Dodaj do ulubionych

lewa i prawa pierś

IP: *.dom / 192.168.111.* 04.02.03, 15:18
mam problem, jednak nie wiem czy jest on powazny. lewa pierś mam wieksza od
prawej, czy to jest groźne? slyszalam ze niektore kobiety tez tak maja. czy
ktoras z wam tez tak ma? mam nadzieje ze to nie przeszkadza facetom...w
ubraniu tej roznicy nie widac, jedynie jak jestem bez stanika...
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: lewa i prawa pierś IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.02.03, 16:15
      no ja tez mam piersi o różnej wielkości. lewa jest większa od prawej. faceci
      tego raczej nie widzą.
      • ryanoconnell Re: lewa i prawa pierś 04.02.03, 17:13
        Nie zwracają na to uwagi, ale nie znaczy, że nie widzą. Wydaje mi się, że w
        okresie dojrzewania większość dziewczyn tak ma a później... albo się wyrównuje
        albo nie. :] Podobnie jest z brodawkami.

Swoją drogą to fantastyczny problem. A zauważyłyście, że paznokcie u prawej
        dłoni rosną szybciej, niż u lewej? ;)
        • Gość: jaga Re: lewa i prawa pierś IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 19:00
          Też mam lewą nieznacznie większą od prawej. Nie noszę stanika, ale w ubraniu
          tego nie widać. Mój chłopak nie zwraca na to w ogóle uwagi. Zresztą... dlaczego
          miałoby to mu w czymś przeszkadzać?
          • angela-rt Re: lewa i prawa pierś 02.03.03, 19:15
            Tak to juz jest ze człowiek składa sie z dwoch stron lewej i prawej i mimo ze
            są one blizniacze to nie sa idealnie takie same,popatrzcie na paznokcie np.
            palca wskazującego prawej i lewej ręki czy sie roznią? U wiekszosci na 100% sa
            inne moze nie w duzym stopniu ale troche inne,tak samo jest z oczyma i tak samo
            z twarzą.Mowi sie czasami,ze ktos ma niesymetryczną twarz u tego kogos widac
            dokladniej roznice,są one wieksze,ale kazdy człowiek tak ma,dotyczy to takze
            kobiecych piersi i nie ma co sie przejmowac.Faktem jest ze przy wiekszym
            biuscie roznice sa bardziej zauwazalne,ale to są drobnostki i nie powinny
            nikogo niepokoić..pozdrawiam,a i jesz cze jedno ten"problem"nie omija takze
            panow i ich...... no pomyślcie czego??!!Buziaczki
            ;-)))angi
            • wojtass007 Re: lewa i prawa pierś 04.03.03, 18:09
              jak ten problem przedstawia sie u panow? co mozesz miec niesymetrycznego?
    • Gość: Klaudia Re: lewa i prawa pierś IP: *.gov.pl 04.03.03, 11:08
      Ja mam podobny problem. W zasadzie to juz nie problem - przyzwycziłam się.
      Różnica w wielkości jest widoczna tylko gdy zakładam obcisłe bluzki. A zeby nie
      było widać - wkladam do lewej miseczki wkładkę (u mnie prawa pierś jest
      większa).
    • wojtass007 Re: lewa i prawa pierś 04.03.03, 18:10
      CYCKI SE USMAŻ
      • angela-rt Re: lewa i prawa pierś 04.03.03, 21:04
        no niesymetryczne jaja-jeśli trzeba jak krowie to dawaj łopatologia-jedno jajko
        wieksze od drugiego-kpw? a coś sie tak obruszył\?chyba u Ciebie to duuuuzy-
        maaały problem...
        ;-)angi
        • gogo123 Re: lewa i prawa pierś 05.03.03, 17:12
          ty mala suko moje jaja sa bardzo zgrabne i symetryczne!! bardzo je lubie i nie
          jestem zadnym cymbalem, nie mam zadnych takich problemow i moglem niewiedziec
          • angela-rt Re: lewa i prawa pierś 05.03.03, 17:57
            Agresja z Twojej strony chłoptasiu świadczy o czyms zupełnie przeciwnym ha
            ha,ale nie martw sie to nie jest taki problem i poskramiaj swoje zapedy do
            wyzywania innych bo stajesz się śmieszniutki i strasznie dziecinny no chyba ze
            masz te naście lat bo poziom iście na poziomie piaskownicy.
            ;-)angi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka