Dodaj do ulubionych

palcóweczka :]

05.07.06, 18:56
Mam pytanie do facetów a mianowicie czy oblizujecie paluszki które chwile
wcześniej wyjęliście z dziurki Waszych lasek?
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdka Re: palcóweczka :] IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.06, 19:01
      moge odpowiedziec za mojego faceta-nie on tego nie robi :)
      a dlaczego pytasz? zastanawialam sie nawet czy sa tacy, ktorzy oblizuja..
      ja bym nawet nie chciala raczej zeby tego robil.. chociaz to w sumie nie ma
      znaczenia...

pozdro :)
      • Gość: td przysiegam na boga... IP: *.freedom2surf.net 05.07.06, 19:04
        ... juz nigdy nie usiade przy komputerze w trakcie obiadu....
        • Gość: beer Re: przysiegam na boga... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:09
          td, bój się Boga, obiad o tej porze?
          • Gość: td Re: przysiegam na boga... IP: *.freedom2surf.net 05.07.06, 19:22
            No przepraszam... ale jaki kraj taki obyczaj. W czasie kiedy Ty masz obiad to
            ja mam lunch. A inna sprawa to odmienna strefa czasowa ;P
            • Gość: beer Re: przysiegam na boga... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:29
              a kolacje jadasz?
              • Gość: przeciwniczka Re: przysiegam na boga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:33
                zeszliście z tematu!!!!!!!!!!!! Mój tego nie robi... a Ty???? hmmm.. wiesz
                narobiłes ochoty..
                • Gość: niunia Tak moj oblizuje:) IP: *.centertel.pl 05.07.06, 19:42
                  • Gość: dziewczyna.tomka tomasz też IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 05.07.06, 19:54
                    Bo moj tak robi i zawsze mam polew z tego ;-)
                    • Gość: przeciwniczka Re: tomasz też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:04
                      nio to super :) a Ty pewnie za to połykasz:))) achhhh miłość ;)
                      • Gość: dziewczyna.tomka Re: tomasz też IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 05.07.06, 20:07
                        z połykaniem to już inna historia złotko...
                        • pupciulka Re: tomasz też 05.07.06, 20:09
                          ale czego Wy sie czepiacie? a po tym jak zrobi Wam koles minetke calujecie sie
                          z nim? to chyba to samo? moj tez nie oblizuje, ale jak jakiemus to odpowiada
                          (smakuje?).. ja nie widze chyba w tym nic zlego..

Pozdrawiam
                          • Gość: przeciwniczka .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:23
                            nie mówiłam ze to coś złego, to chyba jakas oznaka miłości, no bo jak się nie
                            kocha to się nie robi takich rzeczy (przynajmniej niektórzy tak mają)
                            • Gość: ona Re: .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:31
                              mój oblizuje, potem daje mi soczystego buziaka. Często tez jak kochamy sie bez
                              gumki to w trakcie stosunku to biorę go do buzi. Oczywiste też że jak robie loda
                              to połykam. Uwielbiam sex, nie mam zachamowań, ufamy sobie jestesmy dla siebie
                              pierwsi, więc nie mamy się czego obawiać. Czy jest tu ktos jeszcze ktory sie do
                              tego przyzna?
                              • Gość: marysienka 69 Re: ..ddd IP: 87.204.65.* 05.07.06, 20:42
                                ja sie przyznaje:) i tez nie widze w tym nic zlego .a jezeli o polykaniu mowa
                                to nie wiem co w tym strasznego przeciez chyba nie brzydzicie sie facetow z
                                ktorymi uprawiacie seks??
                              • wredna.suka Re: .. 06.07.06, 02:20
                                Cóż za wyznanie :D
                                WSTRZĄSAJĄCE.
                              • Gość: Gola Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:33
                                Dokładnie mam taką samą historię jak "ona"
              • Gość: td Re: przysiegam na boga... IP: *.freedom2surf.net 05.07.06, 21:04
                breakfast/lunch/dinner

to wszystko.
                • Gość: td ...uuuu, ale mi wywialo posta daleko... IP: *.freedom2surf.net 05.07.06, 21:07
                  poprzedni moj post skierowany jest do beer ;P
            • Gość: Sweety Durnota.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:45
              Ale Ty jesteś głupia..
              A Ty swojemu facetowi nie połykasz?
              No chyba że nie.. to inna sprawa..
              weź to sobie przemyśl..
              i nie zadawaj głupich pytań...
              • wcalenietakimaly Re: Durnota.. 05.07.06, 21:55
                "i zawsze mam polew z tego" czy autorka postu moze mi wytlumaczyc bo nie wiem.
                Poza tym znowu dyskusja zeszla na anatomiczno-fizjologiczne problemy gardla, a
                o tym bylo nieskonczenie wiele razy.
                Dziewczyny z polykiem jestescie the best. Ulzylo wam.
    • mglisty_listopad Re: palcóweczka :] 05.07.06, 23:16
      A jak facet robi jezykiem to tego się nie naje? Jakie wtedy maja znaczenie
      palce.
      • ghostdogg Re: palcóweczka :] 05.07.06, 23:58
        a fujare oblizuje?
    • wredna.suka Sama mu oblizuje jak mam ochotę. 06.07.06, 02:21

• Gość: dziubek Re: palcóweczka :] IP: 80.54.200.* 06.07.06, 10:36
      moze i udzieliłabym sie, na którys podjęty tutaj temat ale widze ze nie ma z
      kim rozmawiac, pozdrawiam autorke postu, która zadała poroste pytanie a nikt
      nie potrafi odpowiedziec TAK/NIE.........
      • dziewczyna.tomka hehe 06.07.06, 13:29
        No własnie :) wielkie halo robicie nie wiadomo z czego. Zadałam konkretne
        pytanie oczekiwałam prostej odpowiedzi- tylko tyle.

P.S a śmieszy mnie to dlatego ze to głupkowato wyglada jak wylizuje paluchy do
        sucha jakby to było ostatnie 'danie' w jego zyciu... lol
        • Gość: asik Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:39
          moj nie oblizuje, ale to nawet lepiej bo bym sie glupio czula jakby lizal. ja
          jak robie loda to nie polykam mimo ze kocham to nie jest dla mnie przyjemne
          polykanie spermy
          • mati29 Re: hehe 07.07.06, 15:58
            co zrobic
            w zyciu nie wszystko musi byc przyjemne
    • Gość: prezes Re: palcóweczka :] IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:21
      jasne ze ... nie ale uwielbiam jak ty mi wkladasz paluszki do mojego odbytu a
      potem oblizujesz je.
      • milusidopodusi Re: palcóweczka :] 07.07.06, 16:30
        kiedys moj chlopak zaproponowal mi "tylko palcoweczke"zamiast seksu ale mi sie
        to nie spodobalo bo wedlug mnie to jest glupie jak chlopaka ci wklada
        palce...czy to jest wogole bezpieczne?i czy mozna stracic w taki sposob
        dziewictwo?
        • malaszka4 Re: palcóweczka :] 07.07.06, 18:21
          w ogóle to glupie jak cokolwiek wklada
          i niebezpieczne
          no i grozi utratą dziewictwa
          a tego bysmy nie chcialy
          • Gość: o-ren-ishii1 Re: palcóweczka :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:51
            ja wlasnie przez paluszki straciłam dziwictwo i wcale sie tego nie wstydzę :)
            co do pytnia o oblizywanie paluszków, to czasami moj facet tak robi,ale nie
            widze w tym nic zdrożnego:) zaluje tylko ze ja nie umiem sie przelamac i
            połknąc kiedy robie mu dobrze...pozdrawiam dziewczynki :) :*
        • Gość: ja klaudiusz Re: palcóweczka :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:45
          ponoc bardzo niebezpieczne
    • loca.no.fear Re: palcóweczka :] 11.07.06, 12:19
      Moj facet zawsze oblizuje,a potem namietnie sie calujemy.Uwielbiam to i uznaje
      za calkiem normalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka