bluefoto 22.07.06, 15:23 co sądzicie ? Przejaw metroseksualizmu (zazwyczaj widziałem je na nogach wymuskanych panów) czy może po prostu dobre obuwie na lato ? A może lepiej sandały ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: Japonki i M.. 22.07.06, 15:31 Czemu przejaw metroseksualizmu??? Może nie zwracam aż tak wielkiej uwagi, ale japonki widziałam tylko u "normalnych" mężczyzn. Normalne, niezobowiązujące obuwie na lato, raczej na wczasach, broń boże do pracy. Przy takich upałach są wręcz wskazane;-)) A sandały też są niczego sobie. No i absolutnie bez skarpetek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Japonki i M.. 03.08.06, 21:37 podobo japonki sa znakiem firmowym gejow ... Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Japonki i M.. 03.08.06, 21:42 ...w Polsce na pewno jeszcze japonki meskie wzbudzaja sensacje i odraze... ... zacofany kraj ... u siebie widuje facetow na kazdym kroku w japonkach i wygladaja super, ale to zazwyczaj faceci ktorzy potrafia sie gustownie ubrac ... bo np. Polacy to caly okragly rok przejda w zdartych adidasach ... nawet w upale, kiedy im sie adidaski w asfalcie rozplywaja - z takich to mozna brechtac :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Japonki i M.. 03.08.06, 21:47 przynajmniej nie beda mieli plaskostopia ... Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Japonki i M.. 03.08.06, 21:50 ... chyba kpisz.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Japonki i M.. 03.08.06, 21:52 nie kpie ... przeciez "adidasy" maja profilowane wkladki ... Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:10 hehe ... nie oszukujmy sie ... nie wszystkie... poza tym ja mam na mysli wszelkie tego typu buty... a normalne, ze w lecie ...niekiedy okres silnych upalow nie powinno sie kisic nogi w takich butach a w japonkach noga moze oddychac... czyz nie tak? poza tym laski sie w wiekszosci rajcuja kiedy widza faceta w japonkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:17 dla mnie takie to troche pedalskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:23 to zalezy jak kto lubi ... rozni ludzie, rozne gusta ... Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:24 no tak ale jak widze w japonkach M.to mi jakos dziewczynke przypomina nawet jak by byl niewiadomo jak przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:26 ja sam nie preferuje ani japonek ani sandalow ... zle sie w nich czuje i nikt mi nie rozkaze, zebym zaczal lazic w nich, bo laskom sie to podoba ... mam to gdzies, wazne ze mi w adidasach jest wygodnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:40 o i mowisz jak normalny chlopak:) Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Japonki i M.. 03.08.06, 23:38 no dobra, ja w japonkach nie chodze bo mi nie wygodnie... ale staram sie jak najczesciej odkrywac stopy w lecie tak wiec nie katuje nog adidasami non stop... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Japonki i M.. 04.08.06, 01:16 a kto tu mowi o katowaniu? jest wiele modeli z wywietrznikami specjalnie na lato ... nigdy w japonkach, sandalach nie chodzilem i nigdy nie bede ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Japonki i M.. IP: *.chello.pl 03.08.06, 21:54 facet w sandałach czy japonkach - oczywiście bose stopy - hmmmmm sam sex. Panowie nie słuchajcie tych bzdur o gejach - my kobiety uwielbiamy wasze zadbane stopy w fajnych japonkach!Jestem absolutnieza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki homofob Re: Japonki i M.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:11 W japonkach chodzą tylko pedryle Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Japonki i M.. 03.08.06, 22:20 rany... do tego chmara mocherow, pseudo-politykow, homofobow i rasistow... z takim podejsciem daleko ten kraj nie zajdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Japonki i M.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:24 pouczasz jak Waldek Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Japonki i M.. 03.08.06, 23:34 tylko tego brakowalo zeby mnie do W. porownywac :P nie pouczam... przeciez nie nakazuje wam co macie robic a czego nie... tylko pisze jaka prawda.... nie jest tak? chyba sami widzicie ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Japonki i M.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:40 jakbym Waldka czytał, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Japonki i M.. IP: *.freedom2surf.net 04.08.06, 15:11 nie rozsmieszaj mnie juz.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Japonki i M.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:02 problem polega na tym, że Waldek ma sporo racji w tym co pisze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Japonki i M.. IP: *.freedom2surf.net 04.08.06, 17:40 nie we wszystkich kwestiach jednak.... zwlaszcza jesli pisal o sobie ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Japonki i M.. 03.08.06, 23:31 Mi kojarzą się z jednym facetem z przeszłości....... ojoj boski był ;p ale to juz tylko wspomnienie - szkoda ;/ i jak najbardziej jestem za takim obuwiem na nogach panów! Tylko kochani zadbajcie jeszcze o stópki a juz nie bedzie czego komentować ....;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja o zgrozo! IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.06, 09:58 Facet: japonki, spodnie 3/4, koszulka polo z podniesionym kolnierzykiem najczesciej w kolorze bladego rozu i irokez na glowie. Mnostwo takich chodzi, a wszyscy wygladaja tak samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: o zgrozo! 04.08.06, 15:15 Jak widzę faceta w japonkach albo sandałach to mi sie niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: o zgrozo! 04.08.06, 16:06 Ale jak Wy w nich chodzicie to jest dobrze tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: o zgrozo! IP: *.itpp.pl 04.08.06, 16:15 Nie wiem, czy dobrze, mną na ten przykład targają nieopanowane torsje, gdy na ulicy widzę kobietę w sandałach. Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: o zgrozo! 04.08.06, 21:54 a w czym ma chodzic w upał 40stopni w glanach czy traperach moze??????????!? to by było dopiero niesmaczne i w złym guscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikuś Re: o zgrozo! IP: *.konstancin.net.pl / *.knc.pl 04.08.06, 20:29 Nie! Nie! I jeszcze raz NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Japonki i M.. IP: *.chello.pl 04.08.06, 15:17 dla mnie japonki to zwykle klapki, na ktore akurat jest moda. a ze nie jest to ich pierwszy sezon, nie moge sie zgodzic, ze tylko jacys lanserzy w nich chodza. nawiasem mowiac pierwsze japonki mialam na poczatku przedszkola i byly to moje pierwsze klapki w ogole;) moj ojciec tez chodzi w japonkach, a do metroseksualnych facetow jemu daleko (zlosliwie mowiac, zbyt daleko - moglby bardziej dbac o siebie ;>) a faceci, ktorzy tutaj tak alergicznie reaguja na haslo japonki maja chyba kompleks 'prawdziwego mezczyzny' (inaczej: sa niepewni swojej meskosci). prawdziwy facet nie boi sie, ze jak zalozy japonki, to od razu bedzie wygladal jak 'pedal'. Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Japonki i M.. 04.08.06, 16:07 urcze, zapomniałem już o tym wątku po pierwszym dniu =] dzięki za komentarze =] Jednak kupiłem sandały a stopy mam zadbane =] Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Japonki to dobre żony, uległe i posłuszne. n/txt IP: *.itpp.pl 04.08.06, 16:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamzegarek Re: Japonki i M.. IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 04.08.06, 16:48 najlepsze sa trampki dla chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modny kazio laski w sandałach ??? rzygać się chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:28 to jakieś nawiedzione turystki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: laski w sandałach ??? rzygać się chce IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 23:17 najlepszy jest taki zestaw: - japonki, - spodnie 3/4 - koszulka polo, koniecznie z postawionym kolnierzykiem - koraliki na szyje - pierscioneczki - cos na reku np. rzemyk Czy to gej czy nie, czy metro czy tramwajo nie ma znaczenia, ale taki ktos nie ma swojego stylu na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: laski w sandałach ??? rzygać się chce 06.08.06, 19:02 hehehehe dobre! Odpowiedz Link Zgłoś