzulmaninem,
      wiec tu wchodzi w gre religia!!!on do tego dodaje jeszcze filozofie estetyki i
      czystosci:))
      powiem jedno,jest mi troche dziwnie, bo nigdy nie bylam z obrzezanym
      mezczyzna,ale to co on wyczynia ze mna....nie wiem od czego to zalezy, ale jest
      nie ziemsko!!!pozdrawiam
      • realaustin Re: a owszem :)) 06.04.06, 22:41
        Ja bym tego nie przeceniał za bardzo, obrzezany, rudy, czarny - ważna jest relacja i otwarcie na siebie. Ostroznie z tym entuzjazmem bo oddziały urologii się zakorkują.
    • kolorowywidelec Re: obrzezanie 07.04.06, 00:23
      orientuje sie ktos ile taki zabieg kosztuje w prywatnym gabinecie?bo mojego
      ,pozal sie Boze,powiatowego szpitala nie chce znac
    • wujekdobrarada Re: obrzezanie 07.04.06, 14:48
      mam kumpla obrzeaznego (zaplacil za to 1000 pln w klinice - ja pie..) mowi
      ze jego czlon wyglada teraz jak ochroniarz w golfie hehe.
      • mexicana22 Re: obrzezanie 07.04.06, 15:00
        az 1000zl ???????
        • wujekdobrarada Re: obrzezanie 07.04.06, 15:18
          powaga!!!!!!!!!!!
          • Gość: mexicana22 Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:57
            ladnie zdzieraja !!!
            • wujekdobrarada Re: obrzezanie 07.04.06, 18:09
              ja Mu mowie...ja bym Ci to za flaszke zrobil hehe
              • kolorowywidelec Re: obrzezanie 07.04.06, 20:58
                1000zł??!! czi ich po...ło?! nie dość,że tylko stresu i cierpienia to jeszcze
                portfelik lżjszy o 100. blleee koszmar
              • Gość: mexicana22 Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:31
                jak bys flaszke lyknal na raz to bys mu chyba odcial calego hehe
    • adam81vv Re: obrzezanie 10.04.06, 22:15
      to starożytny obyczaj u wielu ludów... ale z drugiej strony robi mi się słabo
      gdy pomyślę że mógłbym BYĆ POZBAWIONY NAPLETKA... dotknięcie żołędzi prącia do
      ubrania boli... czasem podczas snu zdarza się że się napletek trochę zwinie i
      wyjdzie kawałek żołędzi... wtedy się budzę, idę do łazienki i w umywalce staram
      się nałożyć napletek właściwie... a gdybym cały czas miał tak dotykać ??? :(
      • Gość: mexicana22 Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:34
        dobrze ze nie jestem facetem
        • Gość: .......... Re: obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:46
          macie teamty same se obrzezajcie cipy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka