Dodaj do ulubionych

Gdzie sie kochac?:)

26.04.06, 10:35
Ja mam 20 lat, on ma 20 lat...i tak sie zastanawiamy gdzie sie kochaja mlodzi
ludzie, w naszym wieku...bo przeciez nie przez 5 min obok w pokoju rodzicow.
U nas zawsze ktos jest w domu...wiec dom odpada...Wiec gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zadrzemiona Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.net-serwis.pl 26.04.06, 10:41
      Wszędzie, gdzie się da! Robi się coraz cieplej, idźcie gdzieś w plener, do
      lasu, na łąkę, po parku itp. Jeśli macie odwagę, możecie uprawiać seks w
      miejscach niekoniecznie do tego przeznaczonych np. łazienka w knajpce,
      przymierzalnia w centrum handlowym, klatka schodowa, schowek na
      szczotki...Jeśli któres z was dysponuje samochodem, jedźcie gdzieś sobie i
      róbcie to w samochodzie. Możliwości jest duzo.
      • Gość: mila Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:30
        w samochodzie !!!!ekstremalne warunki
    • Gość: maluch we fiacie 126p ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:46
      10 lat temu to były czasy, wyskoki poza miasto z dziewczyną i kochanie się w maluszku, żeby było śmieszniej miałem wtedy 190 cm wzrostu a żona do najmniejszych kobietek też nie należała
      • Gość: jiii Re: we fiacie 126p ;) IP: *.23.rev.vline.pl 26.04.06, 11:51
        ale dawało sie rade :)))
        • rrose7 Re: wszędzie 26.04.06, 12:39
          ^na dyskotece w łazience, gdy cała kolejka przed dzrwiami,
          ^czemu nie w domu?jasne, że tak. Ja tam się nie boję, najwyżej mały dreszczyk:)
          ^w łazience, np. na paralce:)
          ^w kuchni, na stole
          ^w pizzeri, ale to też łazienka
          ^samochód to jest
          jak coś sobie jeszcze przypomnę napiszę :)
          Pozdrawiam
          • Gość: Kasia2021 Re: wszędzie IP: *.info.pl / 213.199.218.* 26.04.06, 13:09
            no tak..ale my mamy pierwszy raz przed soba, chcemy zeby bylo romantycznie,
            niezapomnianie, nie szybki numerek z obawa czy ktos czasami nie idzie...;/
            • zona_50centa Re: wszędzie 26.04.06, 13:36
              może domek letniskowy, działka itp :D
            • Gość: lili trudna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:44
              rozumiem, to ważne, żeby atmosfera była miła... a może pojedziecie teraz na
              długi majowy weekeng w gory, nad jezioro, czy co tam kolo siebie macie... i w
              hoteliku, czy domku nikt wam nie bedzie przeszkadzal, to najlepsze rozwiązanie
              na pierwszy raz:) i to nawet nie wychodzi jakos bardzo drogo... ok 15-20 zł za
              nocleg jak sie postaracie i cos tam za podroz... a tak na pozniej, to łączki są
              przyjemne, ale nie mozna tylko tak... moze jakos rano, jak rodzice są w pracy.
              samochod jest rzeczywiscie dobrym rozwiązaniem, ale nie wszyscy go mają. moze
              ktores z rodzicow albo dziadkow ma działke z altanką? i tak jak mowili
              poprzednicy, jakies toalety, przymierzalnie, ale to moze męczyc, czasem chce
              się cieplego, leniwego, leżącego seksu :) jak cos jeszcze wymysle, to napisze,
              pozdrawiam
              • motylek0077 Re: trudna sprawa 26.04.06, 15:06
                wynajmijcie sobie pokoj w motelu:) na bank jest jakis niedaleko was:)
    • Gość: tibby1 Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 26.04.06, 15:12
      moze w piwnicy?
      wez ze soba kilka swieczek i koc i bedzie Boskooo :)))
      • Gość: o.n.a.1986 Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:39
        a nie mozesz u niego??
        ja i tak proponuje wam hotel/motel:]
        • rrose7 Re: Gdzie sie kochac?:) 26.04.06, 18:07
          mój był na tyle spontaniczny, że najpierw na biurku a potem wylądowaliśmy na
          dywanie. To nie to o czym marzyłam, ale też było cudownie!
    • Gość: hmm Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:10
      walcie sie w szafie np.. a co do pokoju..to skad wiesz ze starzy nie robia tego
      samego ;d
    • Gość: rzęsistek pochwowy Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:54
      W KIBLU
    • Gość: babcia zdzisia wstyd dziewczyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:45
      ja w twoim wieku bylam jescze dziewicą a nie gdzilam sie po kątach wstyd lepiej
      bys matce ,ojcu pomogla a nie o d...e myslala
    • Gość: gość Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.euro-net.pl 28.04.06, 15:38
      Ja proponuje jakis zaciszny kącik w lesie, na łace z kocykiem i wśród
      zieleni :)) Nawet nie wiesz jaki miły jest sex gdy otwierając oczy widzisz
      tysiące gwiazd :) Akurat nadchodzą cieplejsze noce ;)
    • Gość: Srubka_87 Re: Gdzie sie kochac?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:28
      na strychu :) duzo par tak robi :)
    • kalinazkalinowa Re: Gdzie sie kochac?:) 28.04.06, 18:53
      podobno można wynajmować pokoje na godziny.... dowiedziałam się o tym przez
      przypadek gdy wynajmowaliśmy pokój i często ludzie pytali o taką możliwość w
      wiadomym celu
      ale teraz jest piękna pogoda bryknijcie na łono natury
    • Gość: Mariola Rypalska Rypanko najlepsze na kocyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:12
      idzie wielka majówka i możesz sobie zriobić z chłopcem wielkie rypanie na
      kocyku np. w lesie
    • dorotab2011 Re: Gdzie sie kochac?:) 28.04.06, 20:06
      witam.jak to gdzie jezeli jest taki dreszczyk emocji to czy to wazne
      gdzie,nawet w domu załoz spodniczke zamknijcie drzwi i cheja naprzod...
      pozdrawiam
    • Gość: dax W małżeńskim łóżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:00
    • aktsieta Gdzie się da!:) 29.04.06, 07:20
      w przeciągu,na drągu itd:)
    • zdrapek4 Re: Gdzie sie kochac?:) 02.05.06, 14:39
      Mozliwosci sa nieograniczone. Wszystko zalezy od fantazji Waszej. Jesli kreci
      Was ekstremalny seks mozecie sie nawet kochac przy rodzicach pod kocem;)
      Jesli nie az tak ekstremalnie to w samochodzie, mozecie wynajac jakis pokoik na
      dzien w hotelu, w plenerze na lace gdzie nikt Was nie wypatrzy. Widzicie to
      wszystko zalezy od preferencji.
      Nie badzmy monotonni i wypedzajmy nude w Naszego zycia seksualnego,
      Pozdrawiam.
    • gazela1112 Re: Gdzie sie kochac?:) 02.05.06, 15:03
      my chcemy wynajac motelik, kupic swiece,kadzidelka,pozniej wspolna kapiel...no
      a dalej to juz wiesz:0. mysle, ze to swietny pomysł na ten pierwszy
      raz...Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka