kasia2021 26.04.06, 10:35 Ja mam 20 lat, on ma 20 lat...i tak sie zastanawiamy gdzie sie kochaja mlodzi ludzie, w naszym wieku...bo przeciez nie przez 5 min obok w pokoju rodzicow. U nas zawsze ktos jest w domu...wiec dom odpada...Wiec gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadrzemiona Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.net-serwis.pl 26.04.06, 10:41 Wszędzie, gdzie się da! Robi się coraz cieplej, idźcie gdzieś w plener, do lasu, na łąkę, po parku itp. Jeśli macie odwagę, możecie uprawiać seks w miejscach niekoniecznie do tego przeznaczonych np. łazienka w knajpce, przymierzalnia w centrum handlowym, klatka schodowa, schowek na szczotki...Jeśli któres z was dysponuje samochodem, jedźcie gdzieś sobie i róbcie to w samochodzie. Możliwości jest duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:30 w samochodzie !!!!ekstremalne warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch we fiacie 126p ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:46 10 lat temu to były czasy, wyskoki poza miasto z dziewczyną i kochanie się w maluszku, żeby było śmieszniej miałem wtedy 190 cm wzrostu a żona do najmniejszych kobietek też nie należała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiii Re: we fiacie 126p ;) IP: *.23.rev.vline.pl 26.04.06, 11:51 ale dawało sie rade :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: wszędzie 26.04.06, 12:39 ^na dyskotece w łazience, gdy cała kolejka przed dzrwiami, ^czemu nie w domu?jasne, że tak. Ja tam się nie boję, najwyżej mały dreszczyk:) ^w łazience, np. na paralce:) ^w kuchni, na stole ^w pizzeri, ale to też łazienka ^samochód to jest jak coś sobie jeszcze przypomnę napiszę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2021 Re: wszędzie IP: *.info.pl / 213.199.218.* 26.04.06, 13:09 no tak..ale my mamy pierwszy raz przed soba, chcemy zeby bylo romantycznie, niezapomnianie, nie szybki numerek z obawa czy ktos czasami nie idzie...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili trudna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:44 rozumiem, to ważne, żeby atmosfera była miła... a może pojedziecie teraz na długi majowy weekeng w gory, nad jezioro, czy co tam kolo siebie macie... i w hoteliku, czy domku nikt wam nie bedzie przeszkadzal, to najlepsze rozwiązanie na pierwszy raz:) i to nawet nie wychodzi jakos bardzo drogo... ok 15-20 zł za nocleg jak sie postaracie i cos tam za podroz... a tak na pozniej, to łączki są przyjemne, ale nie mozna tylko tak... moze jakos rano, jak rodzice są w pracy. samochod jest rzeczywiscie dobrym rozwiązaniem, ale nie wszyscy go mają. moze ktores z rodzicow albo dziadkow ma działke z altanką? i tak jak mowili poprzednicy, jakies toalety, przymierzalnie, ale to moze męczyc, czasem chce się cieplego, leniwego, leżącego seksu :) jak cos jeszcze wymysle, to napisze, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek0077 Re: trudna sprawa 26.04.06, 15:06 wynajmijcie sobie pokoj w motelu:) na bank jest jakis niedaleko was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibby1 Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 26.04.06, 15:12 moze w piwnicy? wez ze soba kilka swieczek i koc i bedzie Boskooo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a.1986 Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:39 a nie mozesz u niego?? ja i tak proponuje wam hotel/motel:] Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Gdzie sie kochac?:) 26.04.06, 18:07 mój był na tyle spontaniczny, że najpierw na biurku a potem wylądowaliśmy na dywanie. To nie to o czym marzyłam, ale też było cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:10 walcie sie w szafie np.. a co do pokoju..to skad wiesz ze starzy nie robia tego samego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzęsistek pochwowy Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:54 W KIBLU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia zdzisia wstyd dziewczyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:45 ja w twoim wieku bylam jescze dziewicą a nie gdzilam sie po kątach wstyd lepiej bys matce ,ojcu pomogla a nie o d...e myslala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.euro-net.pl 28.04.06, 15:38 Ja proponuje jakis zaciszny kącik w lesie, na łace z kocykiem i wśród zieleni :)) Nawet nie wiesz jaki miły jest sex gdy otwierając oczy widzisz tysiące gwiazd :) Akurat nadchodzą cieplejsze noce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srubka_87 Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:28 na strychu :) duzo par tak robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Gdzie sie kochac?:) 28.04.06, 18:53 podobno można wynajmować pokoje na godziny.... dowiedziałam się o tym przez przypadek gdy wynajmowaliśmy pokój i często ludzie pytali o taką możliwość w wiadomym celu ale teraz jest piękna pogoda bryknijcie na łono natury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Rypalska Rypanko najlepsze na kocyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:12 idzie wielka majówka i możesz sobie zriobić z chłopcem wielkie rypanie na kocyku np. w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotab2011 Re: Gdzie sie kochac?:) 28.04.06, 20:06 witam.jak to gdzie jezeli jest taki dreszczyk emocji to czy to wazne gdzie,nawet w domu załoz spodniczke zamknijcie drzwi i cheja naprzod... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zdrapek4 Re: Gdzie sie kochac?:) 02.05.06, 14:39 Mozliwosci sa nieograniczone. Wszystko zalezy od fantazji Waszej. Jesli kreci Was ekstremalny seks mozecie sie nawet kochac przy rodzicach pod kocem;) Jesli nie az tak ekstremalnie to w samochodzie, mozecie wynajac jakis pokoik na dzien w hotelu, w plenerze na lace gdzie nikt Was nie wypatrzy. Widzicie to wszystko zalezy od preferencji. Nie badzmy monotonni i wypedzajmy nude w Naszego zycia seksualnego, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazela1112 Re: Gdzie sie kochac?:) 02.05.06, 15:03 my chcemy wynajac motelik, kupic swiece,kadzidelka,pozniej wspolna kapiel...no a dalej to juz wiesz:0. mysle, ze to swietny pomysł na ten pierwszy raz...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś