Dodaj do ulubionych

beta-karoten

19.04.06, 19:20
mam pytanko glownie do kobiet. Czy zazywalyscie kiedys beta-karoten w
kapsulkach? i czy pociemniala Wam chco troche skora? Chcialabym cos zrobic
zeby miec ciemniejsza skore, ale nie chce chodzic do solarium. Jesli bralyscie
beta-karoten i pomoglo to po jakim czasie? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • motylek0077 Re: beta-karoten 19.04.06, 19:39
      ja brałam beta karoten ale tylko latem przed opalanim i wtedy to bardzo duzo
      dawało bo owiele szybciej skora sie opalała i ładniejszy kolor a przy tym zero
      popazen....ale tak to nie wiem jak to działa mi sie wydaje ze wtedy skora po
      prostu jest zdrowsza,zaopatrzona w wiecej witamin:) pozdrawiam
    • twarda_laska Re: beta-karoten 19.04.06, 20:50
      bralam beta karoten. rzeczywiscie pomaga w opalaniu.
      • Gość: kurcze Re: beta-karoten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:54
        to jest czesc skladowa vitaminy A ktora nie jest rozpuszczalna w plynach i nie
        wiem czy takie duze dawki mozna brac dla poprawy koloru skory,mozna przedawkowac
      • lilidu Re: beta-karoten 19.04.06, 21:16
        a jakie dawki bralas? i po jakim czasie poprawil Ci sie kolor skory?
        • chani-nr1 Re: beta-karoten 19.04.06, 22:29
          polecam "Solarin" kosztuje duzo bo 74 zeta, ale.. efekty wwidac po 10 dniach
          przynajmniej u mnie
          • Gość: olka Re: beta-karoten IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.04.06, 18:33
            Kupienie Solarinu jest dosc ryzykowne.Płaci sie w duzej czesc za to,ze jest produkowany przez zagraniczna firme-ja tez go mialam kupic,ale najpierw zrobila to moja kolezanka i znichecily mnie efekty u niej po zazywaniu tych tabletek...a raczej brak efektow,a jesli juz to jakies minimalne.
    • Gość: luiza Re: beta-karoten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:17
      witam,bralam beta-karoten i musze przyznac ,ze po miesiacu widzialam roznice w
      kolorze skory.Poza tym ,zeby nie chodzic na solarium mam krem do twarzy
      brzujaco-relaksujacy z SOPOTU.ma konsystencje zwyklego kremu ,nawilza ,a co
      najwazniejsze po okolo 3godz skora troche ciemnieje.Gdy chcesz brazowszego
      efektu to przez przynajmniej tydzien stosuj ten krem.Ponadto stara, ale
      najlepsza metoda na zmiane koloru skory jest marchewka.Codziennie przynajmniej
      4 marcheweczki.Pozdrawiam,i prosze o napisanie czy moje rady daly jakis efekt?
      • lilidu Re: beta-karoten 20.04.06, 18:20
        dziekuje za rady! marcheweczki juz pozeram:) Niestey tego kremu nie bede mogla
        uzywac bo moja skora toleruje tylko jeden:( Jutro ide kupic beta-karoten. Co do
        efektu odezwe sie za tydzien. papatki
        • Gość: skorpionica11 Re: beta-karoten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:56
          uzywalam beta karoten od 2 lat polecam karoten firmy hasco
          chociarz tez ostanio uzywalam nowosci firmy puritens ktora weszla na rynek
          jakies 3 mce temu,wraz z balsamem z orzecha wloskiego i od czasu do czasu
          solarka skora jest lepsza a opalenizna w lecie utrzymuje sie dluzej.
    • Gość: Marysia Re: beta-karoten IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.06, 21:20
      Bralam beta karoten,regularnie,zgodnie z ulotka ale skora mi nie
      pociemiala.Wydalam tylko sporo pieniedzy, to byl solarin.
      • Gość: etna Re: beta-karoten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:41
        ja tez biore beta karoten ale po samej tabletce nie widze zadnego efektu
        natomiast po pojsciu na solarium opaleizna dluzej sie utrzymuje i jest
        ladniejsza:D
    • Gość: malutka Re: beta-karoten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:20
      a ile kosztuje ten beta - karoten ??
    • Gość: anka Re: beta-karoten IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 01.05.06, 10:43
      www.curtish.com.pl/produkty/beta.jpg
      Czy ktoś bral beta karoten z tej firmy?
      Prosze o opinie.
      • honey_moesha Re: beta-karoten 02.05.06, 10:15
        Hej! Podajcie proszę Firmę która używacie i ile kosztują te tabletki sama bym
        chciała zacząć brać, ale jest tyle firm ze nie wiem która wybrać, proszę o rade
        i dziękuje z góry ;-)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka