alessa5 09.05.06, 21:57 Co można chcieć dostać od chłopaka na 18? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaa Re: PrezenT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:58 my ci mamy powiedziec, co chcesz? glupia jestes?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: PrezenT IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 09.05.06, 21:59 Moja przedmowczyni jest idiotka wiec jej nie sluchaj:) Ja bym chciala dostac cos co mi bedzie o nim przypominalo.Moze bizuteria?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: PrezenT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:20 sama jestes idiotką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia Re: PrezenT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:39 powiedz ze chcesz dostac anal a jak ci wyjdzie z dupy i bedzie dochodzil zeby ci wsadzil w gebe a ty to polkniesz i masz zajebisty prezent- od nikogo takiego nie dostaniesz i zapamietasz go do konca zycia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla gehehe 09.05.06, 21:59 biżuterie, obraczke:P albo duża ramke ze wspólnymi zdjeciami, kolacje ze swiecami, striptiz:) (super sprawa) jesli bardziej rozgarniety to moze nakreci jakis filmi o was? ja taki dostałam ehh az łezka poleciała a moze wielkiego misia zeby było sie do kogo przytulac w nocy? a moze bielizne... wiesz co za miesiac mam swoja 18 i ja tez nie wiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: gehehe 10.05.06, 12:27 Cienmotyla to Ty taka mlodziutka jestes? Hehehe... a to ci dopiero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: gehehe 10.05.06, 12:46 hmm młodziutka? a czemu nie:) a wygladam na starsza?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy bardzo namiętną minetkę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:09 taką z wtykaniem głęboko języczka i ze ssaniem łechtuni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: bardzo namiętną minetkę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:19 wow ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś