22.05.06, 12:24
Od sierpnia 2005 mam faceta:) Poznaliśmy się na wakacjach w Hiszpanii. Ale
jest pewien problem on nie wei ze ja palę:(( w hiszpanii nie paliłam , a po
powrocie znow zaczęłam:)Czy mam mu o tym powiedziec skoro on nienawidzi
papierosów??? co byście zrobili w mojej sytuacji??
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Papierosy 22.05.06, 12:34
      rzuć palenie.
      • agatka_to_ja Re: Papierosy 22.05.06, 12:38
        milość to bardzo dobra motywacja do rzucenia nałogu.
        • Gość: ciukrulka Re: Papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:17
          mój chłopak tez nie cierpi papierosow a ja palę więc nie robie tego przy nim ani przed tym jak mamy sie zobaczyc i zuje gumy do zucia ale juz prawie co nie palę więc mam coraz mniej stresu.
    • 1jujka1 Re: Papierosy 22.05.06, 12:58
      Powiedz prawde, jak sprawa wyglada, bo pozniej moze byc zly na Ciebie ze nie
      bylas z nim szczera.
    • hmatisse Re: Papierosy 22.05.06, 13:08
      Jak możecie być ze sobą prawie rok i nie wiedzieć o sobie takich podstawowych
      rzeczy?!
      • Gość: testarix Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:32
        Ja rzuciłam będąc w takiej sytuacji jak Ty. No, prawie. On wiedział od początku,
        że ja palę. Po miesiącu z nim stwierdziłam, że fajki są bez sensu i przestałam.
        Skoro Twój facet nie wie, że palisz to po prostu przetsań palić i problem
        rozwiązany. To da się zrobić, uwierz mi. Paliłam przez 7 lat, zdarzało się że
        paczke dziennie. Przestałam własciwie z dnia na dzień, udało mi się bez
        wspomagaszy typu nicorette. Powodzenia.
        • Gość: jaaa Re: Papierosy IP: 80.54.176.* 22.05.06, 14:35
          rzucic palenie, moje kochanie to dla mnie zrobilo, ale nie bylo mi latwo!!!
    • Gość: mk Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:43
      Przeciez masz swietny pretekst, by rzucic to gowno. Zrob to!
    • Gość: kali Re: Papierosy IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 15:42
      Zgas mu fajka na czole. Moze zalapie, ze jestes palaca.
      • Gość: mk Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:09
        Jak juz radzisz w tym stylu, to zamiast a czole, niech mu zgasi na zoledzi...
        • Gość: kali Re: Papierosy IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 16:42
          Nie wiem po co ma uszkadzac cos z czego czerpie przyjemnosc.
          • Gość: Lacomia Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:01
            ja nie wiem jak ci sie udało przez rok ukryć że palisz,przecież osoba niepaląca
            szybciej wyczuje fajki:/ radziłabym ci w koncu mu o tym powiedzieć bo chyba byś
            nie chciała żeby cie gdzies przyłapał i ci zrobił awanture że nie byłas z nim
            szczera a tak przynajmniej doceni to że sama mu o tym powiedziałas i może nie
            będzie tak źle i kto wie może dzięki niemu rzucisz:d? a tak poza tym -nie chce
            wyolbrzymiać ale skoro już na początku znajomości mu nie mówisz prawdy (niby
            taki banał fajki ale jednak ..) to co będzie dalej no ale bywa
    • Gość: malami44 Re: Papierosy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:48
      Przełamałam sie i w koncu wczoraj mu wszystko szczerze powiedziałam:)) Było mi
      bardzo trudno, cięzko i wstyd mi było, ale dałam rade. Postanowilismy ze rzue to
      , a jezeli bede miała chwile słabości to on to zrozumie, Dzieki Wam wszystkim. A
      teraz mnie wspieerajcie , aby mi sie udało:)) Dam sobie rade, mam nadzieje.
      Pozdrawiam malami44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka