uky 08.06.06, 22:36 czy smianie sie z Maciusia z klanu i glownego bohatera filmu "Co sie Stao" jest eteczne?? naprawde szczerze chcialbym poznac wasze opinie na ten temat. maciek podbny jest do rysia no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evel86 Re: CO SIE STAO ?? 08.06.06, 22:56 czy ja wiem czy jest podobny... ale moim zdaniem to nie jest zbyt na poziomie wysmiewanie sie z kogos :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: CO SIE STAO ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:57 no jest podobny do rysia i to bardzo. Nie uważam żeby śmianie się z niepełnosprawnych było na miejscu. Jak dla mnie jest to idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: CO SIE STAO ?? 09.06.06, 00:23 To nie jest wyśmiewanie się z Maćka, tylko z Klanu ogólnie oni tam lubią sobie przerabiać różne społeczne plagi, być bliżej ludzi i wałkowanie ich problemów, tam z tego co pamiętam z "co się stało?" chodziło o jakieś piwsko, co to się niby napił i się dramat zrobił... (chociaż odcinka nie oglądałem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: CO SIE STAO ?? 09.06.06, 11:18 wez sie chłopie w garsc najpierw piszesz w innym watku ze na forum sa niepoczytalne osoby a pozniej chcesz poznac szczera opinie na temat starego jak swiat filmiku z mackiem z klanu "co sie stało" eteczne? Odpowiedz Link Zgłoś