kajahk 16.07.06, 23:27 W czym tkwi problem jeśli po zapaleniu papierosa po chwili gaśnie? bo się spieram ze znajomą i postanowiłam zapytać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:31 w tym, ze jestes glupia popielnica Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Papierosy 16.07.06, 23:36 Ty jak już coś napiszesz, to ręce opadają. Dla Ciebie to wszyscy są debilami, kretynami, idiotkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:40 zwlaszcza ty pipo Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Papierosy 17.07.06, 00:30 kajahk napisała: > W czym tkwi problem jeśli po zapaleniu papierosa po chwili gaśnie? W tym....ze "szlug" nie zostal nalezycie odpalony. trzeba sie bardziej postarac, wziac wiekszego "wmacha" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Papierosy IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:48 Podobno dzieciom gaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kajahk Re: Papierosy 17.07.06, 12:44 od razu powiem, że ja i moja koleżanka mamy po 18 lat i nie palimy. A Pytanie się wzięło stąd, że nasza koleżanka wielce pali, ale często jej gaśnie. Zastanawiamy się czy to nie jest problem tego, że ona się po prostu nie zaciąga. Powtórzę, że my nie palimy(no, dobra- kilka papierosów w życiu się wypaliło) i nie znamy się na tyle, żeby wiedzieć, dlaczego tak się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
cmoks Re: Papierosy 17.07.06, 12:50 yyyyy... rzeczywiscie problem,hmmm... napiszmy do Bravo :] Odpowiedz Link Zgłoś
kajahk Re: Papierosy 17.07.06, 13:07 wyrosłam z czytania tej gazety jakieś 6 lat temu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica Re: Papierosy 17.07.06, 13:54 jest takie powiedzonko: przed dziewica gasnie;)moze faktycznie sie nie zaciaga Odpowiedz Link Zgłoś
kajahk Re: Papierosy 17.07.06, 16:36 aa, to mi trudno powiedzieć czy dziewica =) Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: Papierosy 17.07.06, 16:40 po raz pierwszy weszłam na to forum bo zawsze uważałam ze Cosmopolitan drastycznie wpływa na obniżenie IQ, a ponieważ to jest "dawne forum Cosmopolitan" chciałam to sprawdzić. Miałam rację . Co to za teksty "ty pipo? niezłe jesteście... Chyba że na forum "kobieta"udzielają się dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś